90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
добро ден момичета, все повече ми харесва при Вас.
днес ми е бобов
С. кафе + ябълка
О- зелен фасул
В- пак зелен фасул

въпроса ми е пуканките са от царевица, а тя къде да я смятам.

правя за детето, но не знам дали и аз мога да хапна.

# 436
Мисля, че пуканките е най-добре да се оставят за след режима!  Wink

При мен всичко е ок. Карам си режимчето...
За днес:
зак: грозде
обяд: 100гр. ориз + салата
вечеря: 1/2 от обяда

# 437
Пак стана интересно в темата!

Да дам отчет за вчера

З–към 12 (за жалост) един банан

О– Китайски ориз със зеленчуци и зелена салата

В–Гювече с картофи и тиквички, домати и салата кис зеле

Тук трябва да призная и няколко парчета млечен шоколад, както и няколко сладки  Rolling Eyes

Днес съм на банан, пица с лютеница, задушена тиква с мед и канела, и още може и да има... Crazy

# 438
  • Варна
днес съм на варива - з: 2 ябълки и зелен чай; о: 200гр грах + 50 гр царевица (стерилизирани) в: оризов пудинг (с вода вместо мляко, оризово брашно ~ 30гр, малко подсладител и канела) Wink
за утре смятам да хапна ръжени спагети със соев сос и съм си приготвила малко сладости Blush Mr. Green (домашен черен шоколад от натурално какао, кафява захар, 1 с.л. кокосово масло)
казвайте присъдата - ок ли са тези неща?  Rolling Eyes Praynig  bouquet  bouquet
а от вчера съм минус 400 грама което е супер, защото не бях сигурна за тофуто как ще се приеме  Mr. Green

# 439
Здравейте фиданки,
пропуснах да се отчета за бобовия и въглехидратния, ама...не бях много стриктна, че правихме кръщене на малката. Значи ядях само това което се полага в съответния ден, но за съжаление и след 20.00 часа и то полято с малко бяло вино Blush
След тези 2 дена съм си задържала същия плюс, т.е. само +500 гр., и днес сутринта кантара показа 61,1 кг.
Днес ми е плодов, утре първи воден....Доста гладна се чувствам, изморена от обикаляне на гости, пред МЦ също...та дано устискам тези два дена. Мисля ако не успея, днес най-много да хапна салата за вечеря. А за утре ако не, да прибавя чай с малко мед или фреш? Какво ще кажат "старите" кучета?
Хубав слънчев неделен ден Hug

# 440
Здравейте и от мен,днес ми е бобов ден.
з-  1 банан
о- купичка боб с филия хляб
в- същото,като обяда, но ще гледам да е по-малко и без хляб.
Тези дни не съм се теглила, че съм в МЦ  Whistling
Упех на всички! Браво за резултатите, nana77 , тъкмо съжалявах, че миналия месец си взех много нови дрехи, нооо по-важно е да се ослабва,пак ще се купуват  Mr. Green

# 441
Здравейте , фиданки   bouquet
Да се отчета , вчера плодовия мина успешно , но днес съм си на същите кг , вече 8-ми ден задържам   smile3514
Днес съм на протеини :
З- сливи
О- пилешко филе и салата от зеле
В- салата със сирене
Radosveta85 на мен менюто ти ми изглежда ок , само този оризов пудинг по-добре го махни ( според мен )   bouquet

# 442
Аз.. такова.. ядох тортичкааа  Heart Eyes
Вчера отидохме у нашите да гледаме кучето, че те заминаха за вилата и си забесох 3 парчета.... 1 хапнах на обяд след филийка и печена чушка и 1 и половина хапнах на вечеря след препечена филия... Сама се спрях и оставих половин, колкото да се види, че не съм омела всичко  Joy Точ месец ме очакват още 2 рождени дни и ги чакам с голямо нетърпение Grinning

Днес плодова.. нищо интересно. Сутринта хапнах малко грозде, на обяд 1 ябълка и остатъка от банана на детето... След малко ще хапна сурови ядки и стафиди, а довечера банани...

Утреее ВУДЪ  Laughing

Другиден мерки и теглилки... нямам търпеееение! Simple Smile

# 443
момичета във въглехидратния могат ли да се ядат вафли с халва?

# 444
момичета във въглехидратния могат ли да се ядат вафли с халва?
Може  Peace
Пуканките, ако трябва да съм честна са за след режима Simple Smile

# 445
Радосвета, соята е за първите два дни и не се вписва в спагетите ти.Сложи си някакъв друг сос. Simple Smile

# 446
Здравейте, фиданки!

Благодаря ви момичета за милите думи  Hug

Днес след вчерашния белтъчен съм само +300гр. а бях на рожден ден и вечерях доста след 20ч. Иначе си изкарах режимно с едно изключение - пих една чаша алкохол
Очаквах много по голям плюс и сега съм още по доволна от тази диета.

Днес - варива

З: 1 ябълка
О: варени картофи и салата зеле с моркови + много малка филия хляб  Embarassed имаше меки и топли хлебчета от Фантастико и не издържах и опитах малко от едното.
В: същото, но наполовина

Момичета, варените кестени дали могат да се ядат в тази диета и в кой ден?  newsm78

# 447
  • София
Здравейте фиданки! Simple Smile Вчерашния ми отчет Simple Smile
Закуска - кафе и банан
Обяд - меденки (направени от мен) - доста диетични станаха - не бяха сладки да му се невиди
Вечеря - спагети с доматен сос и 2 меденки за десерт (редче шоколад пропускам вече от няколко седмици)

Днес съм на 2 банана и 2 кафета за сега.Ще пропусна ядките и ще наваксвам с водата Simple Smile

Много минусчета ви пожелавам и слънчеви усмивки Simple Smile

# 448
Здравейте,
днес съм плодова - грозде,портокали и банани.Имам си и орехи,но тях по-късно.

MEIA,пиши при нас - всеки опит е полезен и за другите.А пък и въпросчето ти беше насочено към тези,които пият по-малко вода,което и стеснява възможността да ти отговорят - нали сме примерни фиданки и пием по много вода Simple Smile.

Dottt,успешен воден днес!Чакаме утре отчет Simple Smile

rumi82 ,внимавай само да не намалиш порциите прекалено много,защото организмът може да премине в режим запасяване или след диетата да се получи йо-йо ефект. Колко кг имаш да сваляш?И аз мислех иначе да понамаля порциите,но се притеснявам точно от горните две причини - да споделяш как вървят при теб нещата.

xamelion ,към храненията можеш да си добавиш и салатка,за да те засища повече. Царевицата е към бобовия ден,но брашната от царевица са във въглехидратния.Пуканките по-добре за след диетата,защото са много солени и мазни.В бобов съм си правила домашен картофен чипс - става като този в магазина - ако ти се хапва нещо такова,по-добре този чипс.

Scarlett, и ти си понамалила порциите - да докладваш има ли ефект.

Radosveta85 , обсъждали сме,че брашната(и оризовото) са за въглехидратния ден,защото при обработката на продуктите в брашно се изменят и качестата им.Остави си пудинга за утре,а пък за вечеря си хапни друго - може да си изпечеш картофки.

leta5 ,днес щом ти е плодов си хапвай добре - хапни си и ядки,плодова салатка,а пък утре във водния ще прецениш - то стомахът се свива и не е толкова трудно.Пий много вода,а ако много огладнееш си направи чайче - може да си изстискаш малко лимон вътре.Фрешът - в краен случай,но е по-добре в сравнение с цял плод.

yoana77 , и теб да посъветвам да хапваш и салатки - хем засищат,хем са нужни витамини и фибри.

kukundrelka ,искам и аз да си направя меденки пък.Откъде да видя рецептата Simple Smile?

# 449

Момичета, варените кестени дали могат да се ядат в тази диета и в кой ден?  newsm78

Лера, по състав съдържат много въглехидрати и вода, значи са за третия ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт