ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 572
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Сливен
честито синче на мама веселина,ванче мерси миличка  Hug да е жив и здрав богдан,много да ги радва и слуша
честита принцеска на Sea Angel,то си е направо мома за женене,да е жива и здрава,и да расте умна и талантлива

Elyst, Candygirl,кат 88 успех,ние сме с вас  Hug

# 706
kat, стискаме ти палци, миличка! Ще чакаме новини или по-късно днес или утре  Hug

Да е честита принцеса Паола на мама Sea Angel   bouquet Много щастие и късмет, а на мама - бързо възстановяване! Леле, браво на мама, голяма беборана е отгледала  Hug

# 707
Ехааа честото на Sea Angel ))) да е жива и здрава малката принцеска!!!
Кат, успех!!!

# 708
SEAANGEL,  ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ  newsm51 newsm44

# 709
Честити бебчета на мамите Лоло, Веселина и Sea Angel  bouquet Да са им здрави и щастливи малките съкровища, а на мамите бързо възстановяване и скоро ги чакаме сред нас
Успех на мамите, които ще раждат днес!

# 710
Честита малка принцеска на SeaAngel newsm51

Да е много здрава и игрива малката Паола

На мама скорошно възстановяване,браво на нея какво здраво бебче е отгледала в утробата си   bouquet

Бу Много благодаря за инфото,изписаха ми едни капки Пиносол,не знам дали са подходящи обаче,пише че може да се приемат при кърмене,а и са на билкова основа.Дано скоро се оправя,че съм се притеснила за бебката.Нещо сумти нощно време и се страхувам да не съм и го предала.

Кат,късмет мила  Hug  bouquet

# 711
Честито и на мама SeaAngel! Да й е жива и здрава малката - голяма Паола!    bouquet

# 712
Ехее, колко бебчета от сутринта!
Честити юнаци на Лорка и Весето! Честита принцеса на Sea Angle!
Да са здрави и щастливи децата! С безгрижно детство и много усмивки!

Аз днес здрав сън му ударих, почти 11 часа, само с 1 ставане към 7, ама хич не се чувствам наспана... Това гадно време много ми влияе явно.

Мамите, които са на преглед - да се похвалите! Hug

Ние сме добре, никакви признаци още за раждане, но пък преполовихме месеца Party .

Hug Hug

# 713
  • До хладилника, който обичам
Бу Много благодаря за инфото,изписаха ми едни капки Пиносол,не знам дали са подходящи обаче,пише че може да се приемат при кърмене,а и са на билкова основа.Дано скоро се оправя,че съм се притеснила за бебката.Нещо сумти нощно време и се страхувам да не съм и го предала.
Щом са изписани от лекар, а и листовката го потвърждава, защо се притесняваш Simple Smile дръж ги далеч от бебето, все пак, и мий ръцете след капане в носа.
Много бебета сумтят и похъркват на тази възраст, докато още им се развиват ноздрите - ако се притесняваш, чуй се с педиатърката, но повечето пъти бебето е защитено от антителата в кърмата на майката от леки болести.

# 714
  • У дома
Честито на мама SeaAngel! Много да я радва малката Паола!!!

# 715
  • София
Според мен и погача и чиста молитва трябва да се направи пък кога  не е от май голямо значение така  ми казаха няколко попа! Ето ние сме на почти 3 месеца и не сме ходили още на молитва но смятам утре или в др ден да е,а погачата в неделя!

НАде,дано се оправиш бързо!

# 716
Ами хремата да ми мине,то друго няма  Mr. Green Ама аз съм си все хремава,а и ми тече водичка от носа,не секрети някакви!Дано за 1-2 дни я преборя,иначе друго не ме боли,нито имам температура,нито неразположения някакви,само изнервящия ме нос  Mr. Green Mr. Green Crazy

Ами да всичко с тези молитви и погачи си е по преценка на родителя,когато иска тогава  Peace

# 717
  • София
Бе аз щях и по рано но нямаше как!

Райън също е с хрема от вчера и само се вре при бебетата нарочно! Twisted Evil

# 718
Честита принцеса на Sea Angel!Много здраве им желая и скорошно възстановяване!

# 719
Е ти пък нарочно,радва им се  Hug  bouquet

Аз да те питам,накъде гледат прозорците ви  newsm78 Опитвам се да разгадая къде живееш,понеже от балкона ни се вижда от 11 етаж нагоре ,може да си махаме на сутрешното кафе  Mr. Green Grinning Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт