ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 580
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен  smile3507 днес най накрая станах сама, без нещо да ми звъни, трака и т.н. Simple Smile

Цвети, количката ти е супер, много ми хареса, а ти Пашик си вземи тази количка която на теб ще ти е удобна, при мен това е едно от изискванията, тъй като аз ще съм основния й шофьор Wink това като съвет де Simple Smile Естествено че и на бебчо трябва да му е удобно и комфортно  newsm32

Аз най наккрая съм готова с покупките, остана само коритце, памперсите и мокрите кърпи за болницата, но това мога да купя и деня преди да вляза, така че..... Peace Сега ще изчакам да дойде легълцето, татито да го сглоби, за да изпера и изгладя дрешките и да ги наредя вътре Simple Smile

Та така, хайде мамита, че много огладнях, хубава неделя Simple Smile

Днес май ще имаме бебчета, Бобче, успех мила  Hug

# 76
Добро утро на всички ранобудници-някои повече от останалите! Grinning
Време е за по една закуска:
Бобче,дойде вече време - стискаме ти палци и скоро да се похвалиш с чудесни новини!
Цвети, количката е страхотна!Със здраве да си я ползвате!
Днес утрото започва с чудесно слънце през прозореца-дано се постопли малко повече!
До скоро! Hug

# 77
  • София
Добро утро  Hug
Бобче, успех, дано всичко мине идеално  Praynig Еййй, каза 3-ти и на 3-ти раждаш  hahaha Браво, момиче   bouquet

Днес чакаме новинки и от Мариянка, тя ще е с планово секцио - успех, Мариянче  Simple Smile

Пашик, и аз имам драмата с избор на количка и тесен асансъор. Много е гадно - тъкмо си харесам някоя и хоп - не влиза в асансъора - гадост. Още съм без количка  hahaha Само че аз не искам да е скъпа, защото съм сигурна, че след 6-7 месеца ще купим лятна и няма смисъл да влагаме излишни пари в тази. Практиката показва, че колкото и да е хубава една количка, в повечето случаи се купува лятна  Simple Smile

Нали казаха че октомври ще е топло, сега пък студ и дъжд  Rolling Eyes

Снощи моята бебка нещо полудя в корема, въртя се, разтяга се, сякаш искаше да излезе през пъпа ми  ooooh! Разтягаше ме на всички страни и беше доста болезнено, чак въздуха ми спираше. Досега не беше правила подобни въртележки и се поизплаших дали е добре  Shocked През нощта спахме спокойно. Сега пия кафенце и чакам да се размърда, че нещо се притесних. Дано всичко да е наред  Praynig

# 78
Аримче, по същия начин беше снощи и при мен. Бесня бебчето, въртя се и изведнъж рязко спря. Доста се притесних. Обаче преди да заспя, малко помръдна, сега сутринта също съвсем леко помръдна..

Бобчето наистина си заплю 3ти.  Crazy

Момичета, имате ли представа дали се продават по-малки и по-евтини сушилни, нещо за 400 - 300 лв. Днес сутринта като наваля бебешките дрешки, дето бяха почти изсъхнали вчера, направо си представихме как цяла зима ще сушим по стаите.. А пък и нямаме място вкъщи, мъничък ни е апартамента и няма да е удобно. Дъщеря ми си идва много мръсна от училище и задължително всеки ден от глава до пети се перат нейните дрехи. Отделно на бебчо, отделно нашите...  ooooh! Много искам да си намерим подходяща сушилня, ако ще да е по-мъничка, че няма къде и нея да сместим.

# 79
  • София
Добро утро!
Честито бебче на Попиш.
Димяни с малко закъснение но да е жива и здрава майка ти, а на теб безаварийно шофиране с новата продобивка   car003
Честито и на сдобилите се с колички, креватчета и други бебешки вещи, със здраве да си ги ползвате.
Бобче успех, дано да мине леко и бързо  Praynig
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и за Марианка, ще чакаме новини и от нея.

# 80
  • София
Облаче, и ние по едно време търсехме сушилня, но в Технополис гледахме само стандартен размер. Това беше отдавна, проверете на място дали пък не са пуснали някой по-компактен размер.
Ние ще сме на преносима сушилка в стаите  Simple Smile

# 81
Добро утро милички,
Poliglot страхотна закуска  Hug
Благодаря ви момичета и мен ме кефи количката само дето незнам тези три колелета стабилни ли са?  newsm78 аз малко съм скептично настроена към триколките , но дано наистина е удобна .
Бобче   fingerscrossed успех мила и чакаме вестителска новинка  Wink
Проблемът е че на мен киселините от доста неща ми се появяват. Забелязала съм че имам доста ако ям домати или нещо със домстено пюре, също и грозде, ябълки и от пържено, но ми се струва че и от някои подправки също имам киселини . Най-ми е добре когато ям варени неща ама то пък само варено не ми се яде. Абе стига съм се оплаквала ще изтърпя още малко.
Тази сутрин се събудих с болки в бъбреците , дали бебо ги притиска или съм настинала?  newsm78

# 82
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523082.0 темичката за кърмачески блузи за зимата. аз я следя от началото, но вече като започнахме д раждаме реших да я пусна и на всички. аз си взех от летните и успях да се вредя с една зимна от миналата година. много са хубави и функционални.

аз заспах в 6 и ванеса скочи в 7, но успях да я убедя да легне за още 2 часа при мен Simple Smile в 9 станах с мисълта за бобчето. дано всичко мине леко

# 83
Добро утро! Браво Бобче ти като по график работиш. Стискам палци всичко да мине лесно и колкото може по безболезнено. Аз отивам да хапвам,че съм много гладна вече..... Hug По-късно ще мина да видя дали има новини за бебенца. Hug

# 84
Добро утро!

Бобче, устиска 3ти, ама мама дойде ли? Стискам палци! Много  Hug
И моите мъже към обяд кацат, а нощес си имах болезнени контракции и много се бях спекла да не би да не се започва, ама не Simple Smile
Мариянка, и на теб едни палчета от мен!
p0liglot , е прив слънце тук облаци и дъжд!!!
Нани, лек път на вас днес и да пишеш като пристигнете!

# 85
  • София
Благодаря ви на всички за пожеланията! Hug

Снощи моите такъв рев дръпнаха,че беше страшно ooooh! но след като им прегасих клечки мирнаха!

Аз днес ще използвам това,че майка ми е почивка и ещ ходя да си купя някакви дрешки и на мен не ми се искаше че съм си дебела още ама нямам нищо за това време и за тези кила Blush
Следобяда ще отида до Аутлета на другия край на София! Grinning

Още няма от Бобчето новинки  Praynig

# 86
Вече наистина се стоплихме днес - супер е!
Цвети,аз с Боби ползвах триколка-с големи надуваеми гуми и трябва да ти кажа,че емного стабилна и здрава количка.Продадох я и доколкото знам вози вече трето или четвърто бебче и не е мръднала.
Сега пак съм се ориентирала към триколка - повече ме кефят като дизайн,а големите гуми са много по-удобни за нашите разбити улици! Peace

# 87
  • София
Аз също съм ЗА голями гуми Peace просто по нашите терени е страшно за малки.... от опит го казвам с сина ми той имеш много хубава количка но с малки гуми! Сега на малките количката е невероятно и дори не може да кажа че бутам близнашка!

# 88
Цвети и аз като Полиоглот да кажа че триколките са много стабилни, сестра ми си изгледа двете деца с такава триколка и беше супер доволна, с големи, надуваеми гуми, супер проходима  Peace

# 89
Здравейте, красавици!

bob4enka - с теб сме, миличка! Браво и на малката бонбонка - мама й каза да чака 3-ти и тя се съобрази  Grinning
Да е живо и здраво момченцето на Попич!

bebZz - добре завърнали се!
vessi - честита количка!
tzzzvety - честита количка и на вас! Това с бъбреците е много неприятно, дано не е нещо сериозно  Praynig Hug
didanka   Hug
Maris - да не ни изненадаш и ти днес-утре? Колко хубаво, че днес ще сте цялото семейство!

На всички, които днес им предстои да влезнат в болниците - с вас сме мамчета! Стискаме ви палчета всичко да мине бързо и утре да ни зарадвате с хубави новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт