Край Босфора шум се вдига, дружината на есенно-кумпир парти пристига - TR 35

• 33 772
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Тя тая камилка щастлива изглежда, Дядо Хаджия!  Party Значи няма проблеми. Да се изразя като тийнейджър - камилите са перфектни животни! Много ги харесвам!

# 181
  • Казанлък of all places
Неделя. Ден за късно ставане, мъфини, "Ледена епоха 3" и домакински дзен Simple Smile

Сладка, на Ашкъма Делтин нашите мъже могат да спретнат фенклуб тутакси! Simple Smile На вашето семейство отделен семеен фенклуб ще сторим поради ред причини, за Коев обаче две думи няма! И Павел много го аресА! А на Делта - огромни благодарности

Камелия Кондова е рядък талант. Има много история и истории в стиховете и чак се чудих с какво да ви черпя тази сутрин - тъй де, от Пина материалната храна, от мен другата. Пак за майките, ама по-различно.

НА МАЙКА МИ

Отдавна чужди нощи ни разделят.
Събираме се сутрин - на кафето.
И ти личи безсънната постеля.
Пак цяла нощ си мислила "детето ми!"...
Не съм далече - само ти се струва,
че някак не успя да ме опазиш.
Благодаря ти, че не се страхувам.
И, че не се научих на омраза.
Благодаря за времето за книги.
За страшното търпение, когато
от ярост тишината не ми стига
и се заключвам в следващото лято...

Изтрива изтънялото ми кутре
(слабееш, ала иначе си същата)
сълзата ти - единственият упрек,
че всичко "някой ден ще ми се връща".

Повече от К.Кондова , тук

# 182
  • до вятърните мелници
Пак за майките, ама по-различно.

НА МАЙКА МИ
това ме просълзи!

завид за загорската среща  Hug и да се присъединя към Пина, има ли снимки вече?

ние днес се отправяме на "роуд трип" до Филаделфия, да видим до къде ще стигнем...

вчера ни беше арт денят - посетихме музея за съвременно изкуство и се запознахме с една мацка, която излага собствени произведения там и като цяло си вади хляба с изкуство! много впечатлително за мен  Simple Smile

после ходихме до ресторанта на Кийт Леджър, но нямаше маса за шестима и седнахме на съседния ъгъл в ресторант, държан от турци. страхотна кухня (не турска, а фюжън по-скоро  Whistling) и страхотен бред пудинг  Crazy

за сега любимо място в Манхатън ми стана Гринуич Вилидж  Crazy много красиви сгради, заведения, хора, магазини  Crazy

# 183
  • Varna
На Дамите от края на сУпружитето много такива newsm20 на съпрузите им също така newsm20 Не съм сладкодумна като Хапчица и Анжелоти, но съм благодарна на Дедо Божко или по точнУ на Темата, че ме събра със такива образи като тях Hug Hug Дай Боже по често и не само със тях а и със всички останали.
Напълнихте ни душите и на двамата  bouquet  bouquet Така ни заредихте положително, че много ще ни държи Hug
Вече ми липсвате......но е така, защото аз бързо се привързвам, а и хората като са ми от кръвната група и става много тъжно, като се разделям Sad Hug

ЛОРЕЕЕ,
Имаш, колет, обади се и за 5 минутки, ще се видим до Градския часовник да ти го дам. И за двете е удобно там.

ДЖОРДЕ,
Всички искамИ да сме там smile3503 Но ти гледай и заради нас, събирай впечатления и пиши, пиши както ти си знаеш. Ние чакаме този пътепис със нетърпение. Продължавай да черпиш със пълни шепи от ябълката, много, много Имоции Hug
:

# 184
  • Казанлък of all places
Делтич, тъкмо за теб си мисля, щото сметнах аз, че вече трябва да ви цвъкат варненските гларуси.  Mr. Green По повод на мъж ти и на Хапков ( и от собствен опит) бих казала,че старозагорци трудно търпят конкуренция.  Много с радвам,че се видяхме и много се надявам да се срещнем скоро пак!
Джорде, много ме радваш!  Hug
Аз пия ябълков чай и шетам. Булка шета -град бий, както се казва тук. Преди 5 минути буквално при дрехите на мъж си открих пола, която оабсолютно не помня да съм си купувала... Ако беше друг случая , прекрасен повод за скандал, в нашия обаче... как може да съм такава шматка!  smile3555

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 20:37 от angelina.bgk

# 185
Абе я иди му вдигни един джангър профилактично!!! Може и той да не знае нищо за полата, ама няма да му дадеш думата!

Аз изкарах един lazy Sunday - децата бяха при баба си, а аз гледах Сексът и града 2, четох ии пр. Само една мусака съм направила за довечера...никаква друга работа.

Снимки има - 1 бр на фотото на Делтето и 2 при мене, ама аз моите не съм ги качила още.

Джорди, яж бейгъли и за мене!!!

# 186
  • Varna
И аз не съм качвала никаква снимка. Embarassed шЪ кача де, ама по къснУ Wink
Изкарвах зимните нИща и прибирах летни rotfImao
След това уж гледах Росен пИтроФ и заспаФ на фотьойлЪ Embarassed Събудих се преди малко и давай сменяй чаршафи и хавлии. И за снимки, нямашИ времИ Embarassed А сИга мЪ мързи Embarassed Laughing smile3538

# 187

Изкарвах зимните нИща и прибирах летни rotfImao

И аз това правих вчера цял ден, много мъчно ми стана като си видях гардероба и все някакви пуловери гледам  Cry Вадих и ботуши, разни обувки зимни  Crossing Arms

# 188
  • Казанлък of all places
Какво форумско единомислие!  bowuu Някой да е пекъл мъфини освен това?
Сладки, с ябълки и шоколад, 12 бр,
и солени , със сирене и сусам

# 189
  • Varna
Да бе, и после другите били големи кулинарки, я те не билааааа smile3521

Момичета, краката са ми замръзнали, утрЯ отивам за пантофи. Със чехлите миЙ многУ, многУ студенУУУУУ cold
Оффф, дойде омразното студенУ времИИИИИ rotfImao

# 190
Делта, гледам при вас, че дават някакъв гаден вятър... сигурно дори повече се усеща студа във Варна.  Wear Umbrella

# 191
  • София
Значи тука гледам некой другарки не са другарки и ще взимаме отношение по партийна, профсъюзна и комсомолска линия нали.

Аз от Тунис се прибрах и накичурих един куп снимки, тея нещо се чудят па се помайват па не знам там на кой хавлиите и чаршафите не разбрах какво точно му попречили аааааа... ама да си имаме уважението нали и да се спазва партийната дисциплина.  Laughing

# 192
  • до вятърните мелници
забравих да се изкажа по въпроса за мъжките майки, но явно ме гложди...
исках  да ви споделя, че аз сигурно ще съм точно такава като от поемата! ...

Анджи, и според мен, разбутай пепелта пък ако ще и профилактично да е...

Филаделфия е прекрасна. Разкошно устроена, невероятно чиста и изключително зелена. Видяхме едно от копията на Декларацията за независимост, Първата конституция и.... стълбите на Музея на съвременното изкуство - които Роки изкачва в прословутия си филм Simple Smile)

# 193
добро утро бандааа   bouquet Hug
джорди искренно ти се радвам за посетените места и натрупаните емоции  Hug ще се радвам да чуя раказите ти на чай и чътър симит в Мода  Flutter
дедо добре си се завърнал  Hug айде и от тебе чакаме разкази  Party
анж ако ти кажа , че и аз вчера се бях засилила да правя мъфини с моркови и канела ,обаче се удържах-в къщи мъжо не обича кексове и подобни, нарича ги сладък хляб, та трябва после сама да си ги ям.. Shocked
делте кака затъжила съм се за Зарата и аз  Cry добре сте си изкарали с анж и хапкова  Hug
по темата за мъжките майки не съм компетентна..но за свъкървата не мога да кажа , че е от тая категория  Stop и слава богу  Praynig
айде една витруална закусчица
кака бз  Hug  bouquet Hug
на всички малки ,големи и още по-големи момичета и момчета една голяма прегръдка  Hug Hug Hug Hug
между другото съм се замъчила с "Яж,моли се и обичай" на турски  Close...чакам да си ида до бг и да си я купя на български...много бавно ми тече прочита беее  Tired

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 09:12 от miramila

# 194
  • Казанлък of all places
Джорди, а така направихте ли? Simple Smile

( не мога да намеря музиката, ама си я припявайте , нали се сещата не "окото на тигъра", ами онази ,другата...)

Гутен сабахлям, пийпъл!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт