ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 602
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Тани, Сабина, честити бебчета!   Hug Hug
Пепеляшка, дано бързо да оздравее детенцето.   Hug

# 586
Честото на Тани и Сабина!!! Да са им живи и здрави рожбите!

# 587
Ехе, колко бебочета!!

Честити момченца Александър на мама Раадинела, Йоан на мама Сабина и Борис на мама Тани!!! Да са весели и засмени деца! И да донесат много щастие на родителите си
Heart Eyes

smile3525

# 588
Привет навсички от нас!  Hug

Честити бебчета на всички нови мами!Да са ви живи и здрави и много да ви радват!  newsm51

Ние от неделя сме си вкъщи, но не намирам време да ви чета, но почваме да влизаме в ритъм и обещааме да сме редовни. Кърмиме се, но ни мъчат и колики, които за мое учудване почнаха още в бонлицата. Раждането мина добре, изключително съм благодарна на доктор Валери Иванов и целия екип в Шейново за положените грижи и внимание.  smile3525
На всички вас благодаря за пожеланията и подкрепата, а на Арим много  Hug  и искрена признателност за съобщаването на новината и милия sms, който ме трогна от сърце, много е вълнуващо да знаеш, че някой е мисли за теб! Благодаря ти! newsm51

# 589
честито на всички нови мамчета   bouquet

аз съм вече подготвена за раждане Simple Smile нямам и един косъм. играя си с раждането и в петък имам час за почистване на лицето и педикюр да видим дали ще устискам и до тогава  Joy

след козметика минах преглед при ЖК каза ми, че това не са води, а засилено течение преди раждането било нормално. той ме викаше в петък, но тази сутрин направих една малка локва и сериозно си помислих че са води. какво е това течение не знам. иначе той не изражда и явно не посмя да ме бърка за разкритие. бебо е с диаметър на главата 100мм. каза, че е доста едър по неговият апарат 3800гр. , но той показва повече според мен едва ли сме повече от 3500-3600гр., но като родя ще се разбере.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 15:47 от veselina miteva

# 590
добре дошли на всички бебчета от последните два дни  Hug

veselina miteva, 100 см?  Grinning милиметра ще да е.

при мен нищо ново, нямам никакви симптоми, че скоро ще раждам  Confused остана ли някоя неродила за токуда?

# 591
Честито на новите мами ,много станаха!Да са им живи и здрави бебчетата!

иначе той не изражда и явно не посмя да ме бърка за разкритие. бебо е с диаметър на главата 100см. .
hahaha  Какво направи ти ?Как ще го раждаш ?
Щом си готова можеш вече да раждаш!

Силвия,Нани-Банани е в готовност ,чака си в София да стартира! Peace

# 592
Честити синчета на Тани и Сабина!  Grinning  bouquet
Много момчета бре!!!

# 593
Честит син Борис на мама Тани! Честит син Йоан на мама Сабина! Да растат здрави и послушни, а на мамчетата - бързо възстановяване  Hug

Лина - добре завърнали се и вие  Hug Ние сме си тук, като се адаптирате те очакваме Wink
Веселина - моя бонбон беше с диаметър на главичката 102 мм миналия четвъртък, така че - споко  Peace Но ако продължава да си стои кротко и да расте се притеснявам да не ме слагат под ножа, че не искаммм  Tired

Силве - хахаххахах - да, милиметра ще да е  Laughing При теб как са нещата?

# 594
  • София
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА от Martakely!
“Снощи в 22.40 ч. се роди нашата прекрасна Йоана - 3170 г, 49 см.
Пожелавам на всички неродили такова бързо и лесно раждане като моето!“

Честито момиченце на мама Мартакели, чакат я много мекички гушки и цунки  Hug  Heart Eyes   bouquet
И дай Боже нейното пожелание да ни стигне всички неродили  Praynig

Ех, че е хубаво да получаваш такива новинкииииииииииии  Mr. Green

Честити бебенца на мама Тани, мама Сабина и на мама Раадинела   bouquet
Да са здрави всички бебенца и много да папкат и растат  baby_neutral

# 595
Бу,Скреч ... сърдечно ви благодаря newsm51

Моите притеснения мисля са много неоснователни,нямам причина да мисля,че бебето не се храни,но като новокърмеща майка съм малко притеснена когато стават разминавания между моето и другите бебета,въпреки че нормално няма бебе,което да е 1 към 1 с друго бебе!
Иначе наддава добре,храни се редовно,имаме доста наакани памперси,точно както Бу ги е описала и общо взето всичко изглежда оки!

Честити бебоци на Тани и Сабина,да са ви живи и здрави.Скорошно възстановяване.

Лина ,добре завърнала се   bouquet

Martakely,честита рожба и на теб Simple Smile Прекрасно име!Да е жива и здрава!

# 596
Честити бебчета на мамите Тани,Сабина и Мартакели!Да са живи и здрави малките бебоци,а на мамите бързо възтановяване!

# 597
  • Варна
Честити бебчета на Раадинела, Тани, Мартакели и Сабина, да са им живи и здрави     bouquet
Оле успях, само ще те помоля да провериш, че тъкмо съм готова и ново бебе и се луднах вече  Crazy За помпичката знам аз и днес преборих мъжа ми да я поръчаме, след като видя дребния как се мъчи. Благодаря на всички за милите думи, уж Дани е малко по добре  Tired Не помня кой ме пита какво пръскам, извинявам се общия профил ме измори, пръскам от тези разтвори с морска вода, те са много видове, Стеримар, Меримар, на мен  ми предписаха Тонимер бейби, но нямаше и пръскам Риномер бейби, изчиства нослето.
Наде браво страхотни резултати.
Нинка малката е прекрасна.
Ради ти ли питаше не помня за приятелка  newsm78 ние сме със Саб Сибплекс, доки ни предписа както е на опаковката по 15 капки след хранене. За сега долу горе помагат.
Честито на прибрали те се вкъщи, успешна адаптация и кърмене им желая  Hug
Тони как сте.
Още нещо щях да пиша но забравих ooooh!
Ще пробвам да сложа анкета.

# 598
  • София
Така, първо, витамин Д и на нас още не са изписали, ще ни изпишат като излезе ЕГН-то. Не се притеснявайте толкова с него. С малкия почти не съм давала, но му пекох крачетата на слънце доста и нямахме проблеми. Със зимно бебе и аз ще давам, но не се плашете ако изпуснете Wink

За колики - по-скоро ще помогне смяната на лекарството, отколкото промяната в дозата. Те първо всичките са еднакви и второ незнайно защо при някои действат едни, при други - не и т.н. Нека пробва с Еспумизан, те са най-евтинки, ако не вършат работа (на нас ни вършеха повече от гръцкия Инфаколик) да вземе Инфакол, май най-много него хвалят сега newsm78 Саб симплекс не бяха ли ужасно скъпи? newsm78

За времето на хранене - при нас варира ужасно много! В началото, още в болницата, ядеше 10тина мин, после поспиваше 5-10мин и след това си дояждаше, което най-често надминаваше 40мин. Вкъщи досега яде най-често под 30 и повече минути, но 2-3 пъти вчера и днес за има-няма 10мин се нахрани. Но я чувах добре как преглъща, виждах как се мести костта в основата на челюстта и макар и да не стискаше усилено знаех, че млякото тече в момента и се храни добре. Така че времето е мноого относително!

Малкият ми хълцаше след всяко хранене и връщаше непрекъснато до след 4-месечна възраст. Постепенно спря. Ванеска хълца веднъж дневно и рядко връща. Та до бебе си е, не се обвинявайте Hug

Честито бебче на Мартакели!!  bouquet

Исках да питам вече родилите -  излизате ли? Ние излязохме на първия ден след изписването, беше по-хубаво и времето, оттогава не сме. Много ми се иска днес да отбележим едно излизане, но как? Татко пуши затова ходим само във външни кафета, иначе частите за пушачи са ужасни и няма как в такава, не бих го карала да ходим в част за непушачи, защото това обезсмисля ходенето заедно на кафе, него все ще го няма.. А навън май е студ Nature Snowman и ме е страх малко Embarassed

# 599
Да са здрави най-новите октомврийски попълнения:Йоан, Борис и Йоана Heart Eyes На майчетата бързо възстановяване  Hug
На мен днес най-после ми се появи коластра и  корема ми като че ли изведнъж се смъкна, едва вървя, клатя се като патка, а бебка като си прави гимнастиката направо имам чувството че ще излезе Crazy
Май някъде бях чела че при второ, трето и т.н раждане корема се смъквал последните дни newsm78 така ли е, нямам спомен от предния път, май трябва да си стегна багажа за болницата най-после Naughty

Общи условия

Активация на акаунт