Край Босфора шум се вдига, дружината на есенно-кумпир парти пристига - TR 35

• 33 760
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Varna
А, Ронгооо, напраУ сме сладкодумни Феи тука newsm03 smile3503

А иначе, ако ни видиш, няма да искаш да си идеееееш newsm47 Доста от момичетата съм виждала и са такива, каквито ги виждаш във темата. НЕма лЕво, нЕма дЕсно-мацки са, та дрънкат и момичета на място!!!

ХАКИ,
И аз го четох това снощи Wink

# 256
оффффффффффффф, чалга премиера................ Когато се намекна за турския рефенрендум и четохме тука статии за Ердоган, ей това исках да ви напиша, че въпреки всичко ви завиждам за политик като него. Управника, който ние си заслужаваме - ей го на! Поканил Ройтерс да го снимат гол.

Ронго, Делте, аз пък никой, който съм видяла от форума, не е бил на живо баш това, дето съм си го представяла по- рано  Thinking

За киселото зеле исках да кажа, че съм от тия, дето хич не го обичат!

# 257
  • Казанлък of all places
Хаки бе, де го намери това да ми вгорчи живота от сутринта! Срам ме е...

Хаха, в момента, в който почнах да бълвам змии и гуЩери и взе да ми блокира Хрома! ББ е навсякъде! Twisted Evil

БЗ, една от фирмите, за които превеждам , ме светна за един много приятен и лесен онлайн помоЩник на преводача. Може да ти е много полезно за онази твойта хамалогия със сериалите. Включи се някоя вече в скайп или по друг начин , да ти разкажа. Ако не - с ноутбука, на място, при теб. Laughing Mr. Green

# 258
Момичета, следите ли спасителната акция на чилийските миньори? Аз не бях особено в течение на случващото се, ама тази сутрин взех да гледам и така се трогнах, та чак ми идеше с глас да зарева. Сега гледам онлайн, какво да правя, ама бавничко ги вадят. То не е бавно, де, ама на мене не ми издържат нервите, за тези там - не знам!

# 259
  • Varna
Пине, ами ти как си ни представяш бе Laughing
Аз видях, че момичетата от темата са си такива каквито ги виждах във постовете им. Не са се правели на такива каквито не са. А на живо са и по колоритни, дори Wink

# 260
Ми не знам как, ама все някак по- друго. Аз и конкретни визуални образи не съм си създавала. Пък и само теб и BZ съм виждала от темата, ако не броим Цветето, Принцеската и Диляра, които отсъстват трайно, ама Цветето виж се появи. Виж, нея толкова усмихната и весела не си я представях  Simple Smile

# 261
  • Истанбул
Не се срамувай Анджелоти. Hugи нашия навремето се изживяваше като джигит,ама конят умно животно,не търпи на гърба си някви си типове .

# 262
  • Казанлък of all places
Делте, а аз от петъка си мисля,че ше ми е много любопитно да видя ваш Марти! Тъй де, моите момчета сте ги виждали ,ама твоят синковец го криеш, а? А? Simple Smile И снимките от сбирката, алоуууу!!!
КАжи ся, Пине, аз какъв образ съм си изградила в очите ти, кака.Simple Smile

Хаки, you made my day! Hug

# 263
  • Varna
ПИНЧОРИТу, мЪ видЕ само за 2 секунди. И УкнЪ да Увива ИдИн пУдарък.
За толкова времИ, едва ли може да разбере, много. Като реши да се видим за нормалнУ времИ, нека сЪ УбадИ.

АНЖЕЛОТИ,
Ще трябва да  изпляскам на мама дИтетУ за да го видиш. ИначИ има един хаплив хумор, не ти е работа. И не го крия, моля сЪ някое да гУ вземи, че ми бъктиса да се оправям със документи на Ашкъмов, а сега и със неговите и да препускам по разни уЧрИждения rotfImao
Анж, ти да не Фашаш пътя за Копенхаген?

ПодгониФ МИлекЪ да сЪ оправя със снимките, а аз бягам на физиотерапия, след 20 мин имам а след това отивам да мЪ гУрят пУ тялУтУ- ИнИ малки бемчици- така каза доФтУра. СтискайтИ палци, че боли, не им вярвайте, че със лазер не боли rotfImao rotfImao rotfImao

Снимката е във мултиплея. Една е защото другите не са станали. Господин Хапков искаже да ни уйдиса на акъла и си игра много, за да може и четиримата да цъфтим пред обектива.
Бягам, че закъсняФ  animal037

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 11:58 от DELTA_DELTA

# 264
Айде, видяхме се вече  Laughing

Аз влизам да се оплача, че имам работа до ушите и вместо да миткам в обедната почивка, пиша на бюрото. Отвън вчерашния джазмен пак налапа саксофонЯ и току-що изкара един див римейк на Summer time, а сега къдри Strangers in the Night. Иде ми да вия ... ужасно ме разсейва. Ама и това се ядва, по-лошо става, като почнат репетиции операта и баш под прозорците ми почнат да се разсвирват и разпяват, а на някои от постановките има и коне за масовка. Които, освен че тропат, и цвилят.

Сега вече сезонът почна и добре, че естудено, та няма представления на откритата сцена.

Освен това ми е гадно. Вчера си наказах дете № 2. Та значи,ситуацията е супер тъпа. Пита ме тя, мога ли да взема куклата на училище. Казвам - не. И обяснявам защо. Снощи отварям чантата, за да видя какво имат за писане и намирам и куклата, и една играчка на детет № 3 - взета без знание и съгласие на дете № 3. Побеснявам, наказвам и се сърдя. Сега ме гложди, че преиграх, но всъщност още се чувствам ядосана. Щото като се каже, очаквам да се слуша. Едно, че не ме е послушала. Второ, че е взела чужда играчка без позволение.

Ще се радвам на коментари и споделен опит, щото сега се чудя дали аз ли съм чудовище, или детето е потенциален престъпник.

# 265
  • Истанбул
Хапке, много просто: ако мине номера!  Mr. Green Децата са умни и опипват границите си, ако поддаде newsm78  Премести си офиса с изглед към зелена и тиха уличка или към вътрешния двор Joy
Хакиии, направо ме разсмя с тази снимка от архивите ooooh! hahaha Joy Добре, че са те, и че помнят Naughty
Пина, има и други, дето не са много горди с управляващите го Embarassed #Cussing out
Делтич, добре издържаш, бе жИна, на тез мъчения: ту крак, ту зъб, ту бенки newsm78 ooooh! Hug За тук не питаш, ама аз да кажа: 25 С, тихо, спокойно и слънчево Crazy Mr. Green
Бз_чеееееееееее, много си въодушевена, мари! Crazy Хич ли не те заболя сърцето, че имаш едно другарче, дет не може да отиде на таквиз мероприятия, а, джанъм?_!  Sad Пък седнала едни ин/директни репортажи да прави, че и на английски, да не я разберем, ама да се меракландисаме! Mr. Green
Добре, че е Анджито, да на съжали и да влезем малко в атмосферата! Hug  Hug Мерси, душата!  bouquet
Дедоооо, зове те този Изток, виждам аааааз! Много хубави снимки, и тук, и във ФБ Hug bowuu
Ронго, добре дошла Hug, ако останеш достатъчно дълго, няма начин да не се запознаем! Grinning

П:П: Ма, много сте хубави, бреееей, на снимката! Делта&Сие, Хапка&Сие!  bouquet Hug Hug

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 13:49 от mistik

# 266
  • Казанлък of all places
Аз, понеже имам да редактирам къмто едно 5 хиляди думи , па и да ги предам до края на деня, па и да върша другата работа.... как да не се включа! Както казва моят мъж, на многото работа майката и е седенето. Mr. Green ( по нощите, допълвам аз)...
Хапке, като родител в сходно положение и бих наказала, и бих се сърдила, и бих наказала пак ако има рецидив! Ние сме тези, които налагат правилата, и ние, като родители, отговаряме за спазването им и за границите, до които ще позволим да се стигне. Имали сме подобна ситуация и ние в семейството, и аз съм постъпвала по същия начин, плюс момента, в който си позволявам съвсем умишлено да наруша личното пространство и да поискам раницата за преглед, с ясното обяснение,че се съмнявам  и че това съмнение ме обижда на всичкото отгоре! А за взимане на играчки и вещи на другия и до сега се караме, ама те нашите възприемат нещата си като общи малко или много.
А, и детето не е потенциален престъпник, а изследовател.

...каза майката на две момчета и си отвори файла...

# 267
Много строги майки сте, бре!  Simple Smile  Не знам на колко години е детето, но ми е по- скоро смешно/забавно как си е понесло куклата към училище. Колкото до това, че е чужда - със сестра ми имахме мои и нейни играчки, но по- скоро бяха и общи. Не е било проблем, когато съм взимала/играла с играчките на сестра ми, както и тя с моите. Така описана ситуацията ми се вижда като 'от мухата слон'.

# 268
Ъъъъъъъ, ми добре. Сигурно е смешно отстрани.
Отвътре не е, щото това дете има рецидив на носене на вещи от къщи къде ли не. Кофти остатък от институцията. И на мен ми е трудно как хем да го науча да уважава общото/чуждото (своето го любим, тачим и милеем), хем да го съхраня емоционално без много-много наказания и нови травми. Стари си имаме достатъчно.

На 8 години е. Емоционално е на 4.

# 269
  • Казанлък of all places
Колко сме майките с по 2 /над 2 деца в темата? На коя от нас ни е смешно?Пък и на тези с по едно дете...има правила и правилата се спазват. Точка.

Общи условия

Активация на акаунт