90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И аз днес съм напълно режимна, да се похваля де. Утре още се чудя какво да похапвам - миш-маш май, че най-лесно става и някоя и друга пълнена със сирене чушка.

# 301
Здравейте!  Hug
Давам отчет за плодовия: половин ябълка, половин портокал, 3 банана, 90гр кашу
Лека!  Heart Eyes

# 302
Pety , този кашкавал по - скоро се води растителен и е направен от някакви масла и тем пододбни истории. Пишеше на етикета от какво е и ми се видя напълно режимен , аз ще сложа съвсем малко. Между другото е ужасно гаден на вкус в суров вид Peace.

# 303
Отчет и от мен...
з - 3 малки круши
о - кашкавал на микровълнова и домати
Бях твърдо решена да не смесвам вече белтъци... или поне да е рядко... и...
в - снежанка, зеле с майонеза, луканка, пастърма... Егати и несмесването  Sick
Майка ми утре има рожден ден и надонесе мезетата.. под предлог, че утре няма да ги ям реших да вечерям с тях.. От всичко по 3-4 хапки хапнах ама хем не ми беше толкова вкусно хем ми стана тежко! За втори път правя тая грешка!
Много странно най-любимите ми до сега неща не могат да ме зарадват така и не мога да им се насладя напълно откакто съм на диета..  doh

Оплаках се.. освен да ме подминете друго не ви остава, благодаря!  Joy

# 304
Здравейте , Фиданки Simple Smile
Не съм влизала скоро , но искам да кажа , че съм напълно режимна Simple Smile и вече съм в - 5 кг , днес ми  беше белтъчен ден Simple Smile закусвах една ябълка и една круша нямах други плодове затова ги смесих знам , че не трябва да се смесват но веднъж предположих , че няма да ми навреди Simple Smile Иначе малкия се разболя и нямах време да влизам , утре ще се постарая да ви изчета Simple Smile ако ми даде малкия Simple Smile
Отчет за днес белтъчен :
З - ябълка и круша
О - печено бутче с млечна салата , една филийка хляб
В - пържолка
Лека нощ Simple Smile

# 305
Привет
Обещах ви, та затова се и отчитам:
вчера - плодов
А днес:
з- кафе с мляко +банан
о - яйца по панагюрски + домати
В - печено пиле + домати и кьопоолу
Сутринта видях за първи път  60,6кг. Blush  след бременността си, но това е и заради плодовия ден. Днес и утре ще ги върнат Confused
Лека нощ, фиданки!

# 306
здравейте мацки,исках само да ви се похваля че съм -3кг,направо немога да повярвам Shocked а съм от понеделник на тази диета.е вярно е преди това спазвах уж някакво разделно хранене,но от както съм на тази диета се чувствам по лека.много съм щастлива и още по стимулирана,дано да продължа в същия дух newsm44

иначе днес ми беше плодов.менюто ми беше;круша,банани 50гр кашу и 50гр бадеми.нямам търпение да дойде утре и толкова храни изникват в съзнанието ми че се чудя кое да хапна hahaha

хайде лека Hug

# 307
добро утро, реших да се впиша във редиците Ви.
обстойно прочетох първа страница, ще я прочета още 2-3 пъти за затвърдяване.
Колегата я прави тази диета и видимо е отслабнал доста, а и се чувства доста добре, това ми е и мотивация.

няма да се сърдите ако задавам някой глупави въпроси.

# 308
Здравейте,

не съм писала отдавна, но все още съм в редиците. Днес ми е воден. Съвпада и с фазата на луната, та ще да е голямо отслабване ако успея да удържа  Grinning
За първия цикъл до днес преди водния съм - 3.9 кг. Да видим утре.

Има ли други плуващи днес?

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 08:30 от did_i

# 309
Добро утро!
Оциклих се  bowuu Разликата от вчера е само 100гр. +
Все се надявах да идва, че да заминава и ето!

Днес майка ми има рожден ден! Да ми е жива и здрава, много я обичам!

Бобова съм и ще заложа на салатката и гарнитурата довечера.

Някоя русалка за 11ти? Помня, че започнах с няколко момичета.. Да се явяват бързо! Simple Smile  Hug

# 310
  • София
Добро утро!

Бубичка, да ти е жива и здрава мама, много да помага, а ти много да я слушаш  Mr. Green

Аз днес съм кило надолу. Доволна съм. Остават ми 7 кг до целта.

Днес съм бобова.

# 311
Добре дошла, xamelion-че. Режима наистина е много хубав и лесен и стига да си стриктна ще имаш много хубави резултати. Не се притеснявай за въпросите, всички питаме  Simple Smile
Бубичка да ти е жива и здрава майката и още дълги години да ви радва.
Ей, Нана, желязна си Mr. Green

Днес - плодове.

# 312
Добро утро , момичета!

Бубучка е предложила закуската, а от мен кафенцето
Още не съм мръднала от 61 кг., но пък на обиколки имам доста сериозно намаление.

Днес мерих пола от зимата, която ми виси страшно. Не става за обличане. Хем ми беше гадно, че не мога да я нося, хем пък се кефих вътрешно, че съм заслабнала  Blush.

Днес съм на плодове. Купих си круши, но ги забравих в колата  Embarassed. По-късно ще ходя да ги взема.

Бубичка,  да е жива и здрава майка ти. Хубав празник.
did_i, поздравления за успеха.  Peace Ще се справиш и днес.
leta5, rose_madder,  popsy,  nana77 резултатите ви са сериозни.

Успех на всички отслабващи!

# 313
  • Far away from here...
Бубичка, и на мен 11-ти ми се пада воден, но честно казано все още не съм решила дали изобщо да се опитвам само на вода или директно да реша проблема с плодове  newsm78 Все пак ще обменяме информация, пък покрай теб може и аз да се навия  Grinning

# 314
  • Варна, България
Добро утро!
Как е настроението днес??? За много минусчета, нали?!

Много съм доволна - вчера успях да вляза в дрехи отпреди време (повече от 2 г.)
Обичам си и кантарчето  Heart Eyes
Най-вече е чудесно това, че имам сили и енергия за много неща, а не както преди, когато се хранех безразборно. Сега и самочувствието е по-така  Mr. Green
За днес: белтъчен
з. кафе+сметана и грозде
о- кашкавал пане (направо ме изкушихте с писанията вчера)+ салата
в. - скумрия на скара(остана от малкия вчера) + салата

Общи условия

Активация на акаунт