® E-bay - тема 59

• 34 067
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Аз ей сега си взех от пощата така наречените UGG-ове, които поръчах в петък Shocked Не че съм имала големи очаквания за тези пари, обаче не съм убедена дали ще ги нося. Подметката им точно е като на  най-евтини чехли и точно по този начин залепена към останалата част на ботушчето  Tired И сега не съм сигурна дали хората няма да си помислят, че съм излязла по домашни пантофи  Laughing Я кажете вашите и те ли са такива или аз съм карък? Иначи са точно като за сега- топлички.

Да, всичките са такива! Wink За тази цена - толкова, хахаха.
И аз си купих миналата година, даже два чифта наведнъж "подлъгана" от коментарите на другите момичета които си купиха. Не знам , може би всеки има различни изисквания към това което носи, затова имаше такова разминаване в това което получих и това което бях прочела.
Подметките са от най обикновените домашни чехли, които продават на Илиенци и по пазара - меки и шушкащи. Да, просто за залепени, както при евтините чехли. При най-малкото намокряне - сняг, дъжд, киша, проста локва..се мокрят на секундата целите ви крака...което може да доведе и до разлепяне на "обувката"...
Ами ние (дето ги имаме) ви казахме, че НЕ са за мокро време и за сняг, а само за сухо студено време, ама не слушате и си създавате грешни нагласи Naughty Да, за тези пари оттук си купувам домашни пантофи, и не очаквам ботуши в класическия смисъл за същите пари. Исках евтина имитация на външния вид на Ъг и си я получих - адски удобни (все пак нали са като пантофи) и топли патъчки, пък макар и за сухо време - мен това си ме устройва идеално, така че зависи кой какво търси и очаква Peace

# 106
Момичета какво ще рече  size 7 UK small ,на кой номер отговарят,много се опетлах   Rolling Eyes
(опа,за обувки става въпрос)
24
24 детска номерация ли  Shocked ,изглеждат ми доста по-големи  Rolling Eyes

# 107
Момичета какво ще рече  size 7 UK small ,на кой номер отговарят,много се опетлах   Rolling Eyes
24
Ако си влязла при детските е 24, иначе 40  Peace

# 108
24
Ако си влязла при детските е 24, иначе 40  Peace
ами при детските,но изглеждат огромни и затова питах и тук,явно има някаква грешка  Sad
Благодаря ви момичета   bouquet

# 109
И още ако продавача е магазин може да ползва произволна като номер снимка а да има различни размери!

# 110
Да ви попитам- имам един рефънд от 29-ти, но още ги няма парите по сметката ми. Знам, че май срока е до 7 дни, но понеже винаги става за 2-3 дни при мен, ми стана странно.

На мен последният път ми се върнаха парите по картата повече от седмица, след като рефънда се отрази в пейпал. Дори незнаех, че има такъв срок, кротко си чаках да цъфнат.

Сега се връщам от  раздаването на Емпреса, от два курса си взех нещата, че предният път не успях. Чувствам се като дете пред елхата, едно чувалче си донесох  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Отивам да разопаковам и да си спомням какво съм купила.

# 111
Малко полезна информация за размерите на обувките : http://www.bata.com/documents/pdf/size_chart_printable.pdf
http://www.i18nguy.com/l10n/shoes.html#othersites

# 112
Момичета,някой може ли да ми даде линк към и-бейския магазин на MandMdirect?
Търся го,но не мога да го намеря. Rolling Eyes

# 113
# 114
# 115
Питах един продавач за доставката до Бг и той ми пише, че е 4.90 unsigned mail, но той предпочитал да ги праща signed for (8-9 лири). Ако съм изберяла евтиния вариант той не носел отговорност за загубена поръчка.
Та въпросът ми е, дали ако все пак избера евтинкия вариант на доставка и не си получа нещото (поради каквато и да е причина) няма да ми върне парите? Thinking Т.е. ако се стигне до диспут, в негова полза ли ще отсъдят?
Извинете, но ми се случва за първи път такова нещо. ooooh!

# 116
Питах един продавач за доставката до Бг и той ми пише, че е 4.90 unsigned mail, но той предпочитал да ги праща signed for (8-9 лири). Ако съм изберяла евтиния вариант той не носел отговорност за загубена поръчка.
Та въпросът ми е, дали ако все пак избера евтинкия вариант на доставка и не си получа нещото (поради каквато и да е причина) няма да ми върне парите? Thinking Т.е. ако се стигне до диспут, в негова полза ли ще отсъдят?
не,проблема си е негов  Grinning Те се пробват с тоя номер да минат,ама Ибей не ги пита .. ами иска тракинг номер.

# 117
Ха, да ви кажа какво ми се случи. За първи път ми се случва такова нещо, а пазарувам от толкова години вече!
Преди няколко дни купих едно яке Пума на Daily deal от магазин в Ибей.
Днес получавам мейл, че много се извиняват, ама якето не било налично.
И ми връщат парите. За да съм доволна обаче, щото те много ценяли клиентите си, ми пращат друго яке Пума, същия размер, абсолютно безплатно.
5 минути по-късно си получих рифунда и тракинг номер на новото яке, което пътува към адреса на Е.
Тези ми скриха шапката!

# 118
не,проблема си е негов  Grinning Те се пробват с тоя номер да минат,ама Ибей не ги пита .. ами иска тракинг номер.

Много ти благодаря за отговора. Hug Значи да не се притеснявам и ако спечеля търга да му пиша да пуска поръчка с Unsigned Mail пък пък той после да си се оправя. Naughty

# 119
Ха, да ви кажа какво ми се случи. За първи път ми се случва такова нещо, а пазарувам от толкова години вече!
Преди няколко дни купих едно яке Пума на Daily deal от магазин в Ибей.
Днес получавам мейл, че много се извиняват, ама якето не било налично.
И ми връщат парите. За да съм доволна обаче, щото те много ценяли клиентите си, ми пращат друго яке Пума, същия размер, абсолютно безплатно.
5 минути по-късно си получих рифунда и тракинг номер на новото яке, което пътува към адреса на Е.
Тези ми скриха шапката!
Искам и аз  Mr. Green

Съвсем ви изпуснах напоследък , получих вчера от Габко две ризки и един панталон за мене , а миналата седмица пантофки за децата . Нямам фотоапарат да снимам обаче , ще се хваля със снимки по-нататък  Tired

Общи условия

Активация на акаунт