90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Кой днес е на воден като мен???  Laughing
аз, аз се рея в чай и вода Laughing, от вчера съм хремава Simple Smile мисля че трябва и още някой да е с нас Simple Smile мартинчето може би, но не съм сигурна Simple Smile

# 616
Здравейте и от мен!
Бубичка, Интрига браво.
Тече, Волтаж 13 успех с водата.
Днес въглехидрати
З-праскова
О- зеле на манджа и тиквеник.
В- пица съм планирала.
Лек ден!

# 617
Моята свекърва ми се смя веднъж , че съм на диета , а ям хляб , спагети , пържени картофи(много рядко , 1 път май си позволих) Grinning. За първи цикъл съм свалила скромно , скромно 1 кг. Искам поне още 4 кг, но ако свалям на цикъл по един кг , значи ще сваля още най - много два , а те не ме устройват. Сега съм 59 , а искам поне 55 да стана , което ще се доближи до слабия ми период преди година , когато бях 53. Дали съм 55 или 53 няма голямо значение за дрехите ми , стоят ми по един и същ начин за това съм си поставила за цел по - скромния резултат пък дай Боже повече Grinning. В сряда съм на гости , пада ми се плодов , ще ям салати , друго няма да мога. Мислех да го направя белтъчен и на другия ден да си продължа по план , но честно да си призная плодовите дни вече толкова много ми харесват и се чувствам прекрасно , че не искам да ги провалям. На всичкото отгоре да не чува дявола , но от както правя плодови дни не ме боли главата. Преди страдах от ужасно главоболие веднъж седмично. Мъжа ми вчера ми донесе едни сладки , които са страшно много и сега има да ги ям през въглехидратните дни. За днес за работа си взех малко от тях , купила съм си царевичен хляб и като се прибера ще го мятам с домати , маслини и шарена сол Sunglasses. Вчерашния бобов мина доста добре , хапнах си доволно , на обяд една голяма салата домати , пипер и малко царевица , манджа от грах , картофи и моркови задушени в тенджерата под налягане. Такава вкусотия беше , но мама го беше направила , а за вечеря пък аз забърках манджа с картофки , зелен боб , пипер , бамя  и пилешко. Няма как  ,слагам месо , заради мъжа ми , че той е върл месоядец Laughing.

# 618
Привет, момичета Simple Smile и аз съм на вода днес, за първи път  bowuu

Успех на всички Simple Smile
И бързо оздравяване на болните  bouquet

# 619
Здравейте момичета! Приятно ми е да видя, че се темите растат. Скоро не съм писала, но все още поддържам килограмите. Чакам декември за да се върна във вашите редици. Трябват ми още малко килограми, но няма да бързам много. Продължавайте борбата. Пожелания от мен за много минуси. newsm51

# 620
  • София
ДД
Въглехидратен днес:З-банан О-метнах във фурната едни пълнозърнести кори за сач с домати и праз,да видим какво ще излезе/гарнитура салата чушки от буркан/ В-същото.Кантара днес показа 63.800 но ще видим след плодово-зеленчуковия,ще се въздържа от ядки този път.Имам още 20 дни на диетата и цели 4 кг за сваляне,дано успея.
Успех на водните днес,с вас съм момичета Hug

# 621
Привет на всички!И аз от вчера реших да се включа в 90 дневната диета:
Вчера:-пропуснах закуска,обед-омлет с печени чушки,вечеря-филе с печени чушки.
Днес:закуска-грозде и киви,обед и вечеря-ориз със спанах и тиквички.

Харесва ми,че диетата е на принципа на разделното хранене и сутрин задължително се закусва с плодове,което е просто супер,хапваш си от всичко и здравословно.Ще се опитам да я съчетая с много ходене,понеже нямам време за фитнес.Идеята ми е минус 6 кг.-да стана 53-54 кг.и да ги задържа,защото не мисля да се отказвам от разделното хранене.Според мен това не е диета ,а чудесен начин на живот!

# 622
Здравейте фиданки,
да се отчета и аз след вчерашния воден ден - 1,1, кг.
Общо за I цикъл:- 3,2 кг
талия - 5 см.
гр.обиколка - 5 см. Confused
ханш - 3 см. искаше ми се повечко ама...
бедро - 2 см.
За сега съм доволна....  повечко от първия си пост  в темата Peace
До обичайните си килограми имам да сваля само 2 кг, но се надявам в края да са повече Laughing
Като една "истинска" жена винаги съм искала да тежа по-малко и по-малко..... Blush

След вчерашния глад, днес се "престарах".....започнах с кафе с мляко, и грозде, за обяд - като гладна по малко от всичко- 2 кюфтета, малко пържола, салта домати с кьопоолу, все си е по режима, ама....и сега ми е много тежко Rolling Eyes
За вечеря мисля да е по-скромно, въпреки че ще имаме гости  - заешка капама и може би  малко бяло вино. Ако е преди 20.00 часа, пак ще е успех за мен Rolling Eyes

Успех на всички водни днес и аплодисменти на tndr , IntRiGa_GirL и Бубичка bouquet

П.П. И ако някой още се включи по зададения от мен преди въпрос .....благодаря Peace

# 623
Здравейте,
beyb 73, аз свалям само след въглехидратен и плодов.След белтъчен и бобов връщам доста.Ти след кои дни си връщаш кг или все още нямаш наблюдения?

Pety, мангото си го хапнах най-накрая за закуска днес - беше много вкусно.
Момичета,пробвайте,както авторките съветват, нови вкусове по време на диетата - аз открих така помелото,мангото и куркумата  Simple Smile

IntRiGa_GirL ,браво на теб - 10 кг!Ти май имаше малко за сваляне,колко кг ти остават до целта?

Innesse , добре дошла!Аз си хапвам порции с големина "докато се наям",те. доста големи, и пак свалям.Ти ще си прецениш при теб как е,зависи от организма,правила ли си други диети и т.н.Дори в началото да хапваш повече,в течение на времето стомахът се свива и започваш да се засищаш и от по-малко.

Бубичка,супер резултати!Особено в талия и ханш!

bva, защо се получи така при теб?Няма да се отказваш!В началото и на мен ми беше трудно,първите 10 дни си хапвах плод следобяд,вечер след 20 часа бях много гладна - пиех много чай и вода.Но постепенно се свиква,ще успееш и ти!Още повече тази диета наистина действа - била съм на Дюкан,като теб преди,свалих само 2-3 кг за месец,които върнах бързо-бързо.Не изпускай шанса си - ще видиш колко много ще свалиш тук,а и после ще го задържиш.Премери си см,защото често се сваля в обиколките,а кантарът не помръдва.Опитай се поне 1 месец да изкараш стриктно и ще си говорим след отчета ти след водния дали ще искаш да се отказваш пак  Simple Smile

Scarlett*,от МЦ е +.И при мен няколко дни преди МЦ се появява такова "симпатично" плюсче,което се задържа,докато не ми свърши.

tndr,Elizabett, браво и на вас и успех през втори цикъл!

leta5, диетата не може да се прекъсва и после пак да се продължава.Ще те посъветвам да се опиташ да си я спазваш,ще можеш да опиташ всяка вкусотия в съответния ден.Ако все пак не успееш,по-добре е нарушението да е само на някое от храненията и да е разделно.Относно другия ти въпрос - диетата е 91 дни.

Добре дошли на новите момичета и успех на водните днес!

# 624
Благодаря, момичета! След 28 дни пак ще дойда за честитки  Joy

Лета, ако имаш предвид въпроса "режимна - нережимна", за мен това е - днес ми е белтъчен - хапнала съм пиле и салата, но и един шоколадов бонбон. Та съм нережимна. Не е като да си прекъснеш диетата, ами съгрешаваш с  по нещо.

Браво на колежките русалки - супер резултати!
Успех на днешните! Simple Smile  Hug

# 625
Здравейте Фиданки Simple Smile
Влизам да се отчета за днес
З- кафе и една ябълка малка
не издържах и към 12 хапнах един банан ,че на работа имах доста документи за оправяне
О - преди малко една купичка малка леща
В - ще е същото , но смятам да има и някаква салатка Simple Smile
Сега кантара ме зарадва въпреки , че бях тъкмо бях се наяла Simple Smile не съм качила , а днес ми дойде МЦ така , че чакам с нетърпение да мине , че да свалям.
Ох как и аз чакам с с нетърпение да стана към 65 кг , но има още доста време.
Успех на всички Русалчици , на мен първия воден се пада на 27.10 дали има някой с мен , че да се подкрепяме.
Да се оплача днес нещо водата хич не ми върви  затова и аз съм си приготвила една бутилка , че да ме подсеща.За утре съм решила да си взема билков чай в офиса , че като ми стане студено поне с него малко да се постопля.И аз нямам кой знае какво движение , че на работа цял ден с тез документи понякога ми писва,но няма как Simple Smile
Това от мен за днес , отивам пак на работа Simple Smile))

# 626
Благодаря за отговорите Taniaa  и Бубичка Hug
Мен това идеално ме устройва, т.е максимално много ще се придържам към съответните дни, и ако се изкуша /т.е. ще бъда нережимна/ ще гледам да е малко и поне разделно.  Peace
Още повече че последния ден /полета наобратно/ ще ми се падне втори воден .... Peace

# 627
Прощавайте за  въпроса - колко дни е 1 цикъл-29 дни вкл. с водния ден ли?
Също аз пия по много чай по принцип,нали няма ограничение?мерси предварително!!!

# 628
Привет фиданки :hug
От вчера и аз съм с вас. Имам страшно много килограми за сваляне.
Днес бобови храни и варива:
з- ябълка
о-ориз със зеленчуци
в-ориз със зеленчуци

# 629
Прощавайте за  въпроса - колко дни е 1 цикъл-29 дни вкл. с водния ден ли?
Също аз пия по много чай по принцип,нали няма ограничение?мерси предварително!!!

Да , един цикъл е 29 дни ( 7 х 4 дни + воден) . По-нагоре четох в поста ти за закуската - по принцип е хубаво да се яде по един вид плод за закуска, само в плодовия може да се смесват. Това е според първа страничка, иначе всеки е свободен да си прави интерпретации. Успех с режима и много минуси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт