90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
tndr разгледай първа страница ,там има линк какво точно се прави след режима. Simple Smile

# 661
Pety, ами явно имам нужда от очила... сега се връщах и уж гледах, гледах ама...   Shocked
То това не е за кьорави хора...
Ако имаш директния линк пусни ми го на съобщение, моля!

# 662
tndr
1. Вечеря най късно 8
2. по 2 л. вода на ден
3. закуска плод
4. да не се смесват белтъци и въглехидрати

от стр.1 - Това е гаранция за това, че в края на диетата ще можете да задържите достигнатото тегло. Ето защо, след изтичането на 90-те дни е желателно да продължавате да закусвате само с плодове, а в останалата част на деня може да избирате блюдата по ваш вкус и желание, но продъжавайте да се храните балансирано, без да забравяте за правилното съчетаване на продуктите (никога не смесвайте белтъчна и въглехидратна храна). Ако в следващите 3 месеца смъкнете още 3 кг.

просто трябва да се вглеждаш по внимателно   bouquet  ако изпускам нещо добавяите  Simple Smile

# 663
  • България
елизабет свалила съм горе долу 2кг,след връщането на 1кг след водния.в деня на МЦ се върнаха свалените 2кг,после ги махнах с плодовия и водния.
кг ми са малко,правила съм мн диети,този режим за втори път.мъжа ми вчера си дойде от ГР и каза че мн съм се фталила като ученичка Joyне ме е виждал около 20дни.кг са същите от тогава,но явно см са паднали.почнах и аз да се харесвам,ама пусто око ненаситно Embarassedискам още 2кг........
званче я горе главата Hugимай вяра ще тръгнат нещата newsm78може някъде да бъркаш,помисли...да не би да хапваш съвсем малки порциики от разрешените храни Thinkingводата как е Hugще бъдеш найпрекрасната булка-ще чакаме снимки Hug
и не мисля че трябва чак толкова да се интересуваш от мнението на хората.........мъжа до теб те обича заради сама теб,не обича малкото ти кг.........може и от стрес да не отслабваш....нормално е пред свадба.  bouquetпоуспокои се,пиши тук да ти виждаме менюто и бъди упорита и търпелива!успех  bouquet Hug
тндр след режима се запазва закуска плод.добре е да се храниш разделно.включи и луната.така кг се задържат на 100%,а и може да свалиш още.от опит ти го казвам Hug

# 664
привет ,момичета!
сигурно , Embarassed аз съм тъпа! ми ,четох си първата страничка и си мислих ,че едва ли ще е нещо по-различно от сегашното меню! няма да ям цял ден едно и също нещо  ,примерно  на обяд пържоли и ве4ерта  пак пържоли ,а май си мисля ,че правилното е до обяд пак плод и на самия обед ще е картофи  а на ве4еря пържолка  със зеленчуци! newsm78 а какво да ям когато ми се яде сладичко?? примерно на обяд сладко а ве4ерта  може би само салата  или плод??  Sick правилно ли си мисля като съчетание,защото май нямам много фантазии със съставянето на собствена  хранителна схема? моля ви ако някой ,мисли че е неправилно това което писах ,нека драсне един два реда   bouquet
леки и успешен  ден на всички мадами от мен !:)

# 665
Пепчето ,аз не разбрах ти на диетата ли си?

tndr не си "къорава",понякога човек гледа гледа и нищо не вижда. Hug

# 666
привет ,момичета!
сигурно , Embarassed аз съм тъпа! ми ,четох си първата страничка и си мислих ,че едва ли ще е нещо по-различно от сегашното меню! няма да ям цял ден едно и също нещо  ,примерно  на обяд пържоли и ве4ерта  пак пържоли ,а май си мисля ,че правилното е до обяд пак плод и на самия обед ще е картофи  а на ве4еря пържолка  със зеленчуци! newsm78 а какво да ям когато ми се яде сладичко?? примерно на обяд сладко а ве4ерта  може би само салата  или плод??  Sick правилно ли си мисля като съчетание,защото май нямам много фантазии със съставянето на собствена  хранителна схема? моля ви ако някой ,мисли че е неправилно това което писах ,нека драсне един два реда   bouquet
леки и успешен  ден на всички мадами от мен !:)

1.ако си чела 1стр. ще знаеш, че картофи и пържола в един ден неможе или поне на тоя диета.
2.като ти се прияде сладичко просто търпиш.
3.на обяд сладичко, а на вечеря салата или плод не на тоя режим.
4.ако си чела стр.1 не ти е нужна фантазия за да измислиш какво да ядеш.
5.май изобщо не си схванала последователността на дните върни се на стр.1 и чети обезателно : 1 ден - белтъчини, 2 ден - бобови, 3 ден - въглехидрати 4 - ден плодове.....дните не се разбъркват.

# 667
SLED 90 DNEWEN HRANITELEN REVIM!  dontknow ILI 94

# 668
АЗ СЪМ СИ ВИНОВНА...не е нужно да ме помните ! влизам рядко и си мисля ,че след като всички около мен знаят за режима,знаете и вие! Но -да на диета съм и съвсем скоро ,ще приключа със 3 -цикъл .т.е. 3 воден и още 4 допълнителни дни.за да не съм неразбрана  отново( не по ваша вина казвам пак),просто питах  дали след края ,мога да продължавам ,само че раздлно по следния начин : закуска задължителна плод,о. ориз +салата и ве4ер ,отново плод или зеленчук  или може би една пил пържола,но след като има поне 4 часа от обяда ... ?? може би ,отново не обясних както трябва? ooooh! еми пише си ,че не се променя режима особенно много
друг вариант :белтъчния ден си е белтъчен ,но с различни видове ..ако на обяд съм яла риба ,вечеря ще е пиле??
втори ден бобови: плод -закуска,обяд ориз,вечеря варена царевица !
трети ден .... плод, обяда:козунак  или нешо  друго ,вечеря  едно бл .черен шоколад!
е сега по-ясно ли си зададох въпроса??
ако и този път не си зададох въпроса правилно ,повече нямя да ви притеснявам!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 01:11 от pepcheto

# 669
Пепчето, душа,

След режима можеш да ядеш и въглехидрати и белтъци в един ден, но не в едно ядене. Сиреч на обяд картофи, на вечеря пържоли! Не се отнася за това че можеш да ядеш просто различни видове от същото ( и така може, но се казва, че вече можед да не се съобразяваш с дните). Гледай да избягваш комбинацията месо с ориз или с картофи или пица с кашкавал и месо. Такива ми ти работи.

За днес

З- нямаше и беше само кафе (нямах никакви плодове вкъщи, трябва да се снабдя)
О– Пълнозърнести филийки 2 бр. със салата риба (млечна)
В– Пълнозърнести филийки 2 бр. със задушена риба и млечна салата

# 670
Добро утро моми4ета
Аз сьм ранобудна,понеже  feeding моето злато и денят ми запо4ва рано,рано и до обяд по няколко пьти огладнявам
з.кафе и банан
о.макарони сьс дом сос сьс гьби и бисквитки(може ли намазани сьс те4ен шоколад)
в.салата и малко макарони и 4ерно шоколад4е
Приатен ден ви желая фиданки  newsm51

# 671
Здравейте дами!
Средата на лятото започнах този режим. Беше ми лесно и приятно, за 45 дена свалих 8 кг. После ми се случиха куп неприятности, почина баща ми, наложи се майка ми да се оперира и изобщо не ми беше до хранителен режим. Радвам се обаче, че за почти 2 месеца безразборно хранене не съм качила и 1 кг.  От вчера отново съм тук, искам да се преборя с още 5-6 кг. Вчера з- грозде; о- пиле варено и кренвирш; в- 1кофичка кисело мляко. Следобяда  изядох също  и 1 банан. Днес съм на варива з- грозде и кафе; другото ще го мисля. Минуси на всички!!!

# 672
закуска-2 кивита
обяд и вечеря:макарони с песто
2 литра чай за деня

# 673
  • София
Добро утро.

При мен продължава борбата за различна първа цифра на кантара.
Днес съм на въглехидрати. За обяд си нося в офиса някаква кутия с мини кексчета Браво.
Вечерята със сигурност ще са филии с лютеница и кисели краставици.

# 674
Добро утро и от мен!
Днес плодова.Праскови, манго, ябълка и круша.
Зизинка, какъв ден ти е бил вчера.Ако белтъчен, защо ядеш хляб и на вечеря.Позволена е една филийка на обяд само. Peace
Много минуси на всички!

Общи условия

Активация на акаунт