® E-bay - тема 59

• 34 015
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Пак нужда от съвет. Praynig Praynig Praynig
Написах на продавача, че не съм съгласна да платя допълнително тази сума, защото аз съм се съгласила на други условия. И че ще трябва да докладвам на и-бей за това което прави, тъй като е извън правилата на и-бей.

И той ми отговаря това:
I replied to your email regarding shipping to Bulgaria, I also stated in my message that there would be an additional cost in doing so but I did not receive a reply from you?!
If you do not wish to pay the extra shipping fees I am quite willing to issue you with a refund for your purchase.
Would this be satifactory for you?
Kind regards
Alan

Никъде не е писал такова нещо, аз ви пратих това което ми отговори- Yes, it would cost around £5.75 pnp

Какво да правя сега, не му искам парите, искам си маратонките. Той лъже. Crossing Arms

Ами пак му напиши, че е поискал повече пари след приключване на търга и след като си платила и че това може да бъде доказано с мейла, който ти е изпратил. Други мейли преди това не си получвала и според правилата на e-bay следва да ти изпрати нещото. Искаш си маратонките, а не парите.  В много краен случай го питай колко му е доставката до Англия и ги прати до адрес на превозвач, ама преди това се погрижи да ти върне парите за доставка до България.

# 661
Момичета, имам някакъв странен проблем.

Спечелих търг (8,99 паунда) с доставка до България (1,50). Опитвам се да платя - сменям адреса, въвеждам доставката 1,50. Появява се тотал - 10,49. В момента, в който отивам в paypal, доставката я няма. Продавачът не може да обясни защо се получава така, а аз не мога да платя от вчера.

# 662
Здравейте!Може ли да ви попитам как да си намера във ebay  якета със гащеризони за деца? Praynig

waterproof dungarees and jacket, ski suit, rain suit   

Здравейте, Economy Delivery (Royal Mail 2nd Class Standard), има ли проследяващ номер или не?
Знае ли някой?

Поне от това, което прочетох в сайта на Royal Mail, останах с впечатление, че такава е само първокласната поща, но да не те заблудя  newsm78

Благодаря ти мила!  bouquet

# 663
Момичета, имам някакъв странен проблем.
Спечелих търг (8,99 паунда) с доставка до България (1,50). Опитвам се да платя - сменям адреса, въвеждам доставката 1,50. Появява се тотал - 10,49. В момента, в който отивам в paypal, доставката я няма. Продавачът не може да обясни защо се получава така, а аз не мога да платя от вчера.

И при мен така вчера на 2 търга, накрая поисках отново фактури.

# 664
Изпрати ми няколко нови инвойса, най-накрая платих  Hug.

# 665
Значи да ви кажа. Досега бях на чата в и-бей. С две думи, да ви кажа, че могат да ни цакат както си искат, щом в обявата не е спомената сума. Оказа се, че те нищо не могат да направят, и това си е уговорка между нас, така че ме съветват да му се обадя мило и да се разберем.
Надявам се по-малко англичани да го знаят, защото представям си какво чудо ще е. Tired
Съптветно написах на продавача че искам да бъде изпратено до английски адрес, да видим обаче дали ще се съгласи.  Tired

# 666
  • До хладилника, който обичам
Съптветно написах на продавача че искам да бъде изпратено до английски адрес, да видим обаче дали ще се съгласи.  Tired
Няма какво да каже против, нали обявата му е за Англия?!

# 667
Разбрахме се с него. Crazy
Оказа се, че ме е объркал с друг купувач също от България. Mr. Green Който е спечелил негов търг, но му платил колкото са пощенските до Англия, пък ги иска до България. Mr. Green И затова човека си искаше още 3 лири. Извини ми се много пъти, и утре щял да пусне маратонките. bowuu Ч

# 668
  • Бургас
Еее, разгеле Laughing Ама бива ли да са толкова завеяни и да не гледат кой и за какво им пише ooooh!

# 669
Хахаха, ми може ли да предположи човекът, че ще има толкова купувачи от Бг!  Joy Не че го оправдавам!
Гледах преди малко по новините репортаж, как  се е увеличила онлайн търговията и дадоха точно английския Ибей  Mr. Green . Имаше интервю с едно момиче и си викам 100% пише във форума: я да си признава бързо коя е!  Mr. Green

# 670
  • До хладилника, който обичам
Еее, разгеле Laughing Ама бива ли да са толкова завеяни и да не гледат кой и за какво им пише ooooh!
Или това, или е видял, че няма да мине номера и е изобретил втория купувач като извинение Laughing

# 671
Здравейте...
Чакам над 20 пакета от ГабКо, още от 4.10...За първи път използвам техни услуги, чакам с нетърпение следващия бус...надявам се да ме огрее, че детето ходи още по есенни обущенца..
Ето тук...главно Некст, главно за детето  Embarassed http://yzida.snimka.bg/other/ebay-mania.491261.21094156

# 672
Aви, зелената чанта е разкошна, браво!

ето с какво започнах коледното пазаруване за децата: едно лего Бен 10 за фена, книжка за Мързелград, че и там сме фенове цялото семейство

останалото е мъгла и ровене  Crazy

# 673
Хахаха, ми може ли да предположи човекът, че ще има толкова купувачи от Бг!  Joy Не че го оправдавам!
Гледах преди малко по новините репортаж, как  се е увеличила онлайн търговията и дадоха точно английския Ибей  Mr. Green . Имаше интервю с едно момиче и си викам 100% пише във форума: я да си признава бързо коя е!  Mr. Green
Kölsches Mädel    Два дена все за тебе се оглеждам. Помислих, че вече имаме нов ибейчо ама май не......................... Laughing Laughing Laughing

# 674
  • Бургас
И аз точно това си мислех тези дни... Но, скоро ще е!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт