ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 573
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Момичета благодаря ви за стиснатите палци!!!

# 661
Оле,  Shocked нямам думи, то не е смешно, направо си е тъжно... намерили са се двамцата, дано наследниците им (ако след ацетона са в състояние да имат) повече да ги разбират нещата  ooooh!

# 662
Оле, добре се посмяхме вкъщи! И както понякога казвам, някои хора не трябва да имат деца!

Тони, много весело изкарване в неделя, а после и снимки Heart Eyes Heart Eyes

# 663
Егати, бях сигурна, че ще бием  Confused Жалко!

# 664
Честито на всички нови мами   bouquet Да са ви много здрави дечицата и бързо възтановяване  Simple Smile

Аз днес не съм чела много, нещо не съм на кеф. Само прочетох това за ацетона сега, та се разсмях  Laughing Което ме подсети за моя позната, майка е, която ми обясни, че ако пишкаш след секс не може да забременееш  Joy Просто нямам думи, една седмица и на сън се смях, сега вече само като се сетя  Crazy

# 665
# 666
  • София
Добро утро,
някои май пак са будували. Тони, пак ли не спа?

Олеее, откъде ги намираш тези теми  Joy Разсмя ме рано сутринта  hahaha (да не повярваш, спах през нощта).
Ацетон  Joy
Стискам палчета на всички мами-героини днес - да родят по най-лесния начин  Praynig

Аз изпратих младежа на училище и се връщам в леглото да си доспя  Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 07:51 от Arim

# 667
  • В сърцето на моите съкровища...:)
ДОБРО УТРО!!! newsm44 newsm44 newsm44
 ДНЕС В 00:47  НА БЯЛ СВЯТ СЕ ПОЯВИ МАЛЪК СЛАДЪК БОЯН НА МАМА ЛОЛО7!!! ТЕЖИ 3.950 И Е 52СМ. ИЗПРАЩА ВИ СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ НА ВСИЧКИ!!!
ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ БОЯН И МНОГО ДА СЛУШКА И РАДВА МАМА И ТАТИ!!!  smile3504 smile3525

# 668
  • Сливен
добро утро и от мен,и аз изпратих моето пубертетче на училище ,но днес ще имам работа и няма да лягам пак
на всички желая лек и усмихнат ден ,на мамчетата които ще се срещат с бебчетата леко и безпроблемно раждане ,после пак ще ви проверя  Hug
ЧЕСТИТО ЛОРЧЕ,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ  ДА РАДВА ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ,ДА Е УМЕН И СИЛЕН,ДА ИМА ПРЕКРАСНО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 07:15 от miriams28

# 669
  • София
Ееее, как хубаво започва днешният ден  Party

Честито синче на мама Лоло7, да й е здраво и спокойно бебе и много да радва мама и тате  Heart Eyes  Hug

Какво хубаво име са му избрали... и моят син се казва Боян  Mr. Green

# 670
Добро утро!

Честито юначе на мама Лоло    bouquet  Много да ги радва, да расте голям и щастлив, а на мама - бързо възстановяване!

Много добре започва деня  Party
Оле,  Joy
Ради, още си чакаме снимките  Whistling Ще чакаме и да кажеш как е минал записа на тонове.
Мирче - и ти да се похвалиш!

На мен снощи към 1 ми падна остатъка от тапата явно и познайте кой и как е спал после  Laughing С удоволствие бих си гушнала възглавницата, но след 45 мин. имам среща за по кафенце...

Много усмивки и добро настроение на всички!

# 671
Честити бебчета от вчера и днес. Да са здрави за да радват мама и тате.

# 672
Ха,Добро утро! Честито на всички мами с малки бебчета от вчера ,че малко ви изтървах!Да са ви живи и здрави рожбите!
Честито на ЛОЛО 7 !Да й е жив и здрав Боянчо!Така от рано като почнат познайте днес какъв бебевалеж ще има!
Аз вчера бях на друг лекар ,който е и директора на болницата ,в която ще раждам!Прегледа мина мн добре,всичко ни е идеално!Каза да очакваме 3кг бебка!Човека ме успокои ,видя че съм се шашнала!
Смехоранке,по-добре се наспи,че явно е ще се ражда та да имаше сили бе жена! Peace
Аз тези тънки дрешки дето ги купих за изписването никак не се връзват с времето навън!А и като гледам снимки на Лъчко на Позитив колко е облякан у дома,определено днес отивам да купувам нещо дебело и то доста дебело!

# 673
  • Сливен
Добро утро на всички.
Аз съм от януарската тема но наминавам да ви кажа,че тази сутрин в 8:00 часа братовчедка ми veselina miteva роди.Бебчето се е родило 3.560 кг,51 см и се казва Богдан.

# 674
  • До хладилника, който обичам
С veselina miteva се знаем от кърмаческите срещи, честит да й е Богдан и много да я радва!

Общи условия

Активация на акаунт