® E-bay - тема 59

• 34 019
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • виртуално
момичета, като дам BEst offer и ако ми я приемат, това като наддаване ли се приема, т.е. няма мърдане, трябва да купя, така ли? май избързах е една оферта...  Thinking
Абсолютно си е обвързващо.
но също както и с наддаването - можеш да се откажеш при определени условия

# 646
за друг път ще знам, а може и да не ми приеме офертата човекът, пък ако приеме, не съм се минала чак толкова - ще го купя   Wink
благодря ви, момичета, винаги сте безценен извор на информация  Hug

и да питам - вие мислите ли вече за коледни подаръци? за децата... ако да, давaйте линкчета и идейки  Flutter

# 647
  • До хладилника, който обичам
Мисля, уви... но не знам какво да измисля нито за голямата, нито за малката.

# 648
Да, мислим, мислим.
Даже половината съм ги измислила.
Тъкмо ровя за мъжо.
А за Алекс ще е aquadraw на Томас ( иска да върви влакчето), но видях, че има и с МакКуин и се чудя дали да не попременя желанието му (ако му подхвърля със сигурност ще се промени  Crazy ).И горе-долу дотам се изчерпвам с неговите подаръци.Иначе той иска самолет, но истински  Crazy Казах, че е голям, но той ме опонира и каза, че истинските кораби били по-малки и Дядо Коледа щеял да ги събере в шейната.  Crazy И съм в чуденка голяма.

# 649
Момичета, имам нужда от помощ. ooooh!

Харесах едни маратонки, пишеше, че изпраща извън Англия, но да попитаме за пощенски преди на наддаваме. Съответно попитах продавачката, отговори това  Yes, it would cost around £5.75 pnp
Наддаването свърши в четвъртък, спечелих ги, и платих веднага, като сложих за пощенски 5.75.   И сега, 5 дена след края на търга, и когато аз вече ги очаквам всеки момент тук, получавам това:

Hi, congratulations on your purchase, unfortunately to send the items to Bulgaria I will need to pay more in postage, this will cost an additional £3 from you, When you have paid this I will gladly send them to you.
Kind regards

И така, значи аз съм наддавала, когато ми е казано 5.75, а не 9 паунда. Аз съм си направила сметка кое ми е изгодно, и съм се съгласила на онези условия. Не ми е изгодно да плащам още 3 паунда. Какво да правя, и кой е в правото си. Може би аз греша, че не съм взела под внимание, че пише ОКОЛО 5.75. Thinking

# 650
Големо тарикати.  ooooh!

Кажи и, че щом е така, искаш да ги получиш на английски адрес.Според мен няма как да се разправяш и да докажеш колко ти е казала по време на търга.

# 651
Големо тарикати.  ooooh!

Кажи и, че щом е така, искаш да ги получиш на английски адрес.Според мен няма как да се разправяш и да докажеш колко ти е казала по време на търга.
Защо да не може да докаже, нали са кореспондирали с мейли. Аз винаги си пазя кореспонденцията с продавачите и не трия никакви писма, докато не си получа стоката.

# 652
Напротив, има. Ако съобщенията са минали през системата на Ибей, можеш да я докладваш.
След като имате уговорка за някакви пощенски, тя не може да иска повече.

# 653
  • До хладилника, който обичам
Защо да не? Винаги може да каже "от пощата поискаха повече" и да ги нагласи, примерно, с една застраховка наистина да са повече.

# 654
Да, но ако ги нагласи, проблемът си е неин, не на купувача.
Продавачът е длъжен да си пресметне предварително разходите по пращането и да не променя условията след края на търга!

# 655
Пазя съобщението, където е писала около 5.75, и е през системата на и-бей.

# 656
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Някой да е поръчвал огледала от Ибей?харесах едни декоративни,но се притеснявам дали ще дойдат цели? Rolling Eyes

# 657
Пак нужда от съвет. Praynig Praynig Praynig
Написах на продавача, че не съм съгласна да платя допълнително тази сума, защото аз съм се съгласила на други условия. И че ще трябва да докладвам на и-бей за това което прави, тъй като е извън правилата на и-бей.

И той ми отговаря това:
I replied to your email regarding shipping to Bulgaria, I also stated in my message that there would be an additional cost in doing so but I did not receive a reply from you?!
If you do not wish to pay the extra shipping fees I am quite willing to issue you with a refund for your purchase.
Would this be satifactory for you?
Kind regards
Alan

Никъде не е писал такова нещо, аз ви пратих това което ми отговори- Yes, it would cost around £5.75 pnp

Какво да правя сега, не му искам парите, искам си маратонките. Той лъже. Crossing Arms

# 658
  • Града без гарги :)
има ли място на което е отбелязано че продавачът не доставя извън Англия , или тази информация си я пише кой където иска . Ако не се доставя извън и по подразбиране адрес за доставка ми е в БГ а не посредника винаги ли ще ми каже че не мога да наддавам ?

# 659
Похвал какво получих днес , ботушките за сух студ са страхотни , чантите също  Peace
http://mamaavi.snimka.bg/other/uk.346935.21089707
http://mamaavi.snimka.bg/other/uk.346935.21089711

Общи условия

Активация на акаунт