® E-bay - тема 59

• 34 009
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Уф момичета аз пак с проблеми.пейпал ми възстановиха баланса (след много имейли обаче), но си загубих картата. Обадих се в банката да ми я блокират и сега вече имам друга.та въпросът ми е наново ли цялата процедура по добавянето на новата карта трябва да правя, да чакам кода, да платя 1.5 евро или има по добър и бърз вариант ?

# 31
 JenniferLopez , какво им писа, че ти го възстановиха?Браво!

Не, няма друг начин.Добавяш нова карта.

# 32
  • Варна
JenniferLopez , какво им писа, че ти го възстановиха?Браво!

Не, няма друг начин.Добавяш нова карта.

Ми всеки ден писах по 2 имейла че не е моя вината за това че баланса ми е отрицателен, да се свържат с този Малкълм Лейси и така...ама накрая много се изнервих и вече щях да им звъня по телефона.
И сега като добавям новата карта трябва ли да чакам 4-5 дни да излезе кода т.е. казваш всичко наново

# 33
аз пък имам проблем точно с добавянето на нова карта. Старата карта ми изтече и вчера си регистрирах новата. Днес си взех 4 цифреният код от Пейпал, но не ми дава възможност да го напиша. От дясно на новата карта пише enter paypall code и като го натисна ми излиза някаква грешка. Това е от сутринта, а спечелих търг и трябва да си платя. Какво да правя Thinking

# 34
  • Шумен
Записвам се с един похвал  Peace
Цък

# 35
JenniferLopez, можеш да си плащаш до 100евро и без кода   Peace

# 36
  • София
Здравейте Simple Smile

Попрочетох повечето неща, но нямам време да намеря всичко  Embarassed Та, не съм пазарувала досега от Ибей, а си харесах много хубаво яке за около 70 паунда от английски ибей..но доставчикът е от Хонг  Конг. Ще плащам ли мито и ДДС в такъв случай или продавачите са склонни да пишат други цени?
Една приятелка ми спомена също, че като първата ми поръчка е над 100 долара моВжело ПейПал да не ми я приеме или нещо подобно?  Rolling Eyes

Благодаря предварително

# 37
# 38
Момичета моля за помощ, кажете дали мога да си поръчам от френския ибей?
Има ли посредник.

# 39
  • Варна
  bouquet

И аз да питам Чоколина за новата триколка и Пепсилайт дали няма да си продава количката  Laughing
Хихи, скоро може да се разделя с коша за новородено само.

bitter chocolate, много е специфична рамата на Сенза и ме съмнява, че ще стане с някай от бордовете. Иначе, как се поръчва от този сайт? Идеята ми допада.

# 40
Има ли посредник.
не, но ако продавача доставя до Бг можеш и  сама. Само, че внимавай вного от французите нямат Пейпал ,а банков превод е супер скъпо да правиш.

# 41
Моята карта също изтече, но гледах че има да се добави старата. Промених си датата на валидност и трицихрения код, но отново ми дава да се свържа с банката. Възможно ли е да не е активирана все още картата и затова така да изписва. Взех я преди половин час newsm78

# 42
Моята карта също изтече, но гледах че има да се добави старата. Промених си датата на валидност и трицихрения код, но отново ми дава да се свържа с банката. Възможно ли е да не е активирана все още картата и затова така да изписва. Взех я преди половин час newsm78
Да или да нямаш пари вътре. Peace

# 43
bitter chocolate, много е специфична рамата на Сенза и ме съмнява, че ще стане с някай от бордовете. Иначе, как се поръчва от този сайт? Идеята ми допада.

Пепси, поръчах го от Мадъркеър.ко.ук, когато имаше прИмоция - -20 % и код за БД.
Сега видях, че го продават и в Ибей като elc driver.

# 44
Има ли посредник.
не, но ако продавача доставя до Бг можеш и  сама. Само, че внимавай вного от французите нямат Пейпал ,а банков превод е супер скъпо да правиш.

жалко, благодаря за инфо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт