ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 567
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • София
ХАхаха аз съм на 12 ия значи ем виждаш ма аз се чудя кой беше 429 този до гръцката фурна или? Mr. Green

Данитка ми писа да ми каже,че е родила ама ние вече знаем!
Hug  bouquet

# 721
честити да са бебчетата на веселина, лоло и Sea Angel!

# 722
УХААА  newsm44 ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА  SEA ANGEL  ДА И  ЖИВА И ЗДРАВА. БРАВО МАМЧЕ ГОЛЯМО БЕБЧЕ СИ РОДИЛА И ТО НОРМАЛНО  smile3501 БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ТИ ЖЕЛАЯ  Hug
Mama Smehorana  Hug ще се отчета след прегледа , дано тръгне бебо вече  Praynig

# 723
Ще тръгне Цвети, хайде, ти си следващата Simple Smile С теб сме  Hug

# 724
Ще тръгне Цвети, хайде, ти си следващата Simple Smile С теб сме  Hug
Hug

# 725
Някоя мама утре ще ходи ли в ЦУМ-лекцията е за хранене на бременна и кърмачка?

Кат, Цвети, с вас сме Hug Дано скоро се сдобиете с вързопчета Hug

# 726
  • София
КАт,Цвети успех!  Praynig Hug
Да помоля Олето или Ако се включи Лейди да пуснат нова тема защото нещо ен мог да влезна през Мозила  Rolling Eyes а само от там мога да редактирам и да направят редакциа на Тина Н бебето не е Дейвид а Александър!

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 12:35 от ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥

# 727
Честити синчета на лоло7 и Веселина Митева! Честита дъщеричка на Sea Angel! Да са много здрави и щастливи дечица!

# 728
Тоничка,429 е точно този до гръцката,аз съм в първия вход,този откъм вашите блокове,дето има фризьорски салон по едни стълбички.Вие сте в този апратамент,дето е на тясната страна нали,който има прозорци от всички страни  newsm78 Мисля,че съм забелязала нощно време да свети,когато се кърмим с Дария  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Цвети  Hug  bouquet

# 729
  • София
Дам ние сме в горния вход и имаме от тук балкон и прозорец и отзад!
Свети постоянно в кухнята Simple Smile навик не знам....
Значи ти си баш до мен е гледай да ми се измъкваш с разходките и на погачата и ще те набарам щом си ми толкова близо Simple Smile)))

# 730
Честита голяма госпожица на мама Sea Angel   bouquet Браво мамче!!! Пожелавам ти бързо възстановяване, ти като Позитив, си истинска героиня  Hug

Кат - стискам палчета! Много! И не се притеснявай  Wink Я да не се предреждаме викам аз  Mr. Green

Аз се върнах от прегледа! Тоновете ни отново са перфектни, малкия пак раздаваше шутове и пробваше да избута коланите, но не му се получи  Laughing Главичката не е порастнала грам от миналата седмица  Party Стоим си на 102 мм., което е много важно за мен! Иначе малчо, водите и плацентата са оки-доки, нооо пак нямам грам разкритие Sunglasses Другия четвъртък съм отново на запис и ще обсъждаме план какво да правим ако дудата ми се заинати да си стои вътре... Отново не ми казаха колко тежи, защото нещо апарата не искаше да сметне по зададените мерки, но за мен по-важно е, че сме добре  Flutter

Мисля да се отдам на почивка и сериалчета днес, че и на мен ми е отнесено.. До после бонбонки

# 731
  • София
Честито момченце на Веселина Митева!
Честита дъщеричка на мама Sea Angel!
Смехоранке, чакаме те да се похвалиш и дано всичко да е по вода  Praynig
tzzzvety, спокойно и не се изнервяй, че е много важно като започне раждането да си спокойна  Hug Може и да е днес, но може и да е утре или през нощта... Всичко ще е наред!
Леле, Ноел, дано се укротят бъбреците, че бъбреци и раждане... много ще ти дойде  Hug
Катеее, започнало се е наистина и имаш много стиснати палчета  Simple Smile
Днес ще вали дъжд от бебенца  baby_neutral baby_neutral

Аз се върнах в леглото и спах като утрепана до 12  ooooh! Сега се чудя кое по-напред да свърша, добре че не трябва да готвя за обяд. Не съм спала толкова много отдавна.
Ще изляза малко на разходка и пазар и след обяд на тортичка и фрешче с приятелка  Simple Smile
Да видим колко бебчета ще са се родили докато се върна  Mr. Green

# 732
  • София
Да са живи и здрави бебчетата на Веселина, Лоло7, и See Angel!

Успех и леко раждане на останалите, запътили се днес към родилното.

При мен нищо ново. Вчера се бях разчистила като за световно - гнездех си  hahaha Joy Laughing. Че откарах и до 2:00ч пред компа после. Нещо взе да ме дразни гърлото нощес, но почнах да си пръскам Невен и пия чай с мед и лимон.

Хейли - интересна ми е темата в ЦУМ, но хич не ми се показва носа на вън в това студено време.

Но пък утре половинката е на зъболекар в Силвър центъра в Люлин. Няма ли някоя мама живееща наоколо да пийнем по кафе и хапнем тортичка? Виж - за това ще се разходя.

Наде - аз съм ползвала капките Пиносол. Но бях с гъсти сополи и ми отпушиха носа. За водниста хрема не знам как действат.

# 733
Честито на Sea Angel!   bouquet
Какво голямо момиченце, да ви е живо и здраво.

Кат, успех ти желая, чакаме новинки значи.

# 734
 SEA ANGEL  Да се прибирате бързо вкъщи и само усмихнати мигове да Ви се случват Simple Smile)  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт