® E-bay - тема 59

• 33 995
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Шоколадче, тоз' вариант с волана е много готин! Ще взема и аз да купя едно такова.

Твоята сладкишка забавлява ли се с него? За всякакви колички ли става?

# 16
И аз съм тук  Crazy

Да ви кажа, малко съм се стиснала, чакам "само" 11 неща...
този път те изпреварих,аз чакам над 20 бройчици  Mr. Green   Hug

# 17
Шоколадче, тоз' вариант с волана е много готин! Ще взема и аз да купя едно такова.
Твоята сладкишка забавлява ли се с него? За всякакви колички ли става?

Мимитка, забавлява се, че даже и каката се кефи и понякога не мога да й го взема този волан от ръцете.  Crazy

# 18
Хайде и аз тук. Да не пропусна нещо.

# 19
  • Бургас
Оффф, пуснах един диспут, защото с продавача не можахме да се разберем. Писах, че искам частичен рефънд, защото нещото не е ново, както е описано. Не, че е голям проблем, но просто има една-две малки забележки, от които си личи, че не е чисто ново и неизползвано.
Да, обаче продавачът ми е отговорил, че ще ми възстанови цялата сума, ако го върна обратно. А уж, не приемал връщане.
Ама аз не искам да го връщам, искам си просто част от парите.
Чудя се как да постъпя.  Thinking Там видях вариант да затворя кейса, като пиша, че си искам нещото, без да го връщам. Но, май няма къде да пиша, че не съм съгласна с връщането и пълното възстановяване на сумата. Освен да ескалирам?
Пфууу...

Шоколадче, мерси!   bouquet Ще купувам и аз такова, то се е видяло...  Mr. Green

# 20
  • Пловдив
Mомичета сега видях на първа страница един линк - за вземане на неща local pick up, порбвах само за проба да видя как става - суер лесно е , мисълта ми - някой ползвал ли го е да ми каже накрая ако някой ми предложи цена която ме устройва как се процедира - може ли и на превозвача да се плати през ПейПал , лесна ли е комуникацията с тях . Предполагм това е хубава и важна информция за всички ни , защото често пазаруваме обемисти неща (столчета , колички , шезлоги и т.н.) които са само local pick up

bouquet    

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 13:04 от zinaida

# 21
bitter chocolate , направих нов акаунт в Пей Пал и в и-бей.За втори път.
Първият път себях отплеснала и бях забравила да платя таксите си като продавач и го блокираха.Платих ги и тогава искаха един куп документи - копие от лична карта, банкова сметка и още други истории.Пращах по факс - глас в пустиня.Не го оправиха и си направих нов.
Сега с Пей Пал не ми се занимава пак.

Мимита, ако ескалираш със сигурност от Пей Пал ще искат да върнеш продукта. Пробвай пак му пиши, че  не искаш да го връщаш, а само частичен и дано успеете да се разберете.

# 22
# 23
# 24
Аз ей сега си взех от пощата така наречените UGG-ове, които поръчах в петък Shocked Не че съм имала големи очаквания за тези пари, обаче не съм убедена дали ще ги нося. Подметката им точно е като на  най-евтини чехли и точно по този начин залепена към останалата част на ботушчето  Tired И сега не съм сигурна дали хората няма да си помислят, че съм излязла по домашни пантофи  Laughing Я кажете вашите и те ли са такива или аз съм карък? Иначи са точно като за сега- топлички.

# 25
  • Пловдив
Много спешен въпрос - ако искам да преведа 500 паунда през ПейПал- знаете ли каква такса ще дължа и аз и получателя, че нещо не мога да открия  Outta Joint

# 26
Много спешен въпрос - ако искам да преведа 500 паунда през ПейПал- знаете ли каква такса ще дължа и аз и получателя, че нещо не мога да открия  Outta Joint
Ти решаваш дали таксите ще ги заплати получателя или ти.Ето:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fee … de&countries=

# 27
  • Пловдив
Много благодаря.   bouquet

# 28
# 29
И аз тук  Hug
Чакам Габко  Peace С моята продавачка на суичърите се разбрахме и тя си ги релистна, като поправи състоянието  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт