Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 172
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Hug Hug Hug
Боб,страхотна закачка!  bouquet  bouquet  bouquet
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 271
# 272
# 273
# 274
# 275
Добро утро!
Пускам Ви обратното отбояване  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68, а след като си напиша домашните за утре съответно за 2 и 4 клас, ще съм при Вас  smile3503!

"Надеждата умира последна,
любовта - никога!!!"
newsm10 smile3501 smile3525

# 276
Той ще бъде Арас, така ли ? Интересно какво значи името му.
Уинона, може и да си права.
Макар да не прилича на мъж, когото могат да манипулират.
Предчувствам страхотен сблъсък с Харун.
Нихат, поне както го познавам от листопад, ако е подобна ролята му на богат тузар, изобщо не е така емоционален като Харун, а пресметлив във всеки ход, с една дума , надявам се и тук да е играч.
Не си го представям чак толкова влюбен в Еда , /дано/колкото да се докаже, да спечели.
На такъв тип ми прилича. Чудесен актьор е и той. Наистина чакам с нетърпение да ги видя един срещу друг. Ще е страхотен сблъсък.

боб, да се стяга Харун. Peace
Цялата ни дружина е зад него, ама да видим.
Може и да оредеем. Току вижте някоя харесала повече Алтънкая. Шегувам се.  Wink
smile3501 smile3501 smile3501 Колко сили трябва още да изхаби Харун при всички сблъсъци???  Дано един по един всички около него вземат да се вразумят и да го подкрепят.

# 277
Едно бързо преводче,
Арас е доста особен. Не е възможно да се разбере какви са мислите, какви са чувствата му. Мрази лъжата и реакциите му са неочаквани. Границите му са неясни -може да е едновременно най-добър приятел, най-влюбен и най-голям враг.
Трудното положение на Арсланлъ Холдинг води Арас Ероолу до мисълта да купи холдинга. Сега той ще стане съперник на Харун и в бизнеса, и в любовта.
За да се добере до любовта на Еда, Арас пробва всякакви пътища, изправя се лице в лице с Харун. И в тези двойни отношения ще се раздуха студената война между тях.

valdes60 , благодарност за превода

# 278
   СТЕГНАЦИЯ         
Харуне....стягай се момче         
Че времето тече...тече         
В нашенска носия ще те облечем         
И в нашите ритми ще те въвлечем         
За нас си първи Хубавец         
Отбран левент ,макар и чужденец         
Кръвта ти ...буйна е кипи         
В едно с нашата ...ври         
Сърцето бързо отвори         
И в стъпките на танца се съсредоточи         
Не бой се.......ние сме да теб         
За ритмите дойде и твоя ред         
Ще ги научиш лесно...бързо         
И на хорото ще те сложим най-отпред         
А музиката ...то се знае         
Ту бърза или бавна         
Приканва ни ....на нея да играем
С нея ще летим...
Удовлетворени ,задъхани и запотени
Началната ти стойка е ...отлична
Така играем...нашата ръченица
Готов си за отбора ....наш
И за начало ще се впуснем
Точно в този ...танц
А този...новият..Арас
Съм сигурна,че стъпките не знае
С удоволствие ТИ ще го надиграеш

smile3501 smile3525  Боб, страхотна муза имаш.

# 279
Isis, това е превод на Росисан. Аз само го преместих от 83 тема, защото като коментираме новите снимки мисля, че е хубаво да знаем какво са ни пуснали като инфо за този нов герой.

# 280
Когото и да вкарат във филма ,едва ли може да конкурира Серхан в сърцата ни,той е незаменим и за нас и за Еда!А този новият не го харесвам ,дори още преди да е започнал сериала,има нещо,което мен лично ме отблъсква,мисля,че няма да играе честно спрямо Харун!
Никой не може да конкурира Серхан Яваш-нито като мъж ,нито като актьор
newsm10 newsm10 newsm10  Новият Арас, както и да се облече, каквито и нежни думи да реди, си е класи под Харун. Аз не съм го гледала в Листопад, но още с физиономията си ми разваля удоволствието от филма. Най ще подхожда на Мелда - дано тя има този късмет, за да се разчисти въздуха около Харун и Еда от разни досадници.

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 15:13 от Isis

# 281
Isis, това е превод на Росисан. Аз само го преместих от 83 тема, защото като коментираме новите снимки мисля, че е хубаво да знаем какво са ни пуснали като инфо за този нов герой.
Поздравявам те за коректността – значи благодарност и на двете.

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 14:22 от Isis

# 282
Здравейте мили мой незабравими момичета. Hug Heart EyesЖелая на всички ви един приятен следобеден релакс с най-хубавата и великолепна компания в света на Унутулмазия.  bouquet Heart Eyes
Карпатия много хубав фон за  24 ден двамата са прекрасни  ама при тримката единият е излишен . PraynigПредлагам този най-вдясно да си хваща чукалата и да хваща гората може и с Меца ама да остави Газелка. Crossing Arms Най-искренни благодарности за идеята ти да имаме обратно отброяване . newsm51  love001 newsm51

Боб при това твое натоварено време музата ти все повече и повече се вдъхновява. Много ми хареса тази Стегнация със сигурност на Харун ще му е много нужна май ще има достоен конкурент само да видиме нашта любимка какви ли ще ги сътворява...... newsm78
Браво прекрасно е. newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 newsm51

http://www.youtube.com/watch?v=240FGaFnQ4I

# 283
# 284
Здравейте, дами Simple Smile Нямаше ме само няколко дена, а сте изписали толкова много, че от сутринта, едва сега ви изчетох. Много нова информация, малко, но нов снимков материал, достатъчен за безброй размисли. Аз харесвам Нихат Алтънкая. Гледала съм го и в "Мелодията на сърцето", и в "Листопад" (и горед-олу, когато приключи ролята му там -"Листоапд"- спрях да гледам и сериала). Мнението ми е, че е изключително привлекателен, секси мъж, а освен това играе много добре. Скоро ще видим какво ще се случи, но ако Харун заминава просто ей така, докато Еда е в болница, без да предупреди, или по незнам си какви други причини, но без съгласието на Еда, то аз съм твърдо "ЗА" това Еда да бъде с Нихат. Това би бил единственият начин да осъзнае какво е изгубил и в такъв един случай няма как да има претенции относно това, че Ямур казва "тате" на друг човек, когато той самият ги е изоставил! Пак казвам, заставам зад тази позиция само и единствено в случай, че Харун си е тръгнал и ги е изоставил. Ако, обаче, се случи обратнто, т.е. Еда с нейната нерешителност го отблъсне отново, то съм "ЗА" това да се повтори сюжета от еп. 118 по NTV, когато Харун почти насилствено взе Ямур при себе си! Еда също няма право да му отнема правото да бъде баща на Ямур, дори те двамта да не са заедно! Но стига съм размишлявала излишно, само след 2 седмици ще видим какво в действителност са ни подготвили режисьорите newsm44
Ще изчакаме съвсем търпеливо това, което предстои  smile3521

Ааааа, дами исках да ви попитам, защото нес ъм много наясно, този фрагмент -  http://www.youtube.com/watch?v=pLalWYMU3tg - откъде е ?

Общи условия

Активация на акаунт