ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 591
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Дейзи  Hug Hug Hug стискам палци за утре, всичко ще е наред, и да гушниш сладката малка принцеса Simple Smile

Хайде че след теб съм аз Wink

# 631
Честити бебчета на Илка, Клео, Данитка, Бърди, Данимира, Радинела, Тани07, Сабина, Мартакели! Да бъдат много здрави и щастливи деца!

Дано не съм пропуснала някоя мама!  Blush

Орхидейке, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много късмет и щастливи мигове с малката Ева!   bouquet

За витамин Д- на нас не са  ни изписвали.
Но ни изписаха Вигантол от 20-ти ден, а за момента го няма по аптеките, та идея нямам дали ще намеря от някоя по стара партида или ще чакам да заредят нови.  Rolling Eyes
Ние днес бяхме на консултация, лекарката е много доволна. Малкият е наддал 200гр. за една седмица.
Вас колко често ви викат на консултация? Нас ни вика лекарката всяка седмица. Когато дойде в нас на домашно посещение ни взе 35 лв, а днес в кабинета- 25лв. На вас по колко ви взимат?

Калинче, взех ги тези капки, които ги препоръча и ще почвам да ги давам тях. От Инфакола нямаше никаква полза.  Confused Дано тези помогнат, че вечер и сутрин по 3 часа е рев.  Crazy

Бебз, ние направихме първата разходка в събота, т.е. на 8 дни. Севтосахме количката за около час. Но оттогава времето е отврат, та днес само 15 минути беше навън,  но пък  определено му харесва да се вози в колата.  Flutter

Мама-смехорана, чакам специално новини от теб! Хайдееее!   Hug

Стискам палци на всички, на които съвсем скоро им предстои този велик момент- раждането на наследниците!  Grinning

# 632
  • София
Не ни взема нищо за консултацията, дори за домашното, и за малкия не ни е вземала. В петък беше първата и следващата тази седмица като вземем ЕГН-то.
И ние така от събота не сме излизали и утре по обед решихме че няма да има хора по кафенетата и ще си намерим някое незадимено Naughty
Вигантол е витамин Д, защо не звъннеш да питаш дали не може някое от другите да ти изпише? И те са едно и също, но след тия проблеми с Вигантола мен ме е страх Rolling Eyes
След посещението с ЕГН-то би трябвало веднъж месечно да ходите ако няма проблеми Peace

Малката има странен секрет. Нищо не се вижда ако не си разтвори широоко крачетата, а като го направи и има дълбоко в устните бяло, но като каша.. Много е! Нормално ли е? newsm78

# 633
  • София
Радинела, Сабина, Martakely и Тани, честити бебчета!
Лейди, ми що годе съм добре... леко изнервена и много недоспала Rolling Eyes

Мама ма,малките са добре!Райън ми е с хрема от днес и само се вре в тях Twisted Evil но няма кой да го гледа Rolling Eyes

# 634
  • София
Орхидейке, честит рожден ден и тук! Ама такъв хубав и скъп подарък досега не са ти подарявали, нали?  hahaha
Охооо, за утре се очертават доста бебенца  Simple Smile
Eli-st, Ро, успех момичета, пожелавам ви едно бързо изстрелване - докато разберете къде сте, бебенцата вече да са проплакали  baby_neutral
Мама ма, защо искаш да ме изпревариш? Как са контракциите? Ако ти е ред, и на реб пожелавам бързашко и лесно раждане  Praynig
Legeo, deizy 9, успех! Всичко ще е наред, само спокойно  Hug
ЛинаHug  Heart Eyes Да съобщиш такава новинка е голяма тръпка и мноооого приятно занимание  Hug
А Смехоранка и Диданка ще са нашите отличнички - искат да отгледат най-големите бебчовци в коремчетата  Simple Smile
Тони, днес по обяд май те видяхме с Краси в Бейби Мол-а, ако не сме се припознали  Hug

# 635
смехоранке, блазе ти, че ще си спинкаш до момчето. Моето замина отново командировка и се връща на 12-ти  Sad
Мира, хич не искам да си отглеждам гигант. Миналия път се озорих с 3,200, сега не знам...а и коремът ми не станал по-голям, килата също са си 66....уф, само да се роди жива и здрава, пък аз ще се оправя!!

# 636
  • София
Мирче,аз съм била да Simple Smile що не викна аз бях с мъжа ми и Райън от Арон си купувахме разни неща  Party

Наде,честит нов дом то баш до нас и не казваш да се видим а? Hug  bouquet

# 637
Зеленоочка и на мен не са ми взимали нищо досега,нито за 1вия преглед,нито днес на консултация  Simple Smile Много неприятно това с коликите,какви капки си взе? newsm78 Иначе Вигантола също е витамин Д Simple Smile А що се отнася до разходките и ние не сме излизали от събота,ама то къде да ходим в този дъжд.

Бебз,напълно е нормално да има такъв секрет,нашата мадама и тя имаше и лекарката,каза че е физиологинчо,да го чистя или с преварена водичка или с физиологичен разтвор.Не се притеснявай Simple Smile

Тони,радвам се ,че сте добре  Hug  bouquetИ моят син е болен и се вре в бебето,ама и на мен няма кой да ми помага за жалост,та напълно те разбирам.А за виждането,само чакам да свирнеш,мисля да те поканя на погачата  Mr. Green

# 638
  • София
Ами  няма да откажа стига да може да има на кой да оставя бебките  поне за час зависи кога е и дали майка ми ещ е почивка пък и ти си близо та ще се радвам да дойдеш и на наща сега в неделя от 13,00  Hug макар и за мъничко  Hug Heart Eyes

# 639
Тони   Hug Heart Eyes С най-голямо удоволствие :* Само да не ви притеснявам,иначе ще намеря време за Вики и Валя,мечта ми е да се срещна с тях,откакто са се родили  Hug

# 640
  • София
Ееее..... ти пък Simple Smile как ще ни притесняваш и Мирчето ще дойде така,че ще ме направите много щастлива! Hug
Имам нужда от всички вас!  bouquet

# 641
 Hug Heart Eyes  bouquet Тогава ще се видим съвсем скоро   bouquet

Охххх,моя Дария едвам сега заспа удари му едно будуване 2 часа,не плачеше ама защо не искаше да спи това дете бедна ми е фантазията  newsm78

# 642
  • София
Айде ще се чуем най късно събота и ще се разберем и ще ти кажа къде сме точно Simple Smile то ти блока го знаеш де!  Grinning
Вашата погача кога ще е?
Ако е хубаво тези дни времето може и да изленем с малктие на вън!  Party

# 643
Оооо, да Simple Smile Аз откога чакам да стане топло да изляза  Mr. Green Иначе блока го знам,а погачата мисля или да е на 23 или на 30,ще го доизмисля до края на тази седмица  Hug   bouquet

# 644
  • София
МАй май ще се клзсирам и аз за тези две дати майка ми май почива супеееееееееееееер!  Crazy Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт