Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 915
  • 715
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia
За майката на Сиана - доколкото схванах е или испанка или французойка. За това и така говори с акцент.А може и да бъркам..... Не пише ли в книгата нещо за нея?

# 106
Ако вкарат и сестрата на Боряна, съвсем ще го осапунят този филм.  ooooh!
То вече всеки втори сериал, дето го дават по телевизията е как 2 сестри се карат за един мъж.  Sick
Поне брат да имаше Боряна, който да преследва Камен. Пък то сестра.  Tired
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тва с брата ми хареса!!! Joy Joy Joy Joy Каменчо какъвто е нежен.  Joy Joy

Mr. Green Laughing Mr. Green  

Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green
Обаче Чеб,то в такъв случай пък двамата ще се борят за Борянка и пак става съпунисано,то ако не са 2 сестри ще са двама братя,обаче тоя брат от де ще излезе,трябва да някъв за който Димитърчо не знае и пъкне от някъде #Silly Joy Joy Joy Joy

То и във ФБ имаше такова предложение,тъй че не е сигроно че от тук идеята,но сто на сто ни четат Wink Peace

Че кой е казал, че брата на Боряна ще се бори за нея.  newsm78
Аз имах предвид и той да се бори за "мъжките ласки" на Камен.  hahaha Joy Joy Joy

# 107
# 108
  • КиТ
Че кой е казал, че брата на Боряна ще се бори за нея.  newsm78
Аз имах предвид и той да се бори за "мъжките ласки" на Камен.  hahaha Joy Joy Joy

А явно не сме се разбрали,може да не съм прочела внимателно ти си имал предвид брат на Борянка,а пък на мен ми дойде на ум още един брат на Каменчо,но да не е от Димитър и той да не знае за него Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy и двамцата да се борят за любовта на Боранка и покрой тях и Димитърчо #Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,ама хаптен завартяно ще стане и сапунено Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532,е ся да обръща резбата ли Камен  Naughty Crossing Arms

# 109
Аз мисля ,че за майка за Сияна ще изберат Койна Русева. Вижте, че малко си приличат

Наистина си приличат. Ако извади този глас на екрана,
а не само по телефона, ще се  спукам да от смях!!!!
  Joy Joy Joy
И аз това си помислих ,ама може да каже че е била ,,болна'' или нещо такова.....

Койна Русева има много хубав, плътен  тембър и никога не е говорила така водоравно.
Иначе може да се яви като майка на Сияна,  винаги може да се оправдаят с различията на гласа по телефона. Освен това е руса, а тази, на която Чарли се обясняваше - е руса.

# 110
  • София
Прилича наистина на Сиана в черти, но за нейна майка предполагам биха избрали по-скоро някоя по-мургава и тъмнокоса, щото Вергов също е рус и синеок.

# 111

С тази говореше Чарли.....  newsm78 newsm78

# 112
   Според мен сестрата на Боряна може и да се появи, но едва ли тя е жената, която носи Камен  Naughty  Символиката на съня е именно, че той изпуска Боряна. А това, че не била Елена Петрова изобщо не бих го забелязала, ако не бяха вашите конспирации  Wink  Не е невъзможно просто да са използвали дубльорка. Все пак тая сцена си е цяла каскада  Wink  Wink

# 113
За страха на Боряна преди да влезне си мисля, че се страхува просто от реакцията на Димитър след като знае, че тя е със сина му.
А майката на Сиана за какво ще им е да я появяват тепърва., освен ако Николай не я е допускал до Сиана.

# 114
За серията днес пише че Камен няма да се откаже толкова лесно, аз съдя - и от Боряна, така  че може да е тя, а и толкова скоро да се появи сестра й, а и както казахте нали 17 години е бил в чужбина ... най-много ако я срещне да е сега
а за майката на Сияна - няма логика да е българка отишла да работи в чужбина за пари, да чисти чужди къщи, при условие че мъжа й плаща на чистачка  и живеят в охолство ... да видим тази вечер и пак ще "говорим" Laughing сигурно за много други загадки Laughing

# 115
  • София
Чакайте сега, откъде дойде теорията, че майката на Сиана е чистачка в чужбинско? Crazy

# 116

а за майката на Сияна - няма логика да е българка отишла да работи в чужбина за пари, да чисти чужди къщи, при условие че мъжа й плаща на чистачка  и живеят в охолство ...

има логика да е българка, работеща в чужбина, Николай и каза на Сияна, че ТЯ е грешка и едва ли е живял с майка и последните години. Явно Сияна живее при него, откакто майката е заминала (някъде из филма  тя му казва, че се е превърнала в хленчещо създание, откакто живее при него)
Той може да си плаща на чистачка колкото си иска, защо трябва и на майката на дъщеря си да плаща? (поне мой бивш шеф така правеше, това е реалност)

Но и никъде не е казано, че жената чисти чужди къщи там за жълти стотинки, може всичко друго да работи  Peace

# 117
Записвам се да ви следя.
Първи сезон го гледах между другото и много моменти ми се губят, но втори мисля да не пропускам. Та един въпрос имам ...
Какво се е случило с Камен преди? Върти ми се нещо из главата, че е имал семейство и дете, но какво е станало с тях?
И за книгата имам въпрос. Заслужава ли си да се чете, понеже аз Ваня Щерева, така и не я възприех като писател? Ще си наваксам ли пропуснатото ако прочета книгата?

# 118
  • София
В книгата май не пишеше много за майката на Сиана. Пише само, че връзката на Николай с нея е била взаимна "сделка", и когато е приключила сделката, всеки си е хванал пътя. Явно Сиана е неочакван (и нежелан) резултат от тази сделка. Peace

И за книгата имам въпрос. Заслужава ли си да се чете, понеже аз Ваня Щерева, така и не я възприех като писател?

Твърдо не. Peace Стилът е ужасен, общо взето преразказва филма реплика по реплика. Тук таме има опити за авторов поглед над нещата - според мен анализът на реакциите на героите на някои места е погрешен, но това си е мое мнение. Допълнителна информация за героите и миналото им има съвсем малко, и ще е по-лесно да я намериш в темата тук, отколкото да четеш 520 страници. За мен - много слаба книга.

# 119
Момичета, утре доколкото разбрах в Денят е прекрасен ще гостуват Асен Блатечки и Десислава Бакърджиева.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт