® E-bay - тема 59

• 34 050
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета!
Получих е-мейл от Габчо.

# 61
И аз, ама мъж ми е най - облагодетелстван. И той се зарази от моята треска  Mr. Green

# 62
Понеже нещо не мога да го рабера това ибей без чужда помощ,може ли да помоля да ми кажете коя от тези рокли в тъмно синьо и на двете страници ще ми излезе най-изгодно -ЕТО ТАЗИ http://cgi.ebay.co.uk/Elegant-Blue-Satin-Curves-Pleats-Belt-Bohe … em1c0df1ae40#shId
и защо всички са на различни цени,нали са еднакви и мисляя,че на един и същ продавач-ДА, НА ЕДИН ПРОДАВАЧ СА ВСИЧКИТЕ, А ЦЕНИТЕ СА ТАКИВА, ЗАЩОТО ТОЙ ТАКА СИ Е РЕШИЛ Simple Smile?Също не мога да разбера размерите -РАЗМЕРЪТ Е ONE SIZE, то се вижда от модела. Предполагам, че е силно разкроена и с коланчето регулираш талията.къде ги пише-ПОД СНИМКАТА , В ITEM SPECIFICS,
а и в началото на темата има нещо за митнически такси-има ли възможност да ме набутат така?И последно поръчката в пощата ли ч получавам и как да разбера,че е пристигнала.Благодаря и предварително и моля за отзивчивост,понеже роклята ми е спешна Simple Smile
До Бг доставката е безплатна, т.е роклята ще ти струва 27.80$. Все забравям, до колко пари не се взимат мита. Нека някой друг да се изкаже. Почти съм сигурна обаче, че влизаш в тези рамки и няма да плащаш. Тогава ще ти дойде в пощата!
mimi_msm , мерси! Мамин сладък е целият обзаведен от Ибей  Heart Eyes !
благодаря а не е ли по-добре да я платя в паундове,например тази http://cgi.ebay.co.uk/Elegant-Blue-Satin-Curves-Pleats-Belt-Bohe … sh=item1c1614dddc

# 63
Виж и сравни двата линка и ще видиш, че е едно и също  Wink. На линка, който съм дала под цената в долари, излиза цената в паунди ( 17.60) и може веднага да я купиш, а на линка, който ти си дала тази цена е начална и трябва да изчакаш търгът да свърши.

# 64
  • Варна
най-накрая успях да напиша 4 цифрения код, но не ми дава да платя. Има ли някакъв срок след валидиране на кратата, в който да не мога да я ползвам?

имаш ли пари в картата?

# 65
имам пари, да. Предишната карта беше Мастъркард, тази е Виза класик.Досега не ми се е случвало да не мога да платя. Не мога да си го обясня. Относно стоките извън ЕС, цитата е на Алекс
До 15 евро - в районния пощенски клон по местоживеене. Не дължите нищо.
От 15 евро до 150 евро - в митницата. Дължите ДДС върху стойността.
Над 150 евро - в митницата. Дължите мито и ДДС

# 66
Дано можете да ми помогнете - горката ми майка има много деформирани крака и не може да си намери обувки, та сега й търся и виждам такива с разни Е - та. Въпросът ми е някой дали е купувал обувки с повече от едно Е, да ми даде насоки?

# 67
Имам проблем с една продавачка. Питах я за размери в см за един потник, но не ми отговори. Тъй като майка ми много го искаше бид-нах и го спечелих. Но й писах, че ще й платя, когато ми отговори. Вече 2-ри ден - нищо.
То не че имат значение вече сантиметрите, но много ме е яд така. На една друга също писах 2 имейла, че бяха спешни см, ама  #2gunfire
Та въпросът ми е какво може да се случи, колко може да стои неплатено, или да си платя и да й сложа отрицателна? Има една отрицателна за неотговаряне на мейли.  Thinking

п.с. Получих мейл от Габко, но пакетите са малко  Tired

# 68
Ми не е длъжна да ти отговаря.
Ти си длъжна да си платиш. И когато се оплаче на Ибей, че си й сложила отрицателна за това, че не ти е отговорила преди търга, ще й я премахнат. А на теб могат някакви санкции да наложат.
Може да не е пред компютъра жената 24 часа, може да й се е случило нещо.

# 69
И да добавя към коментара на Алекс: какво би направила, ако все пак ти отговори и се окаже, че размерите не те уреждат? Няма да платиш ли?
Не искам да звучи заядливо, чудя се само!  Wink

# 70
Ми не е длъжна да ти отговаря.
Ти си длъжна да си платиш. И когато се оплаче на Ибей, че си й сложила отрицателна за това, че не ти е отговорила преди търга, ще й я премахнат. А на теб могат някакви санкции да наложат.
Може да не е пред компютъра жената 24 часа, може да й се е случило нещо.

Благодаря са отговора, ще платя, но оценка няма да получи  Crossing Arms
И да, аз вече писах, че нямат значение вече размерите, просто си исках отговора  Grinning

# 71
Един гол запис, че уж се ограничавам и пак съм решила уж нищо повече да не купувам!  Mr. Green

и аз така се лъжа  Laughing

# 72
Да се запиша най-после, че съвсем ви изпуснах в последно време. Grinning

# 73
момичета, ако искам да пратя нещо чрез мама.еконт, нали и двете ли с получателката трябва да сме участници в мрежата им? и само попълвайки формата за регистрация в техния сайт ли ставаме членове на мрежата? предварително благодаря (ползвах търсачката, но излизат безброй резултати, но не това, което ми трябва  Sad)
И аз безуспешно се опитвах да изпратя чрез тях, но не рабрах как става. Confused
Ако някой иска обяснения как се попълват товарителници във виртуалния кабинет на   Еконт / за да се ползва отстъпката за Мама БГ/ - да ми пише на лични

# 74
Здравейте! Отскоро и аз съм пристрастена към ebay. За първи път ползвах услугите на посредник и имам имейл, че стоката ми е в офиса на Габко в София. Опитах се да открия адреса на склада, но или аз не го намирам , или наистина го няма на сайта им. Моля, ако някой от Вас го знае , да го напише, че нямам търпение да си взема пакетчетата Simple Smile Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт