90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Аз съм напълно отчаяна... Не съм писала от доста време, чесно казано не мога да насмогна и да чета Simple Smile Нооооо... ужасена съм преди 27 дни бях 57кг, вчера... след 26 дни бях... +2кг... Днес съм плодова, а утре водна.... Ужасно е! Тъй като нямам кантар вкъщи се меря всеки път на един и същи от тези, които мерят колко си висок, тегло и т.н. и така... Не стига, че от 1 месец съм на диета и очите ми са като понички и постоянно се съобразявам ами на всичкото отгоре съм и 2кг +. Миналият път, когато бях на диетата ядях повече и отслабнах около 5 кг общо, а сега... направо не знам... Реве ми се! Исках до 13.11 да съм свалила поне 5-6кг, а то... сега вече са 7-8кг SadSadSadSad Направо ми се иде да се засиля към някоя стена... Утре този воден ми е много на мисъл, чудя се при тези + резултати дали изобщо да го правя или да направя още един плодов... Моля ви кажете нещо... Ужасно се депресирах от снощи... Събудих се около 3 през нощта и дори мислех да си отменяме сватбата (13.11), защото ще съм ужасна на снимки. Разбира се това няма да се случи, но си представете колко ужасно се чувствам...

Премери ли обиколките? И при мен днес имаше покачване с 1 кг, но пък се зарадвах на -2 см от ханша. За мен е безмислено да се отдава чак такова значение на килограмите. Сигурна съм ,че имаш резултати просто не ги виждаш, защото ти предстои такова важно събитие и искаш да влезеш в някаква рамка. Вместо да се депресираш, се радвай, че си открила мъжа, с който искаш да прекараш живота си (аз например и с това не мога да се похваля)! УСПЕХ!

# 646
Кой днес е на воден като мен???  Laughing
аз, аз се рея в чай и вода Laughing, от вчера съм хремава Simple Smile мисля че трябва и още някой да е с нас Simple Smile мартинчето може би, но не съм сигурна Simple Smile
И аз съм русалка днес, но за втори път в режима. Засега напълно успешна - 2.5 л. вода и един зелен чай без захар. Вчера ми вадиха зъб и се притесявах как ще се чувствам на плодове, но всичко си беше ОК. Кураж, русалки, малко остана!

# 647
zvun4e , здравей, недей да се водиш по кг.Например - вечер тежа с около 2кг повече,отколкото сутрин,а и има значение дали се мериш на един и същи кантар.Наистина см са най-добър показател - имаш ли разлика там?Ти беше горе-долу с моите данни - при мен в началото на първи цикъл имаше задържане,ту плюс,ту минус.Свалянето се отпуши точно броени дни преди и след водния.Затова спазвай си водния утре,а и диетата по - нататък и се опитай да си откриеш грешки.А на сватата ще си много хубава булка!

# 648
см - 0... Все едно не съм на диета...

# 649
Звънче, отчитай редовно менютата си при нас... може да изскочи зайчето от някъде Simple Smile Желая ти всичко да тръгне и както Таня ти е казала, спазвай стриктно и ще тръгнат нещата. Водния не бих го правила плодов.  Peace

Отчет за днес:
з - 2 круши
о - пилешки бон филета с лук
в - няколко филенца със салата от червено зеле. Малко по-рано вечерях от първия цикъл... 18:30-19.. Мисля да измествам все по-рано докато стигна 18 часа за вечеря.  Peace Както и да намаля количествата поне вечер.

Утре съм намислила нещо катооо... картофени кюфтенца с царевица... или само картофена салата с добавка на царевица... ЯДе ми се нещо картофено-царевично. newsm78

# 650
zvun4e   - не се отчайвай мила, продължи си с режима, подготвяй си спокойно сватбата и се наслаждавай 100% на нещата, които ти се случват. Имаш още месец до един от най-красивите ти мигове в живота. Ако престанеш да се притесняваш за килограмите съм убедена, че всичко ще се подреди според очакванията ти. Ако не се случи, ще ти кажа къде живея и ела ме линчувай с камъни.  hahaha
Пожелавам ти незабравими емоции, много за-пивки и безброй усмивки! Обичайте се, уважавайте се и се усмихвайте и на най-малките неща, които съпътстват живота ви.   bouquet

Аз да ви се похваля, почти един месец от както съм приключила с режима, не спазвам на 100% препоръките за след края на режима, това с което се съобразявам най-много е да не се тъпча, както правих преди режима. Задържам си успешно килограмите, като от миналата седмица, започнах да правя лунната за 24ч. А най-хубавото, което ми се случи днес е, че реших да пробвам едни дънки, които след края на режима, все още не ми стояха добре, а днес, като ги премерих ми стояха идеално.

Лек и успешен режим на всички, много минуси.   bouquet

# 651
Днес съм плодов
з- банан
о- грозде
в- една ябълка
Утре смятам да си взема една салата тиквички с кисело мляко и чесън,много ми е е прияло, а вечерята май ще е пилешки пържоли със салата зеле

# 652
Благодаря на всички за милите думи и за подкрепата... Простоооо... как да се наслаждавам на каквото и да е, като знам каква буца съм... Представям си как като ми разглеждат снимките хората ще си мислят "Ужас, колко е напълнялааа" както и да е Sad Благодаря ви на всички за ободряващите мисли Simple Smile оставам с надежди

# 653
Звънче, не си мисли такива глупости, който наистина те обича, няма да си го помисли.Все пак ще си каните близките хора.Била съм на сватбите на най-добрите ми приятелки и едната е доста по-закръглена от теб.Беше с корсет и пола и беше като принцеса, още се радвам при спомена за сватбата й.Ако свалиш ок, но ако не стане, не си го слагай на сърце, килограмите не са всичко! Hug Най-важното е фризьорът и гримьорът да са на ниво, за да няма ревове в тая насока, пък другото не е толкова важно...Горе главата! Naughty

# 654
  • София
Да се отчета за бобовия ден, че имах гости досега и у дома беше малка лудница - четири майки с общо 6 деца, от които две бебета  Mr. Green

з - кафе и банан
о - порция картофи соте и кьопоолу
в - консерва лозови сърмички - мисля че бяха 8 бройки

# 655
  • София
И аз утре съм бобова и мисля картофи със салата и кьополу за обяд, а за вечеря ориз със соев сос и домат, но ще видим какво ще измисля Mr. Green може и една царевица консерва да си взема Peace

Нямам търпение да дойде въглехидратния - намислила съм един сладкиш да го направяна торта с крем на Д-р Йоткер, но ще има и кисело, и прясно мляко по-малко. Така или иначе няма да изям цялата торта, а и в купешките торти има разни такива екстри та не е болка за умиране Peace

# 656
Здравеите и от мен
И сь днес сьм 1кг в пове4е,и затова хапнах малко
з.кафе и ябьлка
о.големи4ка порция грах с картофи
в.малко от манджата-грах с картофи
Хм..маи от години не сьм яла толкова малко..Сега ще пия зелен 4аи,и после 4аи мента и  smile3524
Добре дошли на вси4ки нови
Радвам се 4е редиците ни се множат с дни
Успех на вси4ки,малко воля и ето ни скоро фиданки  newsm44 newsm44
Аз сцм на 31.10 в дьлбоки води   sport027 Има ли други тогава

# 657
Напук на добре похапнатото сладко снощи, имам добро минусче тая сутрин, явно палачинките ми понесоха  Simple Smile
Днес бях плодова, в командировка, но успях да го изкарам режимен - наобяд хапнах салата от домати, краставици и печен пипер - неовкусена. Вечерята беше ябълка и сурови ядки.
Тая сутрин срещнах позната, която не ме е виждала скоро, и чух следните думи "Малеее, колко си отслабнала, ако не е от болест, ами от диета - бързо я казвай ", добре че съм на режима, защото иначе доста щях да се стресна от думите й  ooooh!

# 658
И аз утре съм бобова и мисля картофи със салата и кьополу за обяд, а за вечеря ориз със соев сос и домат, но ще видим какво ще измисля Mr. Green може и една царевица консерва да си взема Peace

Не мисля, че е добре соев сос в друг ден освен белтъчния newsm78. Имаше една диета, богата на белтъчини и там препоръчваха всички салати обилно да се овкусяват със соев сос, та от там съдя за това.

# 659
Код:
не спазвам на 100% препоръките за след края на режима, 
Щях да ви питам, какво се прави след режима - много ми е рано да мисля за това... все пак само първата 1/3 е минала но исках да знам, а и не се знае може да се наложи да повторя след 60 дни... но междувременно не искам да се получава Йо-йо ефект.
Разбира се това не значи че ще се впусна да се тъпча с какво ли не...
Но си ме е страх, сега малко да мръдна в страни и...  Outta Joint Naughty кантара веднага ме издава...
Какво се дава за след 90-то дни за да задържим килограмите?
 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт