Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 199
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Чудно ми е този новият екземпляр, поради каква причина ще се насочи към Еда - от стремеж към увеличаване на броя на  женските си завоевания или наистина се влюбва?  Предполагам, че не само е усетил тяхната любов, но знае и за Ямур. Предстои ни да разберем!

Добро утро !

Исис, предполагам просто, че го приема като ново предизвикателство. Мъж, който не знае да губи. Ще бъде интересен сблъсъка с Харун. Жалко, че пак ще провокират ревността на Харун, а бих искала да е обратното, но да видим. Може би са намерили красива половинка и за Харун. Да я видим тогава Еда. А и не знам в тази ситуация къде ще е Мелда. Сестра й отново с двама, тя пак сама.

Хубав ден на всички ви ! Hug
Много се радвам на новите снимки, все пак нещо се раздвижи.
Като знам колко манипулативна е Мелда, може точно тя да насочва Арас към Еда! Хем да й е свободен терена за Харун, хем да му докаже че Еда не го обича както тя него. Получава се повторение както при Толга, но Толга беше честен и открит. Арас ще бъде лисица като Мелда, предполагам.
Права си!

# 256
Макар да не прилича на мъж, когото могат да манипулират.
Предчувствам страхотен сблъсък с Харун.
Нихат, поне както го познавам от листопад, ако е подобна ролята му на богат тузар, изобщо не е така емоционален като Харун, а пресметлив във всеки ход, с една дума , надявам се и тук да е играч.
Не си го представям чак толкова влюбен в Еда , /дано/колкото да се докаже, да спечели.
На такъв тип ми прилича. Чудесен актьор е и той. Наистина чакам с нетърпение да ги видя един срещу друг. Ще е страхотен сблъсък.

боб, да се стяга Харун. Peace
Цялата ни дружина е зад него, ама да видим.
Може и да оредеем. Току вижте някоя харесала повече Алтънкая. Шегувам се.  Wink
[/quote]

Този може да е богат, но не е тузар! Мен не ме бройте сред феновете на Алтънкая!

# 257
Когото и да вкарат във филма ,едва ли може да конкурира Серхан в сърцата ни,той е незаменим и за нас и за Еда!А този новият не го харесвам ,дори още преди да е започнал сериала,има нещо,което мен лично ме отблъсква,мисля,че няма да играе честно спрямо Харун!

# 258
Какво ли имат в предвид сценаристите?
Новият герой Арас от една страна мрази лъжата и реакциите му са неочаквани, а от друга страна, за да се добере до любовта на Еда ще пробва всякакви пътища.

# 259
МОМИЧЕТА,ЦВЕТЯ ЗА ВСЯКА ОТ ВАС! С МНОГО ОБИЧ!
И ЕДНА НОВА СНИМКА ОТ ФИЛМА :

Ще гледаме сблъсък на титаните май newsm78. Ех, Еда, Еда, дано не нарани Харунски твърде много....

Новият определено не е с Армани и няма да му ходи Армани! Некакви възражения по въпроса????
Чакай ,бе Каламици! Ще го облекат в Армани и него?! За сега поне показват ,че има същия стил на обличане като Харун-хем костюм,хем неглиже. Много са малко сламките за анализ все още.
Може да го облекат, но няма да му ходи!Има къс крак! Нещо ме дразни в пропорциите на тялото му!

# 260
Дами, вчера стана дума за македонски корени - аз нямам такива, но кръвта ми кипва, когато чуя тези ритми и няма сила, която да ме удържи да не съм първа и докрай на хорото. Каламитси, от сърце за теб! И за всички вас във форума.

Снощи бях на една страхотна сватба! Не се пуснах от хорото! Дори по едно време виех опашката!
Шоуто винаги го правят началото и опашката! Там са зевзеците! Знаеш къде да застанеш?! smile3521 newsm62
Слу4айно се отзовах! Но както знаеш, аз не се отказвам и винаги довършвам нещата!

# 261
Новият герой Арас от една страна мрази лъжата и реакциите му са неочаквани, а от друга страна, за да се добере до любовта на Еда ще пробва всякакви пътища.

Като знам Еда каква лъжкиня е, тоя ще се види в 4удо!

# 262
МОМИЧЕТА,ЦВЕТЯ ЗА ВСЯКА ОТ ВАС! С МНОГО ОБИЧ!
И ЕДНА НОВА СНИМКА ОТ ФИЛМА :

Ще гледаме сблъсък на титаните май newsm78. Ех, Еда, Еда, дано не нарани Харунски твърде много....

Новият определено не е с Армани и няма да му ходи Армани! Некакви възражения по въпроса????
Чакай ,бе Каламици! Ще го облекат в Армани и него?! За сега поне показват ,че има същия стил на обличане като Харун-хем костюм,хем неглиже. Много са малко сламките за анализ все още.
Не се гледат в о4ите при запознанство си! Още от на4алото взаимна антипатия!

# 263

Като знам Еда каква лъжкиня е, тоя ще се види в 4удо!

То и Мелда послъгва доста, а сега с Арас, какви ли ще ги сътвори?

# 264
Никой не може да конкурира Серхан Яваш-нито като мъж ,нито като актьор!

# 265
  • София
......................................................................

боб, да се стяга Харун. Peace
Цялата ни дружина е зад него, ама да видим.
Може и да оредеем. Току вижте някоя харесала повече Алтънкая. Шегувам се.  Wink
И понеже ...заговорихме за красотата на хората Laughing Heart Eyes Laughing
Голяма игра ще е ....Очаквам с нетърпение.........Разбира се залагам и с двете ръце за Хубавелко Grinning Grinning Heart EyesА сега моята.........закачка с Харун Sunglasses Laughing Sunglasses

СТЕГНАЦИЯ      

Харуне....стягай се момче         
Че времето тече...тече         
В нашенска носия ще те облечем         
И в нашите ритми ще те въвлечем         
За нас си първи Хубавец         
Отбран левент ,макар и чужденец         
Кръвта ти ...буйна е кипи         
В едно с нашата ...ври         
Сърцето бързо отвори         
И в стъпките на танца се съсредоточи         
Не бой се.......ние сме да теб         
За ритмите дойде и твоя ред         
Ще ги научиш лесно...бързо         
И на хорото ще те сложим най-отпред         
А музиката ...то се знае         
Ту бърза или бавна         
Приканва ни ....на нея да играем
С нея ще летим...
Удовлетворени ,задъхани и запотени
Началната ти стойка е ...отлична
Така играем...нашата ръченица
Готов си за отбора ....наш
И за начало ще се впуснем
Точно в този ...танц
А този...новият..Арас
Съм сигурна,че стъпките не знае
С удоволствие ТИ ще го надиграеш

http://horo.bg/index.php?menunode=25&show=material&materialid=142

# 266

По този въпрос трябва да се изкажат мъжете в нашите редици! Ако са на мястото на Нихат, какви прийоми биха използвали!
Мелда като жена беше разгадана от форума! Сега е техен ред! Аз, разсъждавайки, не о4аквам кой знае какво, защото мъжете
по принцип нямат въображение и фантазия в това отношение!

# 267
  • София
Мили мои ...аз изчезвам от тези прекрасни страници......имам задачки.До по късно.....  bouquet  bouquet  bouquet

http://vbox7.com/play:e83ec2d7
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 268
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Снощните снимки продължават да разбунват страстите, че то такова гигантско чакане падна, че сега сме зажаднели за каквато и да е информация или снимки! Party
Това обратно броене, оформено като календар с най- актуалните снимки е великолепна идея- браво, Роси- чудесна хрумка! thumbsup
Предстои ни да видим наистина интересни серии- нямам търпение вече да започва излъчването! smile3539
Желая приятен и усмихнат ден на всички! sun

# 269

Общи условия

Активация на акаунт