Край Босфора шум се вдига, дружината на есенно-кумпир парти пристига - TR 35

• 33 839
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • Казанлък of all places
Хаки, на мен подкуп ми не требе! Фитилиджийка такава!
Пине, мисли за кулинарен туризъм... гледах полетите на Пегасъс, имат полети чак до Диарбакър и все около 120 евро в едната посока се въртят...

# 166
  • Истанбул
Хо_хо_хо!  hahaha Като стане дума за култура, едвам едвам, ама като стане дума за бахура, бам, бам, бам  Joy и страница та изписанааа! Crazy Ей, няма да ви са опрат и 120 евро, щом става дума за манджане!
Хаки ги мъкна тез празни обвивики чааааааааааак от Антеп,

http://picasaweb.google.com/kences/GAP010906092010?authkey=Gv1sR … 16010228460228658

сякаш ги няма в Мъсър чаршъсъ Hug Къз, явно мене чакаш, щом още не сте ги изяли! newsm78

# 167
Оле, момичета , ако знаете по CNNTurk какво вкусно предаване има за Газиантеп и за кухнята му !   chef Да е жив и здрав Ердинч от Готварския,че ме "прати" да го гледам , въпреки ,че на 10 думи една хващам ми е страшно интересно и вкусно!  И едни практики и чалъми показват, нивгаш не ми е идвало на акъла!

Линк за онлайн гледане има ли  Flutter

# 168
  • Казанлък of all places
Мистик, много те обичам, обаче ! Ако не се скоординираме да се видим в Истанбул при следващото ми идване, няма повече ... повече няма... абе не знам какво повече няма, ама виж какво ще направиш, че да се срещнем биз бизе!
Мащерче, гитти бити филмчето...

# 169
  • Истанбул
А сакън,Мистик ooooh!Аз съм на принципа=да черпим от извора.Знам аз ,че има в Капалъ чаршъ,има и в нашия квартал.Обаче тук при нас искат 10 кинта за 1 наниз а аз го взех  за 5 Wink WinkТова първо,второ  нека хората директно си печелят.На луда се превърнах да си търся тривка като не си купих от Мардин,да са живи сайтовете за продажба.Много голямо удовоствие=напълно екологични чисти=тривка от влакната на сорт тиква и натурален фъстъчен сапун=бъттъм.

# 170
  • Истанбул
Мистик, много те обичам, обаче ! Ако не се скоординираме да се видим в Истанбул при следващото ми идване, няма повече ... повече няма... абе не знам какво повече няма, ама виж какво ще направиш, че да се срещнем биз бизе!

Анджи, Аз само чакам дата! Crazy Обещала съм вече! bowuu

# 171
  • Казанлък of all places
Освен това, Мисти,  120 евро и за култура не ми се опират! ( само да ги има...Sad )  Crossing Arms

Хаки, луфа ли е това?

# 172
  • Истанбул
Да, Анджо Hug

# 173
  • Истанбул
Хаки, знам, джанъм, Heart Eyes само лаик като мен, дет не си падам по готвенето, (но пък знам да ям Mr. Green) може да каже подобно нещо Hug Но пък ти оценявам кулинарията, нали?  Rolling Eyes
Като се отвори лафчето откъм тривки, та да питам: кой от вас е бил на турски хамам? Наскоро бях за втори път в живота си и казвам: няма такова удоволствие! Crazy

# 174
Мисти, аз съм била на турска баня и наистина след нея се чувстваш прекрасно, страхотно изживяване е. С удоволствие бих отишла пак, при някоя от следващите визити Grinning. Турската кухня съм я признала за превъзходна, и аз много често надничам в кулинарния форум и спретвам по нещо вкъщи. Исках да ви питам за т.н. кумпир, дали има нещо общо с тези картофи които ги продават по летните курорти. Аз съм яла такива преди 5-6 години когато работихме на Слънчев Бряг и определено бяха много вкусни.
Сигурна съм, че на снощната среща в Стара Загора е било много забавно и сте си изкарали страхотно.
Честно да си призная май сега ми е по притеснено за бебето отколкото първия път, винаги съм мислила че втория път ще ми е по- спокойно, но наистина се надявам всичко да мине безпроблемно както първия път Praynig.
Хапчице, аз също съм мъжка майка, но не съм от тези майки вманиачени в децата си( поне за сега Laughing) и дано и така да си остане. Но стихотворението много ме развесели.
Приятна вечер на всички Hug

# 175

Като се отвори лафчето откъм тривки, та да питам: кой от вас е бил на турски хамам? Наскоро бях за втори път в живота си и казвам: няма такова удоволствие! Crazy

Аз съм ходила един път, помня, че ни пуснаха цяла група мъже и жени да сме в мъжката част    Laughing  . Хареса ми тогава, но аз не обичам много горещото, пада ми кръвното и ми притъмнява. Но наистина след това човек се чувства доста "олекнал"

# 176
  • София
Аз се чудя къде сте се изпокрили а те открили нова тема.
А добър вечер.

# 177
За стихчето да кажа пак: това, което ми харесва, е самоиронията и чувството за хумор на авторката. Не съм чела друго от нея, но ще потърся.

И да се похваля на всички: вчера и днес си получих един чуден подарък, по-хубав от коледните. Запознаството лице в лице с кака Делта (кака ми е от уважение, инак е луда-млада девойчица) и с нейния ашкъм са ми като дар от Горе! А моят мил досега ми обяснява колко му е харесал Ашкъма. Страхотни са и двамата! Страхотни! Дай Боже често да се виждаме, че след среща с такива хора ти е леко на душата.

Айде, лека!

# 178
Да почерпя с домашен ябълков пирог, украсен с крема пастичера и бонбони с бренди (окапах се Simple Smile )

много по- вкусно е отколкото изглежда и е ужасно зимно/коледно  Simple Smile

Да ходя ли да търся снимки от заралийско-казанлъшката среща или няма още?

След толкова много месеци, чак сега виждам клипчетата от срещата в Емиргян. Идеше ми да зарева на клипа, където пеете!  Hug

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 08:50 от pina

# 179
  • София
Да почерпя с домашен ябълков пирог, украсен с крема пастичера и бонбони с бренди (окапах се Simple Smile )

...

много по- вкусно е отколкото изглежда и е ужасно зимно/коледно  Simple Smile

Да ходя ли да търся снимки от заралийско-казанлъшката среща или няма още?

След толкова много месеци, чак сега виждам клипчетата от срещата в Емиргян. Идеше ми да зарева на клипа, където пеете!  Hug

Пина като видя такива снимки рано сабаалем та изпадам в такова състояние:

Общи условия

Активация на акаунт