ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 594
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Радинела, Сабина, Martakely и Тани, честити бебчета! Честит рожден ден на Орхидейка!
Много сте писали и четох по диагонал, защото времето ми изтича вече. Утре в 7 ме искат в болницата и в 8 започва веселбата Party. Малко ми става мъчно, че вече няма да съм бременна, а и  Бебо го мисля какво му готвим утре Mr. Green
Досега на топло, тъмничко и тихо и изведнъж - светло, шумно и  студено. И мама я няма ( тя спи) , ревът ме плаши, мога успешно само да хълцукам....
Стискам палци на тези, които утре са наред и сърдечно благодаря за куража, който ми давате момичета Hug Hug Hug

# 616
Бебзз-  hahaha и ние сигурно ще сме така с памперса  Mr. Green

По, Диданка - много сте държаливи мамчета  Hug Охх сигурно вече ви се ражда като гледам каква еуфория е във формуа  Crazy

Смехорнаке - къде се губишшш  Sunglasses Я един отчет да не те мислим  Peace

Аз направих супичка и подготвих яденето - само трябва да пусна фурната като взема Валката от работа и всичко е на 6  Party След малко тръгвам, незнам дали ще пиша пак, ама ще ви проверя как се развивате  Laughing

Легео - стискам палчетаа  Hug

Ихх каква съм отвеяна - Нинче - ама много пухкава твоята госпожица - пу-пу   bouquet

# 617
Честита дъщеричка Йоана на мама Мартакели! Да папка и спинка малката госпожица, а на мама бързо възтановяване!

Наде, честит нов дом! Пожелавам ви много радости, семейно щастие и много,много детски смях!

# 618
  • В сърцето на моите съкровища...:)
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МАМИТЕ Радинела, Сабина, Martakely и Тани, !!!!   ura
Орхид, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОООГО ЩАСТЛИВА!!!
Наде, НА ТЕБ ТИ ПОЖЕЛАВАМ САМО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ В НОВИЯ ДОМ!!!  Hug

Ние сложихме климатика и вече се успокоих тотално... Mr. Green От това спокойствие такъв следобеден сън му дръпнах... hahaha Blush Сега взимам пример от Radi и отивам да готвя  Flutter

# 619
ОХАААА КОЛКО МНОГО БЕБЧОВЦИ ДНЕС  Hug ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, РОДИЛИ ДНЕС, НЯМА ДА ГИ ИЗБРОЯ ЧЕ ЩЕ ИЗПУСНА НЯКОЯ Simple Smile ДА ВИ РАДВАТ МНОГО А НА ВАС БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ Simple Smile

Аз бях на консултация днес, мерене, теглене, килцата са вече 15 отгоре, здраве да е де. Бебчо си седи седнал, удобно му е явно така и в събота ще насрочваме дата, няма как.

# 620
Легео, Елист, успех, и щастлива среща утре с бебчетата.  Hug Hug

Лина, добре дошли.  Hug

Мартакели, честито малко съкровище!   Hug

Аз забелязвам, че все още не мога да се съсредоточа над постовете на родилите мами.  hahaha Още ми е далечно това бебчето да е навън. Много ми е интересно да чета обаче съветите за кърмене, повечето.

Аз поспах много късно следобяд, сега се събудих, но просто не се удържах будна.

# 621
  • Сливен
честити момченца на мама тани 07 и на мама сабина,да са им живи и здрави и много послушни
честита принцеска на мама мартакели ,нека йоана расте здрава,умна,послушна и красива

# 622
Честита радост на днешните мами, да са здрави и щастливи с рожбите си!  newsm51
Не можах да ви изчета, но днес се приготвям, събирам багажа и дооправям последно из къщи, утре ми е секциото, така че пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане на всички очакващи, а на вече родилите мами бързо възстановяване и послушни папкащи бебчета. Grinning

# 623
Дейзи, стискам палци, всичко да  е успешно утре.  Hug

# 624
Мишанка, честито климатиче! Със здраве да си го ползвате!!!

На всички мами, които се приготвят за приемане - много успех!!! Леко и бързо раждане! Hug Hug Hug

# 625
  • Сливен
дейзи  Hug Praynig всичко да е наред и без проблеми да си гушнеш съкровището

# 626
Легео, Дейзи , стискаме ви палци за утре Praynig, да се похвалите с бебоци Hug!

# 627
Леле пак много бебчета си имаме днес. Няма да ви изброявам поименно, че да не пропусна някой.
Честито на всички мамчета, да са ви много здравички дечицата и да ви радват безкрайно! baloni
Орхидейка, честит рожден ден, миличка! Сигурна съм, че този е най-хубавият ти рожден ден досега, цунки на малката Ева.
Дейзи, Легео,  fingerscrossedза утре. Всичко ще е наред!

# 628
Честити бебенца на Сабина, Martakely и Тани да са им живи и здрави
Daizy 9   Hug дано всичко е наред , ще чакаме добри новини

# 629
Ехе, няма ме цял ден и колко нови бебчета имаме  Party

Да са честити малките ангелчета на Раадинела, Тани, Сабина, Мартакели. Да растат здрави и щастливи, а мамчетата бързо да се възстановяват!
Орхидейке, честит рожден ден и добре дошли у дома   bouquet Колко хубаво, че вече сте си в къщи на този ден и цялото семейство можете да се радвате на празника! Само положителни емоции да те спохождат цяла година  Hug
Lina, Milenaj - и на вас добре завърнали се  Hug
Наденце, браво на теб и бебка, все така да се развиват нещата  Hug Честито ви ново жилище - да сте много щастливи в него   bouquet
Ely, legeo, deizy - стискаме палци за утре всичко да мине бързо и безболезнено  Hug
Лейди, дано баткото бързо оздравее, а коликите да не са много болезнени  Hug
didanka, po, ще си чакаме заедно явно. Диданка, а на тези обаждания не им обръщай внимание - аз само се забавлявам с подобни изказвания  Hug

Малката ни Смехоранка днес пак е доста активна, но болезнените контракции не са на лице. Така че тази вечер ще си спинкам на спокойствие в къщи до любимия  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт