ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 574
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Суперр,много ще съм доволна,бих поканила и Мирчето и Ради,ама на тях май няма да им е до това точно около тези дати  Mr. Green Ако преносят обаче,добре са ми дошли  Mr. Green  bouquet

Трябваше да кръстим темата спамо-тема на Нади и Димяни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 646
Честити бебенца на Сабина, Martakely и Тани да са им живи и здрави

На всички мами, които са наред успех и късмет  Hug

Някой питаше за Токуда и аз съм за там  Peace

Днес пак давах стерилна урина, дано да няма пак проблем,ама мътни1ка беше. А краката са ми страшно отекли от вчера, защо така не знам, след акто сега дори е студено!

Като ви слушам с момиченцата з атези течения и чудесии ще има много да уча. досега нали бях по пишлетата  Joy
Зеленоочка, на мен ми взимаха пари за първия преглед на Ади, но след това не. Как си ти? Боли ли още?

# 647
  • София
Наде, а ако доведеш и Дари на погачата на Тони ще съм тооолкова щастлива...

# 648
  • София
Наде,само малко спам Blush Hug

Мирче,ще те чакам и теб Hug

# 649
Чатите си а?  Mr. Green

Ох, ако ви е скучно почетете  hahaha

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530792.0

# 650
Мирче,а на мен ще ми е приятно да дойдеш да видиш Дари на нейната погача,ако дотогава нямаме бебче  Hug  bouquetИначе няма как да я доведа,пък и си имаме 2 малки героини,които трябва да уважим,а с Дари ще ми е трудно  Mr. Green

Тони,малко спам,ама ще ни се скарат   Blush Blush Whistling

# 651
Здравейте момичета. Днес ви следя заради мама Тани. Чесит малък мъж Борис. Много хубаво име.Да ви радва много с татето.
 Честито на всички други нови майчета. И леко раждане на чакащите.

# 652
# 653
# 654
  • София
Нади, мерси Hug Ошашках се и чаках отговор!

Ама говорете си, на никого не пречи. Най-много ако Мирчето каже че ще носи нещо за хапване да направим една среща пред блока ви да намажем и ние Crazy
Той мъжът ми искаше чат да включи във форума ама не се съгласиха Whistling

Оле, това петъчната ли ще да е hahaha Идеята за сода ми хареса..

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527139.0

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 22:03 от bebZz Kiryakova

# 655
  • Сливен
Чатите си а?  Mr. Green

Ох, ако ви е скучно почетете  hahaha

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530792.0
hahaha Joy оле от къде го изкопа

# 656
  • София
ХАхахахах Simple Smile Оле размя ме здраво!  Mr. Green Laughing

# 657
Ама вие що се смеете, тази жена изглежда доста сериозна. То е тъжно  Mr. Green

Аз мислех да им предложа белина ама и содата е вариант  Laughing

# 658
  • Сливен
на толкова години съм а не преставам да се учудвам на хорската глупост,с толкова медии и чичко гугъл да има все още толкова неосведомени и прости хора не може да ми го побере главата  #2gunfire
права си оле то не е за смях,жената търси съвет и съчувствие ,а ние какви сме лоши аааа  hahaha

# 659
Колко нови бебчета си имамееее! Честито на всички мами, да са ви живи и здрави отрочетата!

Зеленоочка, имай предвид че ефектът на Ентерокинд'а не е мигновен! Трябват няколко дни да подействат. Нашият смелчак доста често имаше колики днес, само се пънеше миличкият ми.
Аз го записах при личната - тя дойде няколко дни след изписването ни у нас и не ми взе нищичко за това. На преглед сме всеки месец след деня на раждането - това за мерене и теглене. А на определени от нея дни ще ни прави и ваксините. Предполагам всичко ще е безплатно.
Оле, това ме разби разби просто! Как може да си толкова невеж - ацетон!!! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт