® E-bay - тема 59

• 34 013
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
# 691

По повод на подаръците - засега измислих на каката Doodle pony - върху което се рисува и после се пере, на малкото - може би триколка за вкъщи/навън. Нещо ми е бедна фантазията (предполагам, защото каката не гледа Дисни ченъл и сме лишени от благата на рекламата с най-новите, най-прекрасните must have играчки от по стотина лева всяка).
Ти понитата не ги ли изкупи миналата Коледа  Laughing

# 692
  • До хладилника, който обичам
Онези бяха други видове Mr. Green Смей се ти, но поради двойното купуване още имам понита на тавана, трябва да посетя Продавалника скоро.

# 693
А тази чаша каква е?  newsm78
http://cgi.ebay.co.uk/Townsend-Boxed-Mug-Gift-Film-Memorabilia-/ … sh=item1c15d6e671

И duvet олекотена ли е или само горен плик?

# 694
# 695
  • виртуално
Давайте идеи за коледни подаръци за  10 г. госпожица, която си има всичко  ooooh!

# 696
това с имането на всичко е голям проблем  Rolling Eyes при нас не е така, де, винаги има поне 10 неща, които децата (синчето повече) няма и иска...

а големият проблем е, че иска истински омнитрикс (разбирайте, който би го превърнал в извънземно, за да разруши детската градина!!  Confused )

# 697
Аз за децата още не съм измислила подаръци, но за татко им имам идея http://cgi.ebay.co.uk/Potty-Fisher-Gift-Boys-Toys-New-/290489328 … sh=item43a2836319
(това е продавачът от линка на bitter chocolate, има и други интересни неща там  Mr. Green

hahaha Аз бях купила такова на каката, ужким да си развива фината моторика, ама не съм се сетила за това приложение  Joy По - добре библиотека в тоалетната.  hahaha

да ви кажа от личен опит, че детето по-лесно се научава да кара ролери
като беше на 5г купихме такива на дъщеря ми и се изпотрепа с тях, два месеца след това подкара от раз ролери
Рапунцел, не разбрах благодарение на тях ли се научава да кара по - добре ролери, или по - добре ролери да й купим, отколкото тези хм... кънки?

Аз имам поръчка от малката - детски лаптоп  Rolling Eyes. Сега ровичкам, за да видя какво има.
vi_ki, миналата година взехме от тук, българско говорящ, на Барт за 45 лева и съм доволна. С изключение на малкия екран.

на малкото - може би триколка за вкъщи/навън
Бу, не, че си ме питала, ма да си кажа   Blush - ако се бяхме заинтересували с баща й по въпроса за колелетата, щях направо да й купя колело без педали и после с. А сега имаме триколка с контрол, триколка без контрол, дървено колело без педали и после, догодина, с педали.  Rolling Eyes Дървеното колело го кара и в къщи и навън. Четох, че така по - лесно се научава карането на колело с педали и горещо го препоръчвам, кефи му се много.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 15:12 от bitter chocolate

# 698
  • виртуално
bitter chocolate
Сега като прочетох какво съм написала - и аз не разбрах нищо  ooooh!
Ако питаш за каката - по-добре направо на ролери  Peace 
Нашите ролери са разтегателни от UK13 - UK2

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 16:06 от Рапунцел

# 699
Рапунцел, а три годишен юнак ще се справи ли с карането на подобни?

# 700
на малкото - може би триколка за вкъщи/навън
Бу, не, че си ме питала, ма да си кажа   Blush - ако се бяхме заинтересували с баща й по въпроса за колелетата, щях направо да й купя колело без педали и после с. А сега имаме триколка с контрол, триколка без контрол, дървено колело без педали и после, догодина, с педали.  Rolling Eyes Дървеното колело го кара и в къщи и навън. Четох, че така по - лесно се научава карането на колело с педали и горещо го препоръчвам, кефи му се много.
Напротив, оценявам. Simple Smile
С каката много се чудехме дали да й вземем такова без педали, но беше вече голяма. Тя имаше триколка (Балканче! Уникат - изостанали бройки от завода, които никога не са били в магазините комай); после малко с помощни, голямо с помощни и вече - без помощни. Имаше и такова с контрол, но не ни пасна и го разкарахме.
Сега за малката... хм. Изкушавам се за Кетлер с контрол, но по-скоро ще гледам триколка Radio или прехвалените Италтрайк, може би? И после такова без педали. Но засега е твърде ситна за него - Ръкавичка е на 1г1м и всъщност не ходи още (нищо, че си правя планове занапред, все ще прокара някога...) Mr. Green

# 701
Бу, за Око-то на Италтрайка и аз се бях много навила, но из форума ме отказаха.Не си струвало.
Но другите им модели доколкото знам са сполучливи.

# 702
  • Шумен
bitter chocolate, благодаря за мнението   bouquet, ще разгледам  и тях. А относно екраните, май всички са с малки екранчета.  Thinking

# 703
  • виртуално
Рапунцел, а три годишен юнак ще се справи ли с карането на подобни?
Ако кара зимни кънки - купувай направо разтегателни ролери,до другото лято ще е на 4г  Peace
При ролерите колелата са в една линия и колкото и невероятно да звучи - си по-стабилен. Те се обуват вместо обувки и придържат глезена.

Миналата година аз самата си купих ролери и почти ведната тръгнах с тях - вярно, карам бавничко и не мога да правя супер фигури, но по права линия съм фурия  Grinning

ето такива са на дъщерята - Decathlon V200

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 15:38 от Рапунцел

# 704
Аз пък на каката взех ролкови кънки с 4 колела - но обувка, т.е. придържа крака добре. Кожени, много яки. Още ги кара Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт