ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 600
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
е развеселих ви малко Simple Smile оправих си грешката

# 601
Наде, Лейди, Бебз - мерси за инфото за капките   bouquet Ще й предам всичко, което сте казали, пък тя да си решава..Леле, стурва ми се доста сложно всичко около бебетата - капки, кърмене, витаминки, памперси  Grinning Кой знае какво шоу ще е в къщи... А й никога не съм и виждала дори как се слага памперс, нали няма опасност да объркам нещо  Crazy

Аууу имаме си и госпожица:

Честита дъщеричка на мама Мартакели   bouquet Нека й е здравичка и усмихната, а на мама - браво за раждането  Hug

Аз днес хубаво изчистих апартамента - прах, прахосмукачка, парцал и сега ще почвам най-после с готвенето... Нещо не ме свърта на едно място днес  Flutter

# 602
Радинела, Сабина, Martakely и Тани, честити бебчета!

Много ви благодаря за милите пожелания  lovekiss!

skrech, Aila много благодаря за всичките съвети. Сега остава само да се борим с будене и настоятелно хранене на малката сладка Ева  Heart Eyes.

# 603
  • София
А й никога не съм и виждала дори как се слага памперс, нали няма опасност да объркам нещо  Crazy

Малкият цял месец е бил със сложен наобратно памперс  Embarassed Мислехме че картинката и дългото са отпред (той там ги мокреше най-много) пък те били отзад Joy

# 604
Martakely, честита дьщеричка!

ради, при мен няма нищо интересно.
сега тьрся в нета пелени за многократна употреба и ботуши за каката  Crazy

# 605
  • Варна
И на нас ни предписаха Диавит за витамин Д, но ми казах след 30 ден да го давам, не знам защо  Thinking На Ники давах вигантол, но повече гледах да е на слънце.
Бебз не сме излизали още с малкия, тук е ужасно времето, а и той нали се поразболя  Tired Иначе аз сама излизах няколко пъти  Laughing
Пожелавам леко раждане на когото му предстои днес, утре  Wink

# 606
  • До хладилника, който обичам
Бу,Скреч ... сърдечно ви благодаря newsm51

Моите притеснения мисля са много неоснователни,нямам причина да мисля,че бебето не се храни,но като новокърмеща майка съм малко притеснена когато стават разминавания между моето и другите бебета,въпреки че нормално няма бебе,което да е 1 към 1 с друго бебе!
Иначе наддава добре,храни се редовно,имаме доста наакани памперси,точно както Бу ги е описала и общо взето всичко изглежда оки!

Nad1_Nad1, няма неоснователни или глупави притеснения Simple Smile По-добре въпрос в повече и човек да е спокоен, отколкото от смущение да не пита, а да се окаже, че е трябвало Wink нали?
Разбира се, всички бебета са различни, както и всички майки сме различни, това ни прави по-интересни  Grinning с времето човек се научава да "разчита" знаците на бебето и между майка и бебе става най-фината нагласа и настройка, която позволява първо на нея да знае най-добре какво става, дали бебето й се чувства добре или не... само след няколко дена вече знае кога плаче от глад, след няколко седмици знае кога защо плаче и от какво има нужда - просто човек трябва да е малко по-търпелив със себе си, да не се измъчва с високи очаквания, нещата сами се нареждат  Grinning Често и срещи с други кърмещи майки много помагат да се почувства човек "като всички" и да знае, че не е сам в това начинание - все някой преминава през същото  Crazy

# 607
  • Sofia
Честити бебчета на Радинела, Сабрина, Мартакели и Тани! Да са ви живи и здрави, да спинкат много и да папкат добре!!!

Утре аз съм на линия рано сутринта /ако нямаме изненади тази вечер/. Снощи от контракции не спах, но бяха нерегулирани и затова и не звъних на лекарката си. Днес положението е малко по-спокойно и добре че е така, че имам възможност да подготвя храна и дрехи за каката. Тя горката изпадна в паника какво ще яде и какво ще облича докато ме няма. Така, че и направих комплекти с дрехи и сега готвя усилено да не страда и да е спокойна...

# 608
Честити бебенца на родилите мами!! Да са им живи и здрави, а на майчетата - бързо възстанояване!!!

Смехоранке, присъединявам се към тоя отбор на преносващите без признаци за раждане  ooooh! Днес бях на ЖК, но не ме прегледа, само ми слушаше тоновете. Каза, че са наред, и аз като ги гледах бяха между 140-160, което ми се струва нормално.
Но от днес се започна един телефонен тормоз от сутринта  Tired накрая спрях да си вдигам телфона  #Cussing out и без това съм изнервена, ами и всички "доброжелатели"....аман!!

# 609
  • София
Честити бебчета на Данимира, Радинела, Тани, Мартакели и Сабина, да са живи и здрави а на мамите бързо възстановяване   bouquet
Орхид  newsm59
Наде, честита ви нова къщичка.
Аз още съм тук. През ноща ме почнаха болезнени контракции и не успях да се наспя, станах в 3,30. Сутринта докато изпратя каките на училище всичко затихна и сега от време на време има по някоя.
Успех на всички на които им предстои да си гушнат мъниците тези дни.Hug
Ely-st  fingerscrossed

# 610
ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ НА РАДИНЕЛА, САБРИНА, ТАНИ И МАРТАКЕЛИ!  bouquet
Наде, честит нов дом, да е изпълнен с много любов и детски смях Hug!
Лина, добре завърнали се у дома Hug!
Силвиа, аз съм в Токуда ,планово на 14.10.
Тони ,как са куклите , успявш ли да почиваш поне за кратко, а Райчето как се държи,ревнува ли?
Мирче, аз съм след теб по термин, но май ще те изпреваря Simple Smile Hug

# 611
Честито на новопоявилите се бебенца,вече не мога да им хвана края затова по - общо Embarassed Добре дошли и на изписаните мами Hug

# 612
  • У дома
Честити бебчета на Раадинела, Сабрина, Тани , Мартакели

Днес малкия като се събуди в 12 часа и допреди малко чак заспа, незнам какво му стана, търси само да яде, задрямва, сложа го в легълцето и след 10-15 мин. пак почва да реве, не питайте как съм се нахранила, на прибежки, по същия начин и наготвих ooooh!
Вече изгубих представа кога трябва да яде.
Лошото е, че такива изпълнения започна да прави и през нощта, снощи мъжа ми стоя до 1 докато успее да го приспи, да мога и аз да поспа малко.

На нас не са ни изписали витамин Д още, но сигурно на следващата консултация.

Лейди, бързо да се оправя Дани.

Бързо оздравяване на детенцето на Пепеляшка!

Аила, Скреч, много сте мили и отзивчиви  Hug

# 613
  • София
Наде, на теб много нови неща ти се събраха и все хубави - малкото ти съкровище, нов дом  Simple Smile Пожелавам ти да сте много щастливи в този дом и да отгледате децата си с любов и топлинка  Hug

# 614
Честото на Мартакели! )))

Общи условия

Активация на акаунт