Боб,страхотна закачка!

, а след като си напиша домашните за утре съответно за 2 и 4 клас, ще съм при Вас
!

Колко сили трябва още да изхаби Харун при всички сблъсъци??? Дано един по един всички около него вземат да се вразумят и да го подкрепят.
Боб, страхотна муза имаш.
Новият Арас, както и да се облече, каквито и нежни думи да реди, си е класи под Харун. Аз не съм го гледала в Листопад, но още с физиономията си ми разваля удоволствието от филма. Най ще подхожда на Мелда - дано тя има този късмет, за да се разчисти въздуха около Харун и Еда от разни досадници.
Желая на всички ви един приятен следобеден релакс с най-хубавата и великолепна компания в света на Унутулмазия.

Предлагам този най-вдясно да си хваща чукалата и да хваща гората може и с Меца ама да остави Газелка.
Най-искренни благодарности за идеята ти да имаме обратно отброяване .

Нямаше ме само няколко дена, а сте изписали толкова много, че от сутринта, едва сега ви изчетох. Много нова информация, малко, но нов снимков материал, достатъчен за безброй размисли. Аз харесвам Нихат Алтънкая. Гледала съм го и в "Мелодията на сърцето", и в "Листопад" (и горед-олу, когато приключи ролята му там -"Листоапд"- спрях да гледам и сериала). Мнението ми е, че е изключително привлекателен, секси мъж, а освен това играе много добре. Скоро ще видим какво ще се случи, но ако Харун заминава просто ей така, докато Еда е в болница, без да предупреди, или по незнам си какви други причини, но без съгласието на Еда, то аз съм твърдо "ЗА" това Еда да бъде с Нихат. Това би бил единственият начин да осъзнае какво е изгубил и в такъв един случай няма как да има претенции относно това, че Ямур казва "тате" на друг човек, когато той самият ги е изоставил! Пак казвам, заставам зад тази позиция само и единствено в случай, че Харун си е тръгнал и ги е изоставил. Ако, обаче, се случи обратнто, т.е. Еда с нейната нерешителност го отблъсне отново, то съм "ЗА" това да се повтори сюжета от еп. 118 по NTV, когато Харун почти насилствено взе Ямур при себе си! Еда също няма право да му отнема правото да бъде баща на Ямур, дори те двамта да не са заедно! Но стига съм размишлявала излишно, само след 2 седмици ще видим какво в действителност са ни подготвили режисьорите

Препоръчани теми