ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 840
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Мирче, дано ти се размине този вирус, че много страховито звучи  Praynig А на половинката ти - бързо да оздравява! А за малката, какво да ти кажа, на мен не ми се излиза навън, пък на нея  Laughing Нека си стои на топло и уютно докато реши, че е готова  Wink
pashic - така е, но явно ще си се радвам още няколко дена на комбинацията 2в1.
Облаче, дано малката оздравява бързо  Praynig
Ради, напълно те разбирам за разходките - и аз съм така. Много се надявах утре да мога да се разтъпча до "Шейново", но гледах, че го дават дъждовно и май ще се откажа. И не за друго, а защото в момента съм с един единствен панталон, който ми става и той е екрю  Laughing Ако реша да се мотая по улиците - ще си смени цвета на крачолите много бързо  Laughing
po, kat, MartakEly - чакаме ви след прегледите.

Бобчето не е писала от сутринта, май наистина е стигнала до болницата  Grinning

# 226
Честито на мамите родили вчера!Да са им здрави сладките бебенца!   bouquet
Наистина днес май ще има бебевалеж отново  Grinning.
Аз се подготвям за четвъртък, но ме е яд че не питах доктора какво да правя с тая хрема, вече какво ли не опитах, даже днес ще се жертвам да си капна и изцеден лук в носа, много е гадно правила съм го преди.
Мисля като заговорихте за маски да си взема в болницата, ако не ми мине гадната хрема да си слагам да не заразя бебчето.Като отида в сряда на изследвания преди секциото ще питам какво да правя.
Желая на всечки леко раждане и много хубави и здрави бебешорчета.

# 227
  • У дома
Хелоууууу, мацки!

Очакваме бебенцааааа........... smile3521

Бебз, и мен ме боли така дясната гърда, мисля че захапва и малко кожичка освен зърното, ама той по принцип си води някаква негова си битка с моите зърна, като почне да им се точи, че ще ги яде и така им се нахвърля......
Не ми обръщайте внимание не съм спала от 3 часа насам  Tired, а сега нещо не ми се ляга, абе луда работа. smile3534
При нас деня е нощ, а нощта е време за игра, явно и с двете деца ми е писано да се превръщам в сомнамбул.

Нещо много ми е сдухано, искам на фризьор, на козметик, на разходка, искам сред хораааа  smile3514

Бобчеееее, как си?

# 228
Благодаря, Смехоранка! Направо не знам какво да я правя дъщеря ми. Цяла сутрин рева и хленчи за какво ли не. И с добро опитвах, и с лошо, не можах да я спра, часове наред рева. Аз реших, че е нещо сериозно това разболяване, накарах я да си легне и й казах, че няма да ходи на училище, и тя изпадна в другата крайност. Щастлива и весела.  Shocked Какво беше това не знам, сега си похапва с апетит. Явно не е толкова болна.  Tired Но по принцип не се преструва и не симулира, така че не знам.

# 229
  • Стара Загора
Момичета, влизам на бързо.Не съм ви чела, но все имам работа и не се спирам на едно място.Днес ходих на преглед и утре в 8:00 ще ме приемат за секцио.Мъжът ми пък е нещо хремав Sad .
Не съм много в крачка, но честито на всички мами, родили вчера и днес! Hug
За всички  Hug Hug Hug

# 230
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте ,  Hug

Стискам палци днес на всички мамчета ,на които им предстои среща с бебоците и най-вече бързо и лесно раждане!  Peace
Времето наистина е доста дъждовно, но пък това значи , че е обещаващо за бебевалеж  Mr. Green
И аз вече се чудя с какво да се занимавам вкъщи....  Thinking Понякога ми става тягостно скучно, но предполагам, че ще е така още малко... Party

# 231
Дейзи, наближава, а ? Дейзи,  кога те викат да те приемат в болницата, предния ден ли ? Или в дена на операцията ?

# 232
  • Германия
...

Кърмещите - много ме боли при засукването.. Ама МНОГО! Ритам си краката в масата да убия болката smile3511 После вече не боли.. Защо така? newsm78
Би ли се престрашила да се свържеш с опитна кърмачка, консултантка /ЛЛЛ, НКК все едно който ти е там наблизо/ и да се види на място това засукване? Peace   Какво точно боли и как се усеща болката? 

