® E-bay - тема 59

• 34 051
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Искам и аз такива! Heart Eyes
Търсих,но не мога да намеря. Confused
И аз искам, ама отиват при нея  Rolling Eyes . Боти Pepe Jeans. Дано намериш.  Hug

Ох, много съм щастлива -
страхотни ботуши за каката, на много добра цена.
Имаш право да си щастлива!
В момента малката носи модел на същата марка, който е подобен и са много добри.
Крачето е защитено от всичко и са много топли. Peace

# 631
  • Малка къщичка - близо до морето!
Мацки, помагайте......
Препоръчайте ми някой търговец на евтини 10.2-инчови мини-лаптопчета, че ми трябват 2бр. за коледни подаръци на синковците

# 632
  • София
Ни вест, ни кост от моя продавач.
И аз няма да  платя.
И какво - ако не платя, а той не се обади и не повдигне кейс, случката просто си отминава, така ли?

# 633
Алекс, и аз да се включа. С Виза Електрон на ПИБ съм, и много пъти съм го правила.
Хубавото е, че ако решиш да е към тази банка, можеш да си заявиш че я искаш направо в сайта им, попълваш си данните, и от кой клон искаш да я вземеш, и след 3 дни е там, ако не се лъжа. Ако се лъжа, след 5.
Освен това имат и хубава услуга- май фибанк, където трябва да те регистрират в банката, и с нея можеш да си следиш движението по картата, но без да можеш да зивършваш плащания като при банкирането. Услугата е безплатна.

# 634
ДОЙДОХА ГАЩИТЕ, ДОЙДЕ ВСИЧКО!!!!

Много е яко - нямам думи хораааа
аааа - сега ще снимам и кача после Wink))

Ихуууууууууууууу

# 635
  • До хладилника, който обичам
Поздрав за всички ви  Mr. Green в опит да се усъвършенстваме като по-добри, или поне по-забавни Ибей потребители.

# 636
Алекс, аз съм прехвърляла на дебитна Виза Електрон на Пощенска банка.Без проблеми и без допълнителни такси.  Peace

Дилянка, горе-долу е така.Ако не се обади си остават така нещата.А ако се обади ще имаш страйк (защото той ще повдигне диспут, за да му върнат таксите ) , но с един няма какво да стане.  Peace

Бу, ще падна от смях. hahaha
Любими ми станаха:
ПОЗИТИВЕН: Начинът, по който си написал пощенския ми код, кара коленете ми да омекват. Толкова плавни щрихи. А+!

Бързото плащане на този пич спаси брака ми.

# 637
Имам Виза електрон дебитна на ЦКБ и съм прехвърляла пари от баланса по картата.
И на мен ми предстои това,как точно става  Simple Smile

# 638
ехооооооооо
Simple Smile))) хахах не мога да се нарадвам - всичко ми става и е супер Wink)
Похвалих се на 1000 приятеля обаче и сега искат и те - не знам Simple Smile хахаха

http://prikachi.com/images/419/2593419o.jpg

Така - джапанките са ОРИГИНАЛНИ наистина по 1н паунд.
Боксерките не са - но са много добри ментетата, както каза един френд - купувам същите по 25 евро от Германия.
И имам още 6 чифта боксерки Simple Smile)
Ллее - много якооо..
Нямам думи просто! Simple Smile
Всичко ми става!!

# 639
  • Бургас
Поздрав за всички ви  Mr. Green в опит да се усъвършенстваме като по-добри, или поне по-забавни Ибей потребители.
Олеле, Бу - баш сега ли трябваше да го пускаш това Naughty Така се задавих с обяда си пред компа от хилене, че замалко и на мен да ми потрябва дефибрилатор (нали често го споменават, пък и правел хубави сандвичи hahaha)

# 640
Rocco, Кой беше теоят продавач на боксерките?

# 641
  • София
rocco789, човече, ти успя, YES!

# 642
малко по-късно ще пиша.
Слипове и боксерки от този продавач вече няма обаче, защото и аз исках да купя повече.
Обаче има от други продавачи, но по-скъпо.
После ще ви пиша, че сега тръгвам за работа.

хахах - да, Рима, с питане се стига до Рим, та и аз така - гащи си купих най накрая Simple Smile

# 643
момичета, като дам BEst offer и ако ми я приемат, това като наддаване ли се приема, т.е. няма мърдане, трябва да купя, така ли? май избързах е една оферта...  Thinking

# 644
  • До хладилника, който обичам
момичета, като дам BEst offer и ако ми я приемат, това като наддаване ли се приема, т.е. няма мърдане, трябва да купя, така ли? май избързах е една оферта...  Thinking
Абсолютно си е обвързващо.

Общи условия

Активация на акаунт