Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 174
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Сега и аз да се изкажа по новите снимки:
1. Еда изглежда значително променена поне като стайлинг - може би това ще дойде да покаже, че искат да ни я представят по-зряла/а дано/, по-женствена и по-успяла /видимо е махнала жилетчиците и анцузите от гардероба си/;
2. Новичкия влиза доста рано в роля, което означава, че сезона ще стартира стремглаво - това е супер, а ако и целият сезон е по-динамичен, разчупен и действен с разгърнати докрай образи и случки ще съм напълно доволна;
3. Толга не можеше да бъде конкурент на Харун ине само външно. Оттова страдаше и сюжета, защото Харун беше хиперболизиран /не, че съм против  hahaha hahaha/. Този - Гъзаря - е образ, който е от равнището на Харун и следователно тая битка ще бъде достойна и за Харун и разбира се в негова полза.
Само не ми се искаше Еда да е пак в центъра и за нея да се бият двамата - аз още искам мацка за Харун, но не Едже! Искам да видя Еда бореща се за Харун. Той няма нужда да поставя на изпитание любовта си, за да е наясно със себе си, тя има! Е, това си мисля с две думи. Пича е подбран добре - и няма нужда да е фин и изискан като наш Хубавелко - друга му е ролята. И затова тия негови външни белези много ще паснат на това, което сте написали за ролята му.

# 331
  • София
Ееее,Бобояна! Така не може-зяк и бяг! Че кога ще поспреш при нас,бе? smile3518
Сори, мила! Да не мислиш, че не искам да си стоя тука при вас - на сладка раздумка, пък и черпите - има за пийване за хапване. По едно време и шопско хоро си поиграх - щото съм играла в шопски ансамбъл 15-тина години, та си спомних и тия весели години.  Почти съвършено! Ама тия дни нещо задачки... ooooh!

# 332
Карпатия едно голямо БРАВО  за " Двубой " newsm51 smile3501 newsm51

Каламитси много ми харесаха разсъжденията ти относно подточковото  описание на разликите и при тримата .Напълно съгласна с теб на първо и най-важно място ще те цитирам е :

Ааааа, приликата: нашият 4овек е перфектен и на двете снимки!Най-впе4атляващ от тримата!Другите 2-ма са пейзаж!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 333
  • София
Роси, извинавай, че пропуснах да те поздравя за стихчето.  Blush Добре, че Марийчето ме подсети - много забавно и свежарско. newsm51  love001 А сега вземи да си оформиш подходящо, та съвсем да ме изкефи.

# 334

[/quote]
Така, много здраво го е хванала девойката, по същия начин го държеше и в съня-сватба, дори понякога ми се струва, че и ревнива сянка се отразява на лицето й...

# 335
  • София
Така, много здраво го е хванала девойката, по същия начин го държеше и в съня-сватба, дори понякога ми се струва, че и ревнива сянка се отразява на лицето й...
[/quote]
За сега много правилно се е ориентирало момичето!  smile3521 Само да не вземе да й размъти мозъка тоя новия, как му беше името, че тя е малко податлива на манипулации...то, пък да беше малко! Отсега ми настръхва косъма какво ще гледаме, ако вземе да му се върже на тоя...  ooooh! Ама знам си аз, ще си дойде Харунски и тоя  smile3513 с Малдавището  и да хващат гората.

# 336
След като ще започне "студена война", значи Арас ще се престраши да нагази в дълбоката вода.
Готова съм да доливам вода,белки се удави! hahaha

Уби ме!

# 337
Наш Хубавелко няма конкуренция-той е истински мъж във всяко едно отношение!

# 338
Представям си бат Харун какви мълниеносни погледи ще отправя към опонента си  ooooh!

# 339
  • Русе
Ох,Бобояна, изкефи ме максимално!  love001  love001  love001 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501

# 340
BoBoYana ,написаното от теб е великолепно,направо ме разби!

# 341
  • София
След като ще започне "студена война", значи Арас ще се престраши да нагази в дълбоката вода.

Уби ме!
hahaha Joy hahahaВени голяма си скица hahaha JoyЕй на това му викам .....невероятна защита.Усетих те аз преди много ,много теми...че си голям воин:lol: Heart Eyes Laughing

# 342
  • София
Разнищихте ги ....от 2 ,3 снимки само.Разголихте душите им.Браво newsm10 smile3501 smile3525
Не ми се мисли....какво ще е като почнат да ги дават newsm78 #Crazy

# 343
  • Русе

Уби ме!
Що бе ,мило, винаги съм си признавала?! Аз съм "фанатичен" фен на Харун! Стига да не му изчанчат образа! На него му липсва само малко лукавство и хитрост!

# 344
Мълниеносният поглед на Серхан май често ще го виждаме в новите серии!     

Общи условия

Активация на акаунт