Край Босфора шум се вдига, дружината на есенно-кумпир парти пристига - TR 35

• 33 752
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
И на БЗ-чИтУ Благодаря тогава  bouquet

Абе и да не караш със рогите напред, и със добро да караш, щом насреща си имаш неразбрани хора, нищо не помага.
Те на това аз му казвам "изгубени във превода". Казвам го като потърпевша. И още нещо.....много, ама много зависи от човека който ще е до тебе и ще разреши ли да се държат със тебе неподобаващо!

# 211
Привет народей  Hug Heart Eyes Mr. Green

Само да се обознача Whistling .. а ха срещи горещи, а Party Crazy ... Е аз пък да споделА тогаз, че имаше мини среща с 5 члена днес y Istanbul Laughing ... Милето, Каигито с Мис Мелис и Кенан Бей и моя милост Party Mr. Green. Е .... ми .... беше поoooooвече от хубаво. Дъра-бъра два чадъра; времето не стигна hahaha Joy. Златни деца, имаш Каиги, машллах, да не съм им уроки Wink.

Дедкоу, о бре де брееей, дОма лe cu Wink ? Ей най накрая .. казвай сега ..как кога защо кой къде ... Laughing Whistling

Игги - аз и др път с/м казвала : за свекитата или добро, или нищо hahaha Joy Mr. Green. Не си го слагай на сърцето(доколкото можеш Hug). И тук да приглася на другарките - зависи от половинката; на каквато позиция той те представи(постави) пред тях, от такава позиция ще гледат и те Peace. Тъй че малко кураж на твоя човек да каже две думи на кръст ли, на минус ли, а да не Tъжu само Wink.

Мисти - ааа душаTъ Laughing, за леля Сyдето и аз не давам дума да се издума Wink; ма тя татарска жена , бре. Пу пу пу .. машаллах .... много си я обичам Heart Eyes. Както баба ми казваше "има благи хора" .. е на, вие сте благи Mr. Green .

Хаки - и ти си блага , да се не разлютиш Hug Mr. Green ...

Делте - да си ги пиеш нещата с кеф и настроение  Laughing Wink

Пине е то от таз песен тръгна цЕлата работа  Mr. Green Laughing....

До по късно ... чета малко по диагонал ... Зада4и задачи задачки Whistling Thinking ... но утре ще гледам да споделя една интересна новина Thinking Mr. Green ... Анжито може да завиди маaaaaHко ... недей кака недей Mr. Green Laughing Whistling Thinking Wink ...

Оле, каква с/м шматка ooooh! .. имаме ново попълнение Hug Wink .. Добре дошла девойко, заповядай на кафе с локумец(за 40 години хатър с нас Mr. Green), лимон колоня и терлици(времето е вече хладно все пак) ... а та да кажа ... ко беше това чудо бре другари ... от де дойде ooooh! Outta Joint  .. от 20+ слезе на 9 градуса миналата седмица ... днес пак се вдигна към 17 градуса , ама си мирише на късна есен вече Thinking Crossing Arms ...:

Hug

# 212
Да благодаря и аз на БЗто за изненадите, дето ми ги предаде Ангелинка   bouquet

Иги, аз съм последния човек, дето следва тоя съвет, ама ако бях по-умна, сигурно сама себе си щях да послушам. Та накратко - абе я се стегни и ги очаровай! Знаеш ли колко малко им трябва - да им се усмихнеш, да им кажеш какво съкровище са отгледали, как искаш да си го гледаш ... всяка майка, като чуе какъв син - злато има, и ще поомекне. Ако стиснеш ъби и я попиташ тая манджа как я е сготвила, ще ти пишат и бонус точки. Не е кой знае какво, и без това ще се виждате три пъти в годината! През останалото време й пращай поздрави и армагани по златото!!! Можеш пък на него да обясняваш, че мама му е слънце, а сестрите му- месечини. Така той сам няmа да им даде лоша дума да се изрече срещу тебе, зер ти така ги харесваш и не спираш да говориш за тях. Ключът е в думите - ще ти се налага да го правиш много рядко, така че ... what the f..ck!

Ако ти е твърде Макиавелистко, давай с рогите, ама да знаеш от мене, от тоя номер няма победители, а най-зле му е на оня по средата.

БЗ, кажи новината, че нямам търпение, че се пръсна от любопитство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 213
  • София
...
Дедкоу, о бре де брееей, дОма лe cu Wink ? Ей най накрая .. казвай сега ..как кога защо кой къде ... Laughing Whistling
...

Ми да ти кажа душа нищо не разбрах. Имало значи някаква срещааа - нал така (май била Старозагорска лиии или Стамбулска със Старозагорска мешана - бе нящо такова). Та значи по едно време а да качат снимките, обаче работата се провалила щото като ги метнала Делта там у чаршафите и хафлиите и после май ги объркала, та ходила на рецепсията да се разправя и от там пък и дали един тайствен пакет с гюзлемета и айрян и станала една направо ти казвам мътна и неясна.

Та ей го нали тука вече две седмици спорят, коя къде била па какво станало и т.н.

Та такива ми ти работи.  newsm78

# 214
  • Казанлък of all places
Опа, от 15 минути Дризе трябва да черпииииии!!!! Grinning Grinning Grinning

Пепи, много здраве , успехи и усмивки ти желая! Наздраве!

# 215
Честит Рожден Ден, мила Приятелко!!!

Пепи, желая ти най-прекрасните неща- здраве,безоблачен и щастлив семеен живот, усмихнати деца!!! Бъди все така лъчезарна, все така добра! Ти си невероятен човек! Радвам се, че те познавам! Обичам те!

Имаме си още една рожденичка в темата
Маги, Честит Рожден Ден! Бъди много щастлива и все така опияняващо влюбена!

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 03:53 от tsve_te

# 216
  • до вятърните мелници
Да си жива и здрава, Пепи! Много щастливи години с прекрасното ти семейство!
наздраве

Да почерпя малко и за моя герой. Макар че тази година ще го празнува един ден по-късно от обикновено  Joy Да ми е жив и здрав и по-често да ме води на такива интересни места  Heart Eyes

# 217
Честит рожден ден, Дризе! Да си жива и здрава!

Честит рожден ден, на мъж на Джорди!Да е жив и здрав!

# 218
  • Varna
ПЕПИЧ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ВСЕ ТАКАВА ЩУРА, ЛЪЧЕЗАРНА И ДОБРИЧКА!!! Hug

ДЖОРДИ,
Да ти е жив и здрав големият герой!!! Да те води по много местенца и много, много да си те обичка!!! newsm10

# 219
  • Истанбул
ДРИЗЕ, МНОГО МНОГО КРАСОТА В ЖИВОТА!

МАГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на ДЖОРДЕВИЯ!

Оф, много рожденици, бе   Crazy

# 220
  • sofia
И от  мен Честит Рожден Ден, Пепе Hug Да си здрава, все такава весела и много късметлива!
обозначавам се, че съм се прибрала от обиколка из плоските земи и ви почерпвам със собственоръчно заснето фото из улиците Брюкселски Wink

http://www.prikachi.com/images.php?images/435/2576435V.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/436/2576436S.jpg

Композициите ми са извънземни, ама тичайки почти - толкоз Mr. Green

# 221
Аййй, както съм гладна....  Crazy

# 222
  • Varna
БОМБИЧ,
Ти срама нямаш беее. Така да ми сЪ образува слюноотделянеееее rotfImao

# 223
  • Казанлък of all places
Ти го пращаш за брюкселска дантела, то ми се връща със снимки на баклави! Mr. Green Бомбе, обичам те , бе!
 Twisted Evil
Добре дошла!

# 224
  • Varna
ИзядоФ две ФаФли ама не е същото като от витринЪтЪ newsm45

Общи условия

Активация на акаунт