Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 211
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
http://www.youtube.com/watch?v=ykX7n0xGyJQ
Дано се получи, че ми става неудобно вече...

И това го играх!

# 241
  • Русе
Дами, вчера стана дума за македонски корени - аз нямам такива, но кръвта ми кипва, когато чуя тези ритми и няма сила, която да ме удържи да не съм първа и докрай на хорото. Каламитси, от сърце за теб! И за всички вас във форума.

Снощи бях на една страхотна сватба! Не се пуснах от хорото! Дори по едно време виех опашката!
Шоуто винаги го правят началото и опашката! Там са зевзеците! Знаеш къде да застанеш?! smile3521 newsm62

# 242
И понеже независимо от това, какво си говорите в темата, аз едно си зная- едно си бая- пак стихове Peace

II. Покер

Играем със Съдбата покер-
Късмета ми разиграваме,
вадим жокер след жокер
и непрекъснато наддаваме...

Аз залагам не пари,
а надежди и мечти,
а Съдбата- изпитания,
страдания и колебания...

Ако аз успея да спечеля-
Късмета ми е бонуса-
той окуражаващо ме гледа
и така  ми вдига тонуса...

Ако трябва ще блъфирам,
ще мамя и ще импровизирам,
но тоя път трябва да спечеля,
че да губя вече нямам време...

Няма да оставя Съдбата
тоя път да победи в играта-
досега всеки път губих
и замалко не се погубих...

Ще спечеля Късмета и мечтите,
а след тях ще дойдат любовта,
после щастието, а накрая и парите,
спокойствието и удовлетвореността!

Всичко това аз си го заслужавам
и да спечеля играта се надявам-
повече никога няма да се предавам-
досега давах- сега ще получавам!
Ве-ли-ко-леп-но!

# 243
МОМИЧЕТА,ЦВЕТЯ ЗА ВСЯКА ОТ ВАС! С МНОГО ОБИЧ!
И ЕДНА НОВА СНИМКА ОТ ФИЛМА :

Ще гледаме сблъсък на титаните май newsm78. Ех, Еда, Еда, дано не нарани Харунски твърде много....

Новият определено не е с Армани и няма да му ходи Армани! Некакви възражения по въпроса????
Това е костюм за сервитьори!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 11:12 от kalamitsi

# 244
  • Русе
Той ще бъде Арас, така ли ? Интересно какво значи името му.
Уинона, може и да си права.
Макар да не прилича на мъж, когото могат да манипулират.
Предчувствам страхотен сблъсък с Харун.
Нихат, поне както го познавам от листопад, ако е подобна ролята му на богат тузар, изобщо не е така емоционален като Харун, а пресметлив във всеки ход, с една дума , надявам се и тук да е играч.
Не си го представям чак толкова влюбен в Еда , /дано/колкото да се докаже, да спечели.
На такъв тип ми прилича. Чудесен актьор е и той. Наистина чакам с нетърпение да ги видя един срещу друг. Ще е страхотен сблъсък.

боб, да се стяга Харун. Peace
Цялата ни дружина е зад него, ама да видим.
Може и да оредеем. Току вижте някоя харесала повече Алтънкая. Шегувам се.  Wink
И според мен Нихат ще бъде "Мелда в панталони".  Както Мелда е амбицирана да запази Харун, така и Арас ще е амбициран да спечели Еда. А ако Арас и Мелда са в комбина, ще става страшно!

# 245
Това,че днес пуснаха нови снимки е много добър знак. Peace
newsm10 Размърдаха се нещо ! newsm53
Има и още!!!

Егати бабаитската и каруцарска стойка! Добър стайлинг на Еда! Нещо младежко!

# 246
Това,че днес пуснаха нови снимки е много добър знак. Peace
newsm10 Размърдаха се нещо ! newsm53
Има и още!!!

Аааа........е те за тва иде реч. Hug Пепел от рози къде ги намирате тези. newsm78 Досега се ядосвахме за стария триъгълник а сега тази тройка тука нещо става много .......напечено. Crossing ArmsИ тримата са излезли доста добре. Peace

Мария, този триъгълник ми се струва  по-коварен, защото едно е "женските номера" на Мелда, друго е противник, като този - успял мъж (предполагам де)!
Съгласна съм с теб но и Мелда не падаше по-долу Crossing ArmsДоста номера им извъртя. ooooh!
Този ще играе мръсник! Мелда из4ерпа арсенала от гадни номера!

# 247
Едно бързо преводче, дано не съм допуснала фатална неточност:

Mediafaresi - Televizyon haberler
Още преди да е завършил ролята си в „Листопад”, Нихат Алптуу Алтънкайа е ангажиран в сериал с висок рейтинг.

В гледания с възхищение сериал на АТВ „Незабравима” се присъедини ново име - Нихат Алптуу Алтънкайа.
Успешният актьор Алптуу, в сериала с името Арас Ероолу, който е с връзки извън родината и половината година прекарва в Турция, ще излезе пред нас в ролята на представителен мъж, като превъплъщава в сериала един успяващ бизнесмен.
Семейството му произхожда от Адана и възрастните още живеят там. Бащата е бивш народен представител, започнал кариерата си в търговията, после в туризма, разширил дейността си в транспорта. Семейството е с корен, уважавано и известно. Героят е доста особен. Не е възможно да се разбере какви са мислите, какви са чувствата му. Мрази лъжата и реакциите му са неочаквани. Границите му са неясни -може да е едновременно най-добър приятел, най-влюбен и най-голям враг.
Трудното положение на Арсланлъ Холдинг води Арас Ероолу до мисълта да купи холдинга. Сега той ще стане съперник на Харун и в бизнеса, и в любовта.
За да се добере до любовта на Еда, Арас пробва всякакви пътища, изправя се лице в лице с Харун. И в тези двойни отношения ще се раздуха студената война между тях.
”Незабравима” с изцяло нов епизод – скоро по АТВ!

Добро утро и приятен ден!
Във връзка с новите снимки постнати снощи, нека си припомниме превода на Росисан за новия герой във филма.

# 248
  • Русе
МОМИЧЕТА,ЦВЕТЯ ЗА ВСЯКА ОТ ВАС! С МНОГО ОБИЧ!
И ЕДНА НОВА СНИМКА ОТ ФИЛМА :

Ще гледаме сблъсък на титаните май newsm78. Ех, Еда, Еда, дано не нарани Харунски твърде много....

Новият определено не е с Армани и няма да му ходи Армани! Некакви възражения по въпроса????
Чакай ,бе Каламици! Ще го облекат в Армани и него?! За сега поне показват ,че има същия стил на обличане като Харун-хем костюм,хем неглиже. Много са малко сламките за анализ все още.

# 249

Драмите май веднага ще започнат(((

Не ми харесва това,че Харун и Еда се гледат така... Crossing Arms ooooh!

Това офис ли е, апартамент ли е?

# 250
Съгласна съм с теб но и Мелда не падаше по-долу Crossing ArmsДоста номера им извъртя. ooooh!
Точно това се замислих - как ще играе новият герой newsm78  Дали подло като Мелда или би бил честен противник - в смисъл, ако наистина се влюби в Еда да се бори достойно за нея. (Ех, как се филмирах и аз сега)

Той и Толга беше тръгнал достойно да се бори за нея ама нямаше този  късмет.За наша радост де.Дано и тук с новия сценаристите не сбъркат нещо. newsm78
Дааааа! Новият няма да играе 4естно като Толга!

# 251
ДоброЮтрУ !  Hug
Я да видя как сте днес?
Спахте ли добре нощес?
Днес навън си е студено,
мрачно, някак уморено.
Цял ден тук ще си стоим,
сладки приказки ще си редим....

В тоя ред на мисли тия, които вчера цял ден и снощи са били тук наистина много сладки приказки са наредили с цветни илюстрации при това.  bowuu, че сте упорити и поддържате темата ни жизнена   bouquet   bouquet   bouquet
Дани, каквото и да кажа ще е малко. "Среща" и "Покер" са прекрасни !   bouquet   bouquet   bouquet
Карпатия, календара ти е страшно оригинално хумване  bowuu   bouquet   bouquet   bouquet
Пожелавам на всички чудесно настроение в днешния ден иииииии не спирайте да се усмихвате!  Heart Eyes

# 252
Божичко,какви снимки! #Crazy Знаех си аз, изненадите винаги валят в малките часове на деня?! Значи, Нихат навлиза веднага!Хммм,доста интересно става!
Момичета,аз ви писах,че снимат на летището и че там са Харун с Яамур. Ами ако това е бил сценарий на някой фен?! Пак ли ще ме биете? smile3506  Повече няма да пиша какво съм чела,обещавам! Praynig smile3521

Споко, дарлинг! Няма на4ин да минем без сцени на летището! Нали ще го изпращаме,а след това ще го посрещаме!

# 253
Весела то ако се напиваше от гледане на картинки добре, ама ние си знаем от какво сме пияни, но още си ни харесва.......

Даниии мноооого хубави неща пишеш бе мило, ама в тая твоя работа не харесали някой твой Харун, или ние си го гледаме от снимките. -Да си кажа и аз мнението - снимката на Хару не е толкова обработена с фотошоп - светлината е идеална и са му турнали подобаваща пудрица - още повече да го подчертаят - знам как изглежда ако се напудри с компютър - да му се сложи например фондьо тен от компютъра с програма - слагам и познавам - но независимо от това - той си е красив и фотогеничен - безспорен факт - кой води хорото - къде е марийчето, дето толкова и трепка сърцето????
Този ефект на фотошоп се нарича фоторетуш Simple Smile

# 254
Чудно ми е този новият екземпляр, поради каква причина ще се насочи към Еда - от стремеж към увеличаване на броя на  женските си завоевания или наистина се влюбва?  Предполагам, че не само е усетил тяхната любов, но знае и за Ямур. Предстои ни да разберем!

Добро утро !

Исис, предполагам просто, че го приема като ново предизвикателство. Мъж, който не знае да губи. Ще бъде интересен сблъсъка с Харун. Жалко, че пак ще провокират ревността на Харун, а бих искала да е обратното, но да видим. Може би са намерили красива половинка и за Харун. Да я видим тогава Еда. А и не знам в тази ситуация къде ще е Мелда. Сестра й отново с двама, тя пак сама.

Тази ситуация е много по-интригуваща от триъгълника Нихат-Харун-Еда!

Общи условия

Активация на акаунт