# 233
Бебз, и мен ме боли при засукване. Направо стискам зъби да не се развикам.
Имах и малки ранички, които уж изчезнаха, ама пак боли.
Доброто е, че после болката отшумява, заящото с Мила беше през цялото време и така стигнах до силиконовите зърна.

Ти мажеш ли се? Аз гледам да се мажа всеки ден, ама не знам до колко помага.

# 234
  • София
Би ли се престрашила да се свържеш с опитна кърмачка, консултантка /ЛЛЛ, НКК все едно който ти е там наблизо/ и да се види на място това засукване? Peace   Какво точно боли и как се усеща болката? 

И още как! Не са бодличките, те са ясни, точно около зърната кожата е само леко зачервена, мажа се редовно, оставям кърма да засъхне, но боли сякаш ми сипват сол в отворена рана (е не че знам какво е Rolling Eyes ) Сега кърмя със силиконови зърна и тази болка я няма, само нормалната от несвикналите зърна. Но не ми се иска да продължаваме със силиконките Crossing Arms

# 235
Ох Веси предния ден ме викат, но само ще ми правят изследвания и май ще оправят документацията, после ще ме пуснат да си ходя и рано сутринта на другия ден - на терена  Grinning, казаха ми че ще ми обяснят докога да ям предния ден и разни други работи.
Още не ме е страх, надявам се да ми се размине само ме нерви тоя моя нос  #2gunfire

# 236
Ох Веси предния ден ме викат, но само ще ми правят изследвания и май ще оправят документацията, после ще ме пуснат да си ходя и рано сутринта на другия ден - на терена  Grinning, казаха ми че ще ми обяснят докога да ям предния ден и разни други работи.
Още не ме е страх, надявам се да ми се размине само ме нерви тоя моя нос  #2gunfire

Дейзи , капките от лук изобщо не са приятни. Ако искаш пробвай капките с лайка и мед. Има много добри отзиви за тях и може да се слагат по време на бременност. По принцип са за деца, но мисля, че може и на теб да помогнат. Максимум няма да има ефект, но няма да ти навредят в никакъв случай.

"1 с.л. лайка
1 ч.л. мед
100 мл вода
Вари се докато остане наполовина,
прецежда се през марля и се дава 5-6 пъти по 3-4 капки -
при водниста хрема и запушен нос"

и още едни детски ако решиш да пробваш

"В 10 мл. физ. разтвор се слагат 5-10 капки клеева тинктура и се
капва по 3-4 пъти на ден по 3-4 капки"

Това е дозата за деца. Ти ако решиш можеш и повечко да капнеш.
 Hug

# 237
  • У дома
Тия силиконови зърна.....
И аз по едно време кърмех с такива, когато ми беше много разранено дясното зърно, но прочетох една статия за тях и на секундата ги махнах. Някое от момичетата от ЛЛЛ бяха пуснали линк към нея.

О, малкия мечо се събужда да папка, в момента ръмжи да ми каже "Мамооооооо, приготвяй ми манджаатаааа" Joy

# 238
Олето, благодаря за рецептите, това с лайка ще си направя дано имам подобрение.

# 239
  • Сливен
хайде пак здравейте аз тъкмо се върнах от консултация,добре сме,вървим едри,в момента бил 3.700-3.800 ,ако може да се вярва на предварителни мерки  Wink
на мен тонове не са ми мерили въобще ,
дано бобченка и весето вече да си гушкат бебчетата Hug

Общи условия

Активация на акаунт