90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Глориана тези големи букви много дразнят.

# 586
Знам Pety , умишлено беше, защото ако се се върнеш 10 страници назад, на всяка страница, ще прочетеш по някое заяждане и философски разсъждения. Редактирала съм се, забележката ти е уместна.   bouquet

# 587
Oп.
Аз пак ще се отчитам късно. Днешният плодов стана на въглехидратен...уж станах в 13ч. ядох половин манго и си викам, ще си легна по рано и ще хапвам само зарзават, ама нейсе. Една топка слодолед отиде на разходка из града, и после като се прибрах и си сложих една замразена лазаня само със зеленчуци в печката и това беше. Утре го давам на белтъци и се правя, че нищо не е станало!  Остават ми само два плодови до водния! Ще ми съвпадне с операцийката водния и ще мине сигурно и без вода, за сметка на това с излизане от упойка, което ще е и притъпяващо глада, вярвам... Много ме е страх, че ще го ударя на плюскачка след като не мога да ходя известно време....

# 588
  • Стара Загора
Добро утро, момичета! Ауууууууу, много емоции! Надявам се днес да сте по-спокойни и усмихнати. Желая ви го от сърце.
Искам да ви попитам - как се вързва козунак във въглехидратен ден? Много ли ще е нережимно? Доял ми се е, ама много. Някой позволявал ли си е да похапне такова чудо? Ако не става - ще потърся друг вариант.
Пожелавам ви много минуси и много, много усмивки. Приятен ден!

# 589
  • София
Добро утро.

Нела, аз понякога ям козунак. В купешкия определено няма нито прясно мляко нито яйца. А и да има то те са в минимални количества.

Аз днес съм на варива. За вечеря ще ми опържи съпружеството картофи, а за обяд ще видя какво има в менюто в ресторанта до офиса.
Кантарът се взе в ръце и възстанови килограмите. Борбата продължава.

# 590
Хайде на отчетааааа!  newsm44

До сега имаше мерки и теглилки и направо съм...  Shocked

Имам свалени:
14см. от талията Shocked
9см. от корема
7см. от ханша
1см. от бедрото
3см. от бюста  Crossing Arms
Което при мен се оказа равно на -10кг.  bowuu
Ужасно щастлива съм! Сигурно е излишно да го казвам. Laughing

Днес отначало... белтъци!  newsm03 

# 591
  • София
Браво на теб! Продължавай все така.   bouquet

# 592
  • Варна, България
Кой днес е на воден като мен???  Laughing

# 593
Бубичка, БРАВО!  smile3501
Много добри резултати.

Ще чакаме и другите русалки да се отчетът днес.

Днес ми е плодов.
Мисля да съм на ябълки само, че в хладилника има само това и банани, но те са за каката, че е болна тези дни и се гледаме в къщи.

Засега си стоя на същите килограми, но съм в МЦ и предполагам заради това не свалям.
Ще чакам да свърши и тогава ще видя дали пак ще почна да свалям.
А така ми се иска да стигна и до 57кг., тогава ще съм свалила 10кг.  Shocked
Всъщност това може да ми е новата цел. Така ще закръгля числото на свалените килограми.

# 594
  • у дома с любимите си хора
Добро утро на всички!

Бубичка,страхотни резултати!Браво на теб!

Аз вчера бях на плодов и мина много добре.Само количеството вода ми куцаше,но както се казва много хубаво не е на хубаво.Не зная защо така,но плодовите ми дни все се падат в някакви натоварени за мен дни,в които нямам време до тоалетната да отида камо ли да обядвам и вечерям.Прибрах се капнала от умора,приготвях вечеря,къпах децата,приспивах и за капак малката цяла нощ рева,че не иска да ходи на градина.Едва към  3 часа успя да се успокои и заспа.Днес съм направо като парцал.Денят е белтъчен и трябва да призная,че за първи път с отвращение закусвах с ябълка.За днешното меню идея си нямам.

# 595
Добро утро и от мен!
Бубичка имаш страхотни резултати и продължавай все така да ни служиш за пример   bouquet
Отчет за днес Белтъчен:
З-банан
О-пил.шишче със салата
В-смятам шопска салата

Лек и спорен ден на всички!  Hug

# 596
  • София
Ето ме и мен на старта на диетата  Grinning
Пийнах на гладно една чаша топла вода и изядох 2 ябълки.
Това с пиенето на вода ми е много трудно, но съм си сложила една бутилка на бюрото, за да се подсещам. Лошото е, че притичвам на 10 мин до тоалетната  Mr. Green Но колегите са предупредени за какво иде реч  Wink
Успешен ден на всички   bouquet

# 597
Аз щях да попитам боза кога може да се пие ?  
Не съм сигурна ,но мисля че не може по време на диетата.Аз ако много ,много ми се препие бих пийнала 3-4 глътки във въглехидратния ден.

До колкото аз знам бозата се прави от печено брашно. Така, че може би във въглехидратен  Peace

# 598
  • София
Добро  утроооо Hug

Ако кантарът ми е вечер за първи цикъл имам свалени 10кг. Mr. Green При положение, че имам и 3-4 прегрешения и 2-3 вечери към 20:30ч. Peace

Днес - белтъчен:
З - банан;
О - кюфте, кебапче и тиквички на скара, домат, 3-4 маслинки, парче сирене и парче кашкавал;
В - горе долу ще е наполовина.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 10:07 от IntRiGa_GirL

# 599
Добро утро, започнах от събота режима, днес ми е плодов ден.
Вчера хапнах на обяд и вечеря типови спагети с гъби.
Проблемът е че след вечеря се изкуших и хапнах няколко шоколадови бонбона.
Според вас ако човек не се храни прекалено оскъдно, има ли шанс да отслабне с този режим.

Общи условия

Активация на акаунт