90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 281
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро, красавици  Hug

Много съм доволна, че вчера устисках първия воден ден  bowuu Досега не бях карала само на вода Simple Smile Е, имаше и няколко чайчета, единия с малко мед, но да е жива и здрава топлата вода, без нея нямаше да се справя Simple Smile Както каза мъжо, ти изпи толкоз топла вода, че сега ще си като жива грейка Mr. Green

Днес белтъчен, сега отивам да избера нещо плодно за закуска, за обяд ми се хапва от кашкавалчето на микровълнова, за което някоя от вас беше писала, + салатка, за вечеря още не знам Simple Smile
Успех на всички   bouquet

# 676
  • Варна, България
Добро утро!
След вчерашния първи воден дойде и моя ден на равносметка.  Laughing

Стартирах на 1 септември от  87 кг/ 178 см.
Изкарах 5 дни на сиропа Мадал бал + захранване и ограничаване - 4 кг.

Започнах 90 - дневната на 13 септември 83 кг.
След първи воден ден 76 кг.

Общ резултат: 11 кг.
Резултат от 90-дневната 1-ви цикъл  -7 кг.  Laughing
Личи си и по кантара, и по дрехите. Не съм се мерила обиколки. Тези дни ще направя снимка след първи цикъл и ще пусна линк.

Като цяло мога да кажа, че имах 4-дневно прегрешение, в което хапвах безразборно, вечерята почти никога не беше 1/2 от обяда.
Това, което спазвах - пиене на вода, спазване на часовете и разстоянията между храненията.
Отделно посещавам народни танци 2 пъти седмично.
Това е!
Важното е, че се чувствам жизнена, дейна, енергична, режима ми харесва. Харесва ми и отражнието в огледалото  Laughing
Успех на всички!

# 677
voltage13поздравления!!!страхотни резултати  newsm10  Hands Clap
 аз днес съм плодова.
вчера не прекалих по никакъв начин,дори пропуснах вечерята.незнам до колко е правилно но не ми беше до ядене Cry
много усмихнат и приятен ден ви желая

# 678
Добро  утро  , до сега не съм писала , не бях се и хранила  според режима . Пробвала съм какво ли не  ,  дойде време  да пробвам  и този начин на хранене. Всеки трябва да си намери  подходящото   режимче , според нуждите на организма  ,  навиците   и  разбира се начина на живот. Та  да споделя  , че   днес ми е  третия ден - въглехидратен. Спазвам си до момента  всичко  , както    го пише . Преди малко  закусих с 2 ябълки  , сега пред мен стои голяма чаша с вряла вода  .Хем пиша, хем си пийвам. Вода мога да пия само   ако  е гореща  , хич не  ми  върви  ,  а чай -мразя . Пия горе -долу  1,5 литра  на  ден ,  и то  със зор.  Добре , че тия дни съм болна и ме  боли гърло  , та  тази вряла  водица  го  успокоява. Не съм решила какво ще хапвам за обяд  и вечеря  , но  ще прочета  рецептите  и може да си харесам нещо  , а  другия вариянт  е  , като вляза в магазина през обедната  почивка , та да си  харесам  нещичко.  Пожелавам ви  спорен  и  режимен ден    .

# 679
АЗ СЪМ СИ ВИНОВНА...не е нужно да ме помните ! влизам рядко и си мисля ,че след като всички около мен знаят за режима,знаете и вие! Но -да на диета съм и съвсем скоро ,ще приключа със 3 -цикъл .т.е. 3 воден и още 4 допълнителни дни.за да не съм неразбрана  отново( не по ваша вина казвам пак),просто питах  дали след края ,мога да продължавам ,само че раздлно по следния начин : закуска задължителна плод,о. ориз +салата и ве4ер ,отново плод или зеленчук  или може би една пил пържола,но след като има поне 4 часа от обяда ... ?? може би ,отново не обясних както трябва? ooooh! еми пише си ,че не се променя режима особенно много
друг вариант :белтъчния ден си е белтъчен ,но с различни видове ..ако на обяд съм яла риба ,вечеря ще е пиле??
втори ден бобови: плод -закуска,обяд ориз,вечеря варена царевица !
трети ден .... плод, обяда:козунак  или нешо  друго ,вечеря  едно бл .черен шоколад!
е сега по-ясно ли си зададох въпроса??
ако и този път не си зададох въпроса правилно ,повече нямя да ви притеснявам!

Здравей, Пепчето!
Следя форума редовно, но не пиша често. Като прочетох коментарите около твоя пост, реших да се включа.
След успешно приключване на режима на 26 юли и 16 свалени килограма, искам да ти споделя към какво се придържам по време на 3-месечната си почивка: закусвам задължително плод, пия много вода - към 3л. на ден, вечерям до 20 ч., избягвам да смесвам храните от различните групи на едно хранене, но ги смесвам за деня, точно по начина по който ти описваш нещата в първия ти вариант. Правя и по един плодов ден седмично. В интерес на истината не съм чак толкова стриктна и се случва да оплесквам нещата, но до момента не само не съм върнала килограми, а и съм свалила още 3 кг. , което е супер за мен. От 25 окт. отново съм на режима, тъй като имам да сваля още 8-9 кг.
Така че, не се притеснявай толкова много. Опитвай се да спазваш някакви правила, да не се тъпчеш, а пък когато ти се яде сладко не мисля, че трябва да се лишаваш - стига да не ти се яде сладичко постоянно разбира се!  Laughing
Това е моето мнение по въпроса и не искам да го налагам на никой! Просто исках да споделя!
Дано да съм ти била полезна!
А на всички отслабващи, пожелавам много минусчета!  Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 10:36 от July1

# 680
Taniaa   благодаря и на теб  за подкрепата.
Вчера издържах, ето менюто:
з. праскови
о. 4 яйца Simple Smile и печени чушки
в. салата домати и краставици с малко сирене, пушен свински бут

# 681
  • у дома с любимите си хора
Здравейте!
Днес съм на варива/бобови и съм предвидила:
з-ябълка
о-леща+салата
в-1/2 от обяда
Лек и успешен на всички!

# 682
Voltage13, браво за постижението!!!   bouquet

Izzabella, не можеш да ядеш песто във въглехидратен ден, защото съдържа около 40% сирена. Знам, че е вкусно, но по-добре отложи консумацията му до края на режима.

За днес:
зак: черно грозде
обяд: салата+извара+кис.мляко
вечеря:1/2 от обяда

# 683
здравейте и от мен, третата водна от вчера Simple Smile
Вчера беше един прекрасен ден, без главоболие, без апетит Laughing. Даже бях на гости и от софрата с колбаси и шопска не посегнах LaughingПих си чая и бях щастлива  и горда от себе си Simple Smile
Отчета за месеца е -5кг. На 13 Септември бях 90кг., на 13 Октомври съм 85кг. /кантара се чудеше отначало  84 или 85, но като се качих няколко пъти да провеля колко точно, си се закотви на 85кг. Embarassed
Нережимните ми прегрешения:
- 3-4 пъти съм вечеряла след 20ч.  и то около 20.30-21ч....в действителност е много важен  ранния час.
- 2 пъти съм се хранила нережимно и то вечер след 20ч. /сватба с 3в 1 меню с 50гр. уиски  + една вечер с много бонбони в 23ч. и то в белтъчен ден....... Embarassed Embarassed Embarassed
- нямам винаги интервал без вода 30мин. преди хранене и то не заради нещо друго, а заради неорганизираност от моя страна.... пие ми се вода много често и не се усещам, че трябва да спра, тъй като предстои хранене....но ще започна стриктно да следя и това.
- вечерните ми  порции не са 1/2 от обяда. Но да ви кажа, разбрах се със себе си, да не си ограничавам много строго количествата и да си хапвам докато се нахраня, но режимно много ясно... Embarassed
- да кажем около 50% от бобовия и белтъчния ми ден са с едно и също меньо за обяд и вечеря.
- белтъци също смесвам често на едно хранене - около 2бр.
Спазвам:
-поредността на дните
-интервала между храненията
С моите кг.първия цикъл би било редно да е с по- голям минус. Но аз съм доволна, като се има предвид, че нямам натрапчивата мисъл, че съм на диета и че се ограничавам итн...храня си се кажи речи "номално",спазвайки комбинация между храните и следвайки определена последователност Simple Smile
Успех на новите фиданки и браво на Voltage13 и зелената мечта, сън каквото се явява  bouquet

# 684
Тече, Волтаж, БРАВО!  bouquet

# 685
  • Асеновград
Русалките, чудесни резултати!
Нали ви споделих, че неделя съм на сватба. Падаше ми се въглехидратен и мислех да си остане,но ... оплесках вечерята. Продължих си по план. Ох, споделих. Тежеше ми, че даже и не писах. Днес варива: З-банан, О-боб, В-пържени картофи, колкото и да не е за предпочитане.

# 686
откакто се престраших да се кача на кантара и той така ме зарадва-сега не мога да сляза Wink че след последните дни със зверски глад и двойни порции пък били и режимни кантарът показа + 2 кг и направо изпаднах в ужас....та вчера плодовия на малко грозде и един фреш ,никакви ядки, та тази сутрин  едното кило беше изчезнало Simple Smile Никакви такива тъпканици повече! Embarassed
днес белтъци-
з-грозде
о- пиле със зеле и една ръжена земелка
 вечерята ще я мислим

# 687
отчет за днес - белтъчен:
з-грозде
о- маруля с риба тон, доматки, млечен сос  и сьомга
в- колбаси, кашкавал и катък с някакви зеленчуци

мисля, че на вечеря са доста белтъците, нали? какво мислите?

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 14:00 от te4e

# 688
Благодаря за корекцийката с филийките, май нещо не им устоях Embarassed

За днес менюто се състои в ориз с тиквички на фурна (към тях домати и гъби)

Някой беше писал, че не може ПЕСТО, но аз много се учудвам, че се пише , че е със сирена?!?!? Аз съм виждала предимно с босилек и подправки, или с домати и подправки, но със сирене още не съм си купувала, така че според мен може с песто, ако не е с някое моцарела или синьо сирене. Peace

# 689
  • На топло...
Зизинка, песто се прави с домати или подправки И или с ядки, или с твърдо сирене (от типа на пармезана) принципно Peace... Мнооого рядко е само паста от подправки и олио...

Аз съм диетична уж Confused.
Предната четворка завърши с кърмачески плодов.
Вчера пилешки дробчета със салата зеле и моркови, днес картофена яхнийка с ряпа, червено цвекло,чесън, копър и царевица.
Да си призная по един бонбон от овесени ядки, мед и масло вчера и днес Embarassed...
Не можах да устоя, но сега като си признах се надявам да не се повтаря, ужасно ме е срам Tired...

Общи условия

Активация на акаунт