90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 316
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Според вас ако човек не се храни прекалено оскъдно, има ли шанс да отслабне с този режим.
Ами то си е написано на първата страница в диетата. Колкото повече искаш да отслабнеш, толкова по-малки трябва да са количествата  Wink

# 601
Добро утро, започнах от събота режима, днес ми е плодов ден.
Вчера хапнах на обяд и вечеря типови спагети с гъби.
Проблемът е че след вечеря се изкуших и хапнах няколко шоколадови бонбона.
Според вас ако човек не се храни прекалено оскъдно, има ли шанс да отслабне с този режим.

здравей, аз също не се храня оскъдно, а все едно не съм си на свободен режим Embarassed. Не знам като кг колко съм свалила, утре ще е денят  за мерки и теглилки, но определон осъм се поспайдушила малко Simple Smile

# 602
glorianaстрахотни резултати!!!!
бубичкаи ти заслужаваш аплодисменти
много много Hug момичета!!!!
аз днес  съм въглехидратна и да ви кажа не знам какво точно да обядвам и вечерям.вчера след бобовия нещо кантара е мръднал нагоре ,а по никакъв начин не съм увеличила или прекалила   с яденето.въпреки всичко мисля за обяд да си направя ръжени спагети с гъби а за вечеря1/2 от обяда+2 парченца шоколад!!!!
утре ще се отчета отново!!!
един много усмихнат ден на пук на времето от вън ви пожелавам Laughing

# 603
Момичета изкарах 5 стрикни дни, след което прекъснах диетата за 2 дни. Сега мисля да започна пак от начало. Страх ме е това начало да не няколо пъти. Ужас, къде ми волята не зная!!

# 604
  • София
bva, трябва да си нахъсана и да имаш воля да успееш. Ако не си готово, то по-добре не започвай сега, а се настрой психически и тогава. Аз съм тук от февруари - тогава изкарах първи цикъл и после всичко започна да ми куца и се отказах. От тогава до преди месец колко ли пъти не започнах режима и 2но повече бяха провалите. Даже веднъж минах и на Системата минус 60 и нищо. Не бях готова, имах си мой си проблеми и не успях, докато не се настроих психически, че съм готова и сега е момента да започна режима. Сега пак на моменти имам мисли за прегрешения, но си казвам: "Колко усилия полагам, за да отслабна и заслужавала ли си за една торта да съсипя цял месец?".
Успех и ако започнеш сега недей да се отказваш и да започваш все от начало. Ако имаш прегрешение си продължи както си по план, но се стреми максимално да не прегрешаваш, защото не това е целта на режима Hug

# 605
IntRiGa_GirL   благодаря ти много  bouquet Наистина ми трряба хъс. Таз исутрин се разочоравох, че едни панталон не ми стана. Постоянно ми се случват такив анеща, но ето че се провалям. Най лошото е , че като прекъсна диета(която и да било тя, защото вече почти всички съм ги пробвала) после започвам да ям като за последно. И точно в това май е проблема ми.
Днес си нося за работа пържени яйца( с доста малко мазнина).Така че се надявам това да е първия от 90-те дни. Трябва сама на себе си да докажа, че мога. Трябват ми поне 10кг, по възможност 15 Sad Но за сега важното е да се придържам към режима.
Стискайте палци и давайте кураж , момичета.
Много мотивация и малко прегрешения желая на всички!

# 606
Бубичка, браво! Гордея се с теб и постижението ти, както и от останалите "водни" момичета от вчера, на които също чакаме отчета Simple Smile
вчара плодов- успешен, но ми се струва, че с ядките попрекалих. Embarassed
днес ми е първи воден Mr. Green
хубав ден от мен на всички ви Hug

# 607
IntRiGa_GirL и Бубичка, бравооо!   bouquet На вас няма да ви остане нищо за сваляне с това темпо.
Аз направих грешката да се претегля след като хапнах доста добре вчера(не съм прегрешавала, но кол-вата не бяха малки) и днес +1 кг. Дано да е само от предстоящия МЦ.
Днес съм на плодове: грозде, 2-3 малки ябълки, 2 банана и 10-на фурми.
Хубав ден!

# 608
Добро утро!!!
Включвам се и аз в отбора на слабеещите  Hug Имам за сваляне 15-на кила, няма да напиша колко съм, че ме е срам даже да си ги прочета  Embarassed
От вчера съм на диетата, и си стискам палци (както и на всички вас  newsm10) да издържа до края  Grinning
Кърмя си съкровището, но не мисля, че този режим ще ми е противопоказен, и все пак - ако видя, че млякото става дефицит, сигурно ще спра Grinning
Сега се връщам да ви прочета, защото сте ми много интересни и вдъхновяващи   bouquet
Много минусчета и по-малко глад на всички  Peace

# 609
Приветче и от мен!
Успех на днешните водни!
...
С радост пристъпих към гроздето тази сутрин, още повече че главоболието не беше спряло. Сега като че ли взе да понамалява.
Резултатите от вчерашния воден:
68.100
тази сутрин - 67.300

Не е много но през втория месец се нядявам да ги бутна към 64... в най-лошия случай 65..
Ще се преборим!
 Peace
Режимни и много минуси на всички!
  bouquet

# 610
Момичета, употребявате ли подсладители?

# 611
  • София
Момичета, употребявате ли подсладители?

Много рядко за кафето.

# 612
Аз го ползвам, до колкото знам не е режимно много, но не мога без...  Sick
Мисля че ако към останалата част си стриктна не е чак такъв проблем.

# 613
За сега слагам по 1л мед в чая, но ги ограничавам до 3 на ден. Мисля че ще е по-добре да е с подсладител.

# 614
  • Варна, България
днес ми е първи воден Mr. Green
Две сме!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт