Край Босфора шум се вдига, дружината на есенно-кумпир парти пристига - TR 35

• 33 762
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • Varna
Ми, хаДи тогава Гутен сабААлен със Eye Of The tiger Wink

http://www.youtube.com/watch?v=cpd7C-Nzr1k

# 196
Всеки пък, когато ми се мерне темата и започвам да си пея на ум - 'Край Босфора шум се вдига, лъскат саби, щитове! Ето, Симеон пристига... воеводи си зове....  Grinning

# 197
  • Казанлък of all places
http://www.youtube.com/watch?v=DP3MFBzMH2o
Ей това исках да намеря аз! (ух, сега онези на турска територия няма да могат да го отворят)

# 198
  • Varna
ПИНЕ,
нИзнам за Войводите, ама Воеводките сЪ сЪбраФмИ, и чудни Ора намерихме Hug
ХаДи сИга да сЪ прая на неустоима и да ходя да си търся мазило, че от днеска ме мятат на физиотерапия, да изкарам зимЪска.

СПАСУНЧО,
Кажи Ино - Дзаааак, стига само си надничала Wink

# 199
Ха добър ден!
Човек поработи някой и друг ден и вие...писали,писали, та и срещи заформили, почерпки, закуски. Културно-масовата дейност също не сте я пропуснали. За протокола: и аз съм мъжка майка. И сега трябва да попреслушам младежа, как е с уроците. Не успявам всеки ден, но поне по веднъж седмично, гледам да бъда загрижена за учението.
Довечера менюто ни ще е картофено-сиренено-винено. Дали да не се пробвам да спретна и един кумпир!?
Лек ден!

# 200
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте момичета,

Аз се завърнах по живо по здраво...но нямам с какво да се похваля... Посещението ми беше пълна катастрофа, която беше свързана не с религиозни и културни различия, а с чиста женска ревност. Да кажем, че те не бяха толкова гостоприемни, поне не по моите стандарти, а аз пък изобщо не успях да се държа езика зад зъбите, а той е много остър. Резултатът е, че от 4 дни, 3 дни ревах нон-стоп, сега майка му и сестра му ме мразят, а той страда...
Абе ужас... как ще се оправим, не знам... Cry smile3518

# 201
  • Казанлък of all places
Иги, чаках те да се прибереш!  Hug Hug Ето недостатъка на това да говориш езици - не можеш да си държиш езика зад зъбите. Simple Smile Мен ако тръгнат да ме сватосват на дърти години я как нищо няма да мога да кажа , само ще кимам и ще викам "Чок гюзел , чок татлъ, чорба йок!" Simple Smile Това беше опит за разведряване на обстановката  Hug , момичетата сигурно ще се включат да анализират ситуацията и да дадат акъл...
Подробности може ли ?

# 202
Иги, а може би така е по- добре  Thinking Представи си, че ги беше очаровала, после трябваше да им трепериш да не развалиш впечатлението. Сега си се представила такава, каквато си. Щом си лоша, по- лоша не можеш да станеш. Току виж с времето те оценили и са те харесали. Турските свекърви и зълви са много люти, може случилото се при теб да не е катастрофа, а да е протекло по обичая, само ти да не си го очаквала.

# 203
  • Истанбул
А, моля, моля!  Аз като турска зълва въобще не намирам, че съм люта! А майка ми (турска свекърва) е направо, не локум, а бяло сладко!  Hug Така, чеее, аааа, да си имаме уважението! Naughty То си е до човека, а не така, топтан!
Иги, съжалявам Hug, дано после се оправят отношенията, но тук много зависи от Любимец 13! Crazy
Лавли, желая лека бременност и здраво бебче Hug
Делтич, момичетата само ми наостриха любопитството с твоя Ашкъм Crazy Искам и аз да се запозная! Но като те знам теб, хич не се чудя Hug Има една пословица на турски: Гроздовите зърна гледайки се почерняват! те хората стават лика прилика с течение на годините или какъвто единия, такъв и другия! Hug
Анджи, не те знам кога смяташ да идваш насам, ама на мен така ми се  е доходило в Казанлъъъък! Crazy А пък не знам защо! Къщите ли са много хубави, що?! newsm78

# 204
Мисти, ми аз това за лютите турски свекърви от тука го знам, от вас!  Laughing Нямам турска свекърва и не познавам такава, ама в темата, преди някоя и друга година се обсъждаха и се стигна до консенсус, че са страшни!   newsm43   Иначе е ясно, че хора има всякакви, навсякъде по света.  Все пак поддържам тезата, че е по- лесно да си лош, отколкото добър. Ако не се очаква/очертава да живеете заедно, Иги, какво значение има, ще се виждате 2 пъти в годината.

# 205
  • Казанлък of all places
Mistik, айде, чакам те!  Hug Ти само ми ела, къща ще ти намерим одма!
Четох тези дни старите теми , припомних си някои неща и се сетих за разни други,та в тази връзка ако мога да цитирам любимият си Ортайлъ , който в книгата си "Преоткриване на Османската имерия" казва :"Турските мъже управляват света, а турските жени управляват турските мъже". ( това по повод на имперското величие и военни победи...) Та права е Мистик за много..ама дай и другите турски снахи да се включат!

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 18:12 от angelina.bgk

# 206
  • Истанбул
Здравейте красоти HugЯ да видя ,аз кой реве там Rolling EyesИги,сопкойно бе Душата HugЩо се кахъриш.
Те жениците най =вероятно са си изградили други представи и планове за бъдещето на сина си и сега =хоп=нещо не е така както те го искат=ама какво не е така и те не могат да обяснят,затова са криви.Опитай се да ги разбереш=булка от друга държава,говори друг език.Затуй се пада голяма работа на приятеля ти=да може да лавира майсторски и между двата лагера.Пък и никой не е загубил от това ,че е играл като трите маймуни=Не знам,Не чух ,Не видях.
Аз съм благодарна на бога ,че моята свекърва е много свястна жена.
Да питам пак =къде са снимките от Заралийската среща Crossing Arms

# 207
Иги, аз не съм наясно с историята, не познавам турски зълви и свекърви, но пък знам мноого нашенски, и за доста арабски съм чувала. Ми, според мен нищо ново под слънцето. Освен това, ако техните очаквания по някакъв повод са се разминали с действителността - майчината и сестринската ревност веднага са се задействали. Няма страшно, ако няма да живеете заедно. Едва ли твоят приятел ще се влияе от тяхното мнение, още повече, че и той сигурно е чувал какви ли не истории за свекървите и снахите Joy
Така, че горе главата! По-добре още от начало да си познавате и добрите и лошите страни.

# 208
  • Varna
ИГИ Hug
Душата, няма какво да добавя. Момичетата са ти казали достатъчно. Колкото до турските зълви и свекита, нямам такива, ама си имам целиЬО род на Мелека и всички кон до коня майнолЬО са все Джавриета и все не съм АресФана. Wink

МИСТИ,
Незабравкиния мъж- това е новото име на моят Мелек, искЪ да сЪ види със вас двамата, защото много, ама много съм му говорила за вас Wink
Само да видим, кО шЪ гУ правим тоя КотЬО Ошо отново. На кого шЪ сЪ пУдмазвам да идва да го наглежда Wink

ХАКИ,
Преди малко се прибрах у дома, и не съм слагала никакви снимки от Заралийската среща. От преди обяд съм по ДоФтУри. Минах всички профилактични прегледи и сега съм доволна от себе си. И понеже днеска времето е прекрасно, след прегледите се метнахме със Ашкъма по улиците, след това отидахме на едно новооткрито от нас много сладурско ресторантчИ и преди малко се домъкнахмИ, ни живи, ни умрели у дома. Добре, че ресторентчето до нас Wink ШЪ сложим снимки, те не са и много. То от толкова приказки, и от радостта, че сме заедно, поне за мене, нямаше време да снимам. Всяка минутичка ми беше ценна за бъбрене. Фотоапарата не се сещах да го изкарам.

Да благодаря на Анж, за подаръчетата Hug  Анжелоти, стана ми много мило Hug Не трябваше бе милааа, не трябваше. Като видях какво си ми приготвила, и се почувствах притеснена. Все пак аз ходя до Станбул и си купувам тия вкусотии. А ти си отделила от твоето и си ми сложила. Благодаря тииииииииииииииииииии Hug Благодаря ти и за всичко останало. Hug Hug

А тая хитруша Хапковата, знаЙти ли Ко напраЙ Wink Пита ме във коя стая сме във хотела. Прибираме се ние със Ашкъмов и ко да видим...на рецепцията ни подават ИднЪ голяма тУрбЪ. И ко да гледамИииии.......гюзлИметЪЪЪЪ със айраниииииии Laughing
Благодаря на сИмейство Хапково за това и за всичко останало Hug Hug

# 209
  • Казанлък of all places
Делте, и на БЗ благодари! Не съм само аз! Hug
Сега, Иги, аз като седя и мисля , и мисля и седя и стигам до извода,че очевидно и двете страни са "изгубени в превода" . Ама и преводача може да носи част от вината.  Rolling Eyes Wink ако се сещаш какво имам предвид. Такива ситуации са много деликатни и с рогИте напред не се стига доникъде.
Аз затова се надявах да се включат турските снахи, а и се надявам да си чела назад темите - в началото особено всички разказваха как са се запознали с мъжете си, как са били посрещнати , има и момичета, които вече не пишат в темата, но разказите им са хиперценни.
Абе , мани, като знам собствената ми майка как току сравнява снаха ми с мен - искрено се надявам да не го прави пред нея! - подобни ситуации никак не са лесни и леки не само в международните семейства.
Пак в една от старите теми Сладка Хапка беше писала,че Турция не е само Истанбул и да я опознаеш не значи само да се разходиш по Истиклял. Та бих допълнила - да опознаеш хората не е само да гледаш турски сериали или да общуваш с турски граждани на чужда територия. Сериалът свършва и reality bites.
Хау.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 21:48 от angelina.bgk

Общи условия

Активация на акаунт