Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 153
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Да си припомним:

"Принцът и просяка"

и

"Тузара и дърваря"

Открийте 7-те разлики  hahaha! Но тук има и прилики, така, че действайте  Joy

# 286
На снимката виждаме и Ащйл а както знаем тя и Бурак се разведоха. Чудя седа не тя и Мелда да искат новичкият и да правят мръсно на Еда!  newsm78

# 287
Аз харесвам Нихат Алтънкая. Гледала съм го и в "Мелодията на сърцето", и в "Листопад" (и горед-олу, когато приключи ролята му там -"Листоапд"- спрях да гледам и сериала). Мнението ми е, че е изключително привлекателен, секси мъж, а освен това играе много добре.

Добре shocoladche , харесвай го. На мен ми прилича почти на мутра с външния си вид - много обикновена физиономия. След Серхан Яваш трудно бих могла да харесам някого, а Нихат пък съвсем не - от всякъде пращи......   Може да е добър актьор, но можеха да подберат някой с по-добра визия.

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 15:25 от Isis

# 288
Ааааа, дами исках да ви попитам, защото нес ъм много наясно, този фрагмент -  http://www.youtube.com/watch?v=pLalWYMU3tg - откъде е ?
Това не е фрагмент,а част от 51 турски епизод,която Нова изряза и не излъчи! ooooh! Ако става въпрос за сватбата иначе това е една прекрасно клипче на r0z0wka  Heart Eyes

# 289

А това е от сцената на летището! Така, че Вени споко бой не те чака!   bouquet
Само започвам да се чудя какво ще държи Харун далеч 5 години от Еда и Яамур. Като ги знам сценаристите пак ще извъртят нещата, така, че хем "Вълка сит, хем агнето цяло". Признавам им го страшини манипулатори са  #2gunfire!!! Но от срещата после Еда не е щастлива, че се е завърнал.  newsm78
И определено ще е по-зряла, по-женствена и да се надяваме по-решителна в действията си!

# 290
На снимката виждаме и Ащйл а както знаем тя и Бурак се разведоха. Чудя седа не тя и Мелда да искат новичкият и да правят мръсно на Еда!  newsm78

Аз мисля, че  това не е Ашъл, но ако бъркам, може да е някакво събиране във връзка с фирмата.

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 15:28 от valdes60

# 291
Да си припомним:
"Принцът и просяка" "
"Тузара и дърваря"

Открийте 7-те разлики  hahaha! Но тук има и прилики, така, че действайте  Joy
Карпатия, страшна си – нямаш грешка   Grinning  newsm10

# 292
Здравейте мили момичета Hug Hug Hug

Моя проблем с интернета се задълбочава, пиша по няколко пъти един и същи пост и  не ми го побликува, едва успявам да ви изчета, но стига съм мрънкала, може и с този  да не успея, но ще опитвам пак ooooh!

Искам само да поздравя Ади за новото клипче- отново приятна  изненада smile3525 smile3525 smile3525
Дани и твоята "Ролетка" от снощи  е страхотна newsm51 newsm51 newsm51
Роси, много добра идея за обратното отброяване newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Вчерашните снимки разбуниха духовете-този новичкия много рано нещо влиза в действие..-незнам какво са ни приготвили, но доста вълнения ще има  и доста нерви пак ще похабим smile3521

Момичета, приятен неделен следобед-сигурно само ще ви чета, но пак ще ми бъде приятно с вас  love001  love001  love001

# 293
На снимката виждаме и Ащйл а както знаем тя и Бурак се разведоха. Чудя седа не тя и Мелда да искат новичкият и да правят мръсно на Еда!  newsm78

Аз мисля, че на това не е Ашъл, но ако бъркам, може да е някакво събиране във връзка с фирмата.
Аз съм на 100% сигурна,че това не е Ъшъл. NaughtyПредполагам е статист. Peace

# 294
На снимката виждаме и Ащйл а както знаем тя и Бурак се разведоха. Чудя седа не тя и Мелда да искат новичкият и да правят мръсно на Еда!

Да предположим, че Ашъл е там като съсобственичка във фирмата и участва във преговорите. Тя не харесва Мелда и би могла да хареса новичкия, след като се отърва от Бурак?????   Grinning

# 295
Имам питане, този новичкият Арас ли ще му е името в новият сезон?  Hug

# 296
Да. Арас Ероолу

# 297
  • Русе
Арас Ероглу или Ероолу.

# 298
Благодаря Ви за бързият отговор, момичета.  smile3525

# 299
Да си припомним:

"Принцът и просяка"

и

"Тузара и дърваря"

Открийте 7-те разлики  hahaha! Но тук има и прилики, така, че действайте  Joy
Карпатия, мила, можеш ли да увеличиш и онази снимка, на която са Серхан, Йозлем и Нихат? Така де, да се вижда по-добре...

Общи условия

Активация на акаунт