ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 840
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
за течението на бебета не се лекува с нищо минава си само.

аз нямам признаци за раждане и понеже нямахме интернет цяла сутрин милото реши да ходим на кино. да видим дали там няма да ми итекът нацяло водите (ако са води)

димяни при теб не беше ли така? по малко са ти изтичали. аз не съм сигурна , че са води, но какво друго може да е? болки нямам никакви цяла нощ спах и после до 10 се излежавах в хола на дивана и сега съм свежа като репичка

заминавам, че ме чакат в колата ще гледаме "карате кид"

# 241
леле, хорааа! Бях на тонове и се оказа че имам контракции на 10 мин. Не са болезнени, даже повечето не ги усещам. Утре ме викат сутринта гладна и жадна. Пак ще има запис на тонове и ако нещата са така - секцио. Та мисълта ми е да се шашкам ли дали  през нощта няма да се случи нещо непредвидено, че молито е на 24-часово дежурство Shocked

# 242
  • София
Легео, аз от предния понеделник имах контракции, не на 10мин, но на малки неточни интервали (малко като бобчето). Питаха ме дали са болезнени и като казах "само вечер" си ме пуснаха, цяла седмица не зараждах Crazy Щом не са те задържали сигурно нямат притеснения за през нощта, стискаме палци да е когато ти искаш Hug

# 243
Здравейте, честито за всички нови бебета Simple Smile)
Някой може ли да ми каже как мога да разбера в къщи дали ми изтичат водите малко по малко, и възможно ли е това да се случва няколко дни по ред без да имам контракции ?
Мерси Simple Smile

# 244
Ох, Бебз, до четвъртък ътрябва да устискам. Обачеее, ако ме искат до тогава всяка сутрин гладна и жадна, в четвъртък ще изям някого Mr. Green

# 245
Да питам тези, които са раждали в Майчин дом -София:

Как е предродилна зала и има ли топла вода да се изкъпеш след клизмата? Колко легла са и въобще каква е процедурата в предродилна зала? Също така и залата с магарето - едно магаре ли е или може да раждам с още някоя мама едновременно. Не съм ходила никога там и не знам каква е обстановката, тъй, че моля споделете!  Praynig

# 246
  • Русе
Здравейте и от мен момичета ,май тези дни ще има доста бебчета Grinning
На мен доктора ми се обади преди малко и каза в сряда в 7 да съм на линия в болницата ,май деня дойде а с него и още по-голямото шубе от секциото.Каза ми само да съм гладна и жадна ама не ми е казвал доколко мога да ям newsm78 а също да си нося само вода друго нищо

# 247
tani_07 , ако не греша "гладна и жадна" означава ако отиваш сутринта при лекаря, от събуждането си същата сутрин да не пиеш вода и да не ядеш. Мисля, че не е нужно да гладуваш от преди това. Целта е когато отидеш да си с празен стомах и това се прави заради упойката.  Peace

Легео, стискам палци за утре.  Hug Дано нощта мине спокойно.

# 248
  • Германия
Би ли се престрашила да се свържеш с опитна кърмачка, консултантка /ЛЛЛ, НКК все едно който ти е там наблизо/ и да се види на място това засукване? Peace   Какво точно боли и как се усеща болката? 

И още как! Не са бодличките, те са ясни, точно около зърната кожата е само леко зачервена, мажа се редовно, оставям кърма да засъхне, но боли сякаш ми сипват сол в отворена рана (е не че знам какво е Rolling Eyes ) Сега кърмя със силиконови зърна и тази болка я няма, само нормалната от несвикналите зърна. Но не ми се иска да продължаваме със силиконките Crossing Arms

bebZz
Ами...не е хубаво да боли пък! Според това, в кой квартал живееш- би могла да видиш, дали не може все пак някой да метне един поглед. На Скреч обхвата е Горна Баня, Овча Купел, Павлово... Бръмбазела е в центъра,  Шаманката в момента е заета с болно дете за съжаление; или  НАПК листата да видиш коя от консултантките е твоя съседка..
The choise is yours! Wink

# 249
Ноел за Майчин дом имам инфо от преди 1 месец, че родилна и предродилна зала са им в ремонт и всички раждали в една зала, която доколкото разбрах не е много хубава. По скорошно инфо нямам.

# 250
  • Русе
облачето мерси за инфото а памперсите и кърпичките за бебо кога да ги нося пък и нещата за мен

# 251
tani_07 , на мен за утре ми казаха да си нося само нещата от списъка, т.е. памперсите, кърпичките и лигнина и едни чехли. Другото по-късно мъжлето ще ми ги донесе
Облаче, благодаря, дано сте прави.

# 252
  • София
Гладна и жадна от предния ден в 8 вечерта в МД-София.
Топла вода сутрин, след 10 няма, но нз докога има. Това на 5ти етаж. Операционните са 2 и сега са на 2ри етаж, родилната ако съдя откъде идваха виковете беше само 1, но за 24 часа 5-6 жени родиха и не се застъпиха (пак от виковете и от първото проплакване съдя).
Тани, само вода и препоръчително в малки шишета по 0.5л. Нещата за бебето също. Другото таткото ще донесе после в стаята направо. Ти по нощница (ако не дават техни) без бельо.

# 253
  • Русе
ти къде ще раждаш
на мен доктора ми каза само чехли и нощница понеже нали първия ден ще съм в реанимация и друго няма да ми трябва ,а също и вода ама за храна не каза нищо а бях чела че се носят и бисквити и шоколад
Бебз значи памперси и кърпички ,вода и нощница и чехли
а превръзките те ли ги дават или от моите
и телефона при мен ли ще е

# 254
  • София
Телефона ти казват изключен, но не е задължително. По някое време или разрешават да се обадиш или достатъчно дълго ги няма Wink Първите дни си с лигнин, ако искат носиш и него, на повечето места си го дават те. Памперсите и кърпичките ако не ти ги вземат ще трябва таткото да ги занесе. Попринцип той може да види детето, докато си още в реанимация (или 2та часа след нормално раждане), може и при теб да го пуснат за малко още тогава, тъкмо да ги вземе, ако те не са Peace

Общи условия

Активация на акаунт