ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 567
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Честито "малък" мъж на Лоло (3950  Shocked), както и на Веселина Митева. Весето колко беше спокойна до последно, евала   bouquet

Някой има ли някаква връзка с wine? Доста време мина, а не се е включвала. Дано всичко е наред  Praynig

Пашик, звучиш много свежо. Дано си така спокойна до края  Hug

И аз съм с хрема и гърло  Confused Отивам да чета какво мога да взема освен прополките, които нищо не ми помагат. В носа не мога да сложа почти нищо, защото отвътре е цъфнал с безброй херписи и боли ужасно  Close Някой ако има съвети за гърло или безболезнени капки, да се обажда. Дейзи, капките с мед и лайка болят ли, щипят ли? За лука хич няма да питам, там знам.

Лейди, добавила съм промените  Peace

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 10:24 от Oleto

# 691
Здравейте, денят започна чудесно!

Честито синче на Лоло! Честито синче на Веселина! Да растат здравички и щастливи!
  bouquet  bouquet

Оле, на твое място бих опитала гаргара с много наситен разтвор на сода бикарбонат. Тя е безвредна и много силно дезинфекцира.

Цвети, ако петното е голямо, би могла да занесеш самото намокрено бельо. То не е приятно така, ама за да си спокойна. Успех днес на ЖК!

# 692
Elyst, Candygirl, успех утре!  Hug
Оле, ей много гадно звучи това с носа!!
Весето не дочака часът за маникюр в петък  Joy
Димяни, как са малките душички?
Над, да се оправяш  Peace ох тоя сезин е много кофти

И аз си мисля за тези традиции, че са толкова много за нашата малка страна Simple Smile та май всеки както иска и му легне на сърцето си ги прави. И никой не бърка  Peace има си хора, които нищо не правят

# 693
Здравейте, денят започна чудесно!

Честито синче на Лоло! Честито синче на Веселина! Да растат здравички и щастливи!
  bouquet  bouquet

Оле, на твое място бих опитала гаргара с много наситен разтвор на сода бикарбонат. Тя е безвредна и много силно дезинфекцира.

Цвети, ако петното е голямо, би могла да занесеш самото намокрено бельо. То не е приятно така, ама за да си спокойна. Успех днес на ЖК!

Мерси Облаче  Hug амии и аз си гопомислих ама ми е неудобно  Embarassed

# 694
Да е честит малкият мъж Богдан на мама Веселина и на таткото   bouquet Да расте здрав, щастлив, мъдър, а на мама - бързо възстановяване!

Candygirl - наближи и твоят ден, представям си как се вълнуваш от срещата с бебчо  Heart Eyes Ще стискаме палци утре всичко да мине бързо и безболезнено!
tzzzvety - чакаме те след прегледа да споделиш доки как вижда нещата в близките дни.
Оле - дано бързо ти размине настинката  Praynig Hug
Наденце, Ради, Зеленоочка, Maris - да ви призная и аз вече нямам търпение да си гушна малката. Но уважавам правото й да прецени кога е готова да се роди  Heart Eyes Въоръжила съм се с цялото търпение и непукизъм. Въпреки, че от снощи непрекъснато имам усещането, че всеки момент водите ще изтекат  Joy Кой писа нещо за непукизма  Joy
didanka - не си писала от снощи  Rolling Eyes С нас ли си още?

# 695
Добро утро!
Честити бебчета на мама Лоло и на Веселина Митева! Да са им живи и здрави момченцата!   bouquet
Мен цяла нощ ме боляха бъбреците и сега продължават болките.  Sad
Днес съм на преглед в 14,00ч. и запис на тонове. Ще пиша после.
Моника я изпратих тази сутрин на детска градина и у нас за пръв ден е тишина и спокойствие. Сега се наслаждавам на сутрешното си кафе. Тая тишина няма да е задълго.  Grinning

# 696
# 697
ОХОООО, И ДНЕС ЗАПОЧВА ДЕНЯ С БЕБОЦИ  newsm44 ЧЕСТИТО НА МАМА ЛОЛО И МАМА ВЕСЕЛИНА  smile3525 ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕНЦАТА Simple Smile

# 698
Добро утро момичета. Снощи към 5.30 ми падна тапата,а сега имам силни болки в корема.Ще звъня на доки,ама мисля,че и при мен се почнаа и малко ме е шубее Embarassed Честито на родилите мами тази нощ! Hug

# 699
  • До хладилника, който обичам
Аз имам въпрос към БУ или другите консултанти
Момичета,от вчера съм с хрема и болно гърло,нищо не пия освен,чайове.Капя физиологичен разтвор в носа.Трябва ли да се спре с кърменето,докато съм хремава и има ли вероятност да се зарази бебето чрез млякото?
Както Айла е посочила в линка, обичайно няма причина да се спира кърменето при настинка/вирус при майката. Бебето е в контакт и изложено на болестта доста преди майката да покаже признаци, че се разболява, т.е. последващо болестта разделяне е безмислено.
Почивка (бездруго това се полага толкова скоро след раждане), някой друг да се грижи на приготвяне на храна и прочее. Пилешката супа влияе добре на запушения нос - затова все така ни лекуват майки и баби, по народному Simple Smile
Ако се налага прием на лекарства (капки за нос, пастили за гърло, температуропонижаващи), трябва да се обсъди с лекаря - повечето лекарства за вируси и настинки, вкл. за температура, са безпроблемни по време на кърмене, но е задължително да се говори с личния лекар или педиатъра на бебето преди да се взимат.
Всякакви обичайни леки 'народни; лекове като горещ чай, краката в топла вода, мед с лимон - са често подходящи.
Бързо оздравяване!

# 700
Честото на Лоло и на Веселина!!! Да са им живи и здрави рожбите малки )))

# 701
Привет и от мен!
Първо честито на мама Лоло за малкия мъж,който е адаш на моя син!Да е жив и здрав,весел,палав и щастлив!
Честито и на Весето за малкия Богдан!С тези прекрасни имена остава да им пожелаем господ само да ги пази! Praynig
Ама гадно време вън-а намен така ми се ходеше на разходка,но дъждът не е на моето мнение.
Аз съм си добре , само дето от оня ден ме тресат едни горещи вълни.Навсякъде ми е горещо и ходя по един къс ръкав вкъщи, при положение,че мойте реват за печка. newsm78
Абе луда работа... Joy
Позитив,погачата доколкото знам се прави на 40-ия ден или след това, въпреки че аз с Боби не съм правила.Бях още млада снаха тук и докато опозная традициите....Но пък какво е един народ без традиции,нали? Sunglasses
Кат, стискам ти палци мила!

# 702
Кат, успех , миличка, ще чакаме добрите новини.  Hug

# 703
  • Варна
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА!
"Sea Angel - родихме се! Бебка е 4 кг, 53 см, казва се Паола. Родих нормално в 10,15, имам бая шевове, но съм безкрайно щастлива! Прегръщам ви!"

newsm44 newsm51 newsm51 newsm51 newsm44

# 704
  • София
Честити бебчета на Весето,Лоло както и голямата принцеска на мама Sea Angel!

Maris,добре са пу-пу ама с това реване по цяла нощ аз съм аут  Confused едвам издържам пък и като няма помощ стой та гледай как се оправям! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт