® E-bay - тема 59

• 33 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Един гол запис, че уж се ограничавам и пак съм решила уж нищо повече да не купувам!  Mr. Green

# 46
  • Варна
И аз със запис, получих си едно часовниче fossil и съм доволна. Друго нищо за мен, за Сиси разни нещица ама вече чак не ми е интересно. Поспирам за миг и почвам коледни подаръци да търся.

# 47
  • In The Middle Of Nowhere
Моля за запис   bouquet bowuu

# 48
  • виртуално
И аз със запис, получих си едно часовниче fossil и съм доволна. Друго нищо за мен, за Сиси разни нещица ама вече чак не ми е интересно. Поспирам за миг и почвам коледни подаръци да търся.
и аз съм се замислила вече за коледните подаръци, но май всичко си има детето
очаквам идеи от вас  Hug

# 49
Момичета някой да има инфо за буса на Габко? Имам доста пакети и вече нямам търпение.

# 50
Ох и аз с моите неволи с отрицателен баланс.Вчера най-накрая си направих нов Пеи пал акаунт,добавих нова карта,смених и-мейла в и бей и си платих стоката.Не знам дали изобщо да продължавам да им пиша на Пей пал.Смятам да си блокирам картите,които са в стария акаунт и да си извадя нови.
И да попитам - могат ли по някакъв начин да си ги вземат тези пари от мен без да съм си дала съгласието?

# 51
Понеже нещо не мога да го рабера това ибей без чужда помощ,може ли да помоля да ми кажете коя от тези рокли в тъмно синьо и на двете страници ще ми излезе най-изгодно и защо всички са на различни цени,нали са еднакви и мисляя,че на един и същ продавач?Също не мога да разбера размерите къде ги пише а и в началото на темата има нещо за митнически такси-има ли възможност да ме набутат така?И последно поръчката в пощата ли ч получавам и как да разбера,че е пристигнала.Благодаря и предварително и моля за отзивчивост,понеже роклята ми е спешна Simple Smile

# 52
Понеже нещо не мога да го рабера това ибей без чужда помощ,може ли да помоля да ми кажете коя от тези рокли в тъмно синьо и на двете страници ще ми излезе най-изгодно и защо всички са на различни цени,нали са еднакви и мисляя,че на един и същ продавач?Също не мога да разбера размерите къде ги пише а и в началото на темата има нещо за митнически такси-има ли възможност да ме набутат така?И последно поръчката в пощата ли ч получавам и как да разбера,че е пристигнала.Благодаря и предварително и моля за отзивчивост,понеже роклята ми е спешна Simple Smile
Кои рокли?

# 53
Кои рокли?
съжалявам уж сложих линка http://stores.ebay.co.uk/ibazeonline/Dresses-Skirts-/_i.html?rt= … .l1513&_pgn=1 ето Simple Smile

# 54
най-накрая успях да напиша 4 цифрения код, но не ми дава да платя. Има ли някакъв срок след валидиране на кратата, в който да не мога да я ползвам?

# 55
# 56
Похвал за майка ми (вместо запис)
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1805619 … ame=STRK:MEWNX:IT
Пратена е на 30-ти и днес беше в пощата  #Crazy Понякога ме изумяват  Simple Smile

Момичета някой да има инфо за буса на Габко? Имам доста пакети и вече нямам търпение.

Нямаше ме цял ден и се надявах сега да имам имейл, но.....  Naughty
Ще чакаме   Peace

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 17:48 от In_love

# 57
Ехе четири страници. Честита нова тема после ще се хваля.Kölsches Mädel страшни маратонки за нероден Петко  Laughing Laughing Laughing Значи ще е ибейчо  Joy Joy Joy

# 58
Понеже нещо не мога да го рабера това ибей без чужда помощ,може ли да помоля да ми кажете коя от тези рокли в тъмно синьо и на двете страници ще ми излезе най-изгодно -ЕТО ТАЗИ http://cgi.ebay.co.uk/Elegant-Blue-Satin-Curves-Pleats-Belt-Bohe … em1c0df1ae40#shId
и защо всички са на различни цени,нали са еднакви и мисляя,че на един и същ продавач-ДА, НА ЕДИН ПРОДАВАЧ СА ВСИЧКИТЕ, А ЦЕНИТЕ СА ТАКИВА, ЗАЩОТО ТОЙ ТАКА СИ Е РЕШИЛ Simple Smile?Също не мога да разбера размерите -РАЗМЕРЪТ Е ONE SIZE, то се вижда от модела. Предполагам, че е силно разкроена и с коланчето регулираш талията.къде ги пише-ПОД СНИМКАТА , В ITEM SPECIFICS,
а и в началото на темата има нещо за митнически такси-има ли възможност да ме набутат така?И последно поръчката в пощата ли ч получавам и как да разбера,че е пристигнала.Благодаря и предварително и моля за отзивчивост,понеже роклята ми е спешна Simple Smile
До Бг доставката е безплатна, т.е роклята ще ти струва 27.80$. Все забравям, до колко пари не се взимат мита. Нека някой друг да се изкаже. Почти съм сигурна обаче, че влизаш в тези рамки и няма да плащаш. Тогава ще ти дойде в пощата!
mimi_msm , мерси! Мамин сладък е целият обзаведен от Ибей  Heart Eyes !

# 59
  • Бургас
Запис

Общи условия

Активация на акаунт