1. Еда изглежда значително променена поне като стайлинг - може би това ще дойде да покаже, че искат да ни я представят по-зряла/а дано/, по-женствена и по-успяла /видимо е махнала жилетчиците и анцузите от гардероба си/;
2. Новичкия влиза доста рано в роля, което означава, че сезона ще стартира стремглаво - това е супер, а ако и целият сезон е по-динамичен, разчупен и действен с разгърнати докрай образи и случки ще съм напълно доволна;
3. Толга не можеше да бъде конкурент на Харун ине само външно. Оттова страдаше и сюжета, защото Харун беше хиперболизиран /не, че съм против

Само не ми се искаше Еда да е пак в центъра и за нея да се бият двамата - аз още искам мацка за Харун, но не Едже! Искам да видя Еда бореща се за Харун. Той няма нужда да поставя на изпитание любовта си, за да е наясно със себе си, тя има! Е, това си мисля с две думи. Пича е подбран добре - и няма нужда да е фин и изискан като наш Хубавелко - друга му е ролята. И затова тия негови външни белези много ще паснат на това, което сте написали за ролята му.