90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
 И аз си пийвам чая, т.е топлата вода с вкус на мента  Mr. Greenза релакс и лягам че само храна ми е в #Crazy
smile3501 за  Бубичка, tndr  и Valentinche ...или поне аз тях запомних с моя ГЛАДЕН акъл....
Утре белтъчен, нали? Mr. Green
И да питам, глуповато ще кажете....ама  ме тормози от известно време...3х29 = 90 newsm78, т.е....как newsm78

# 571
  • София
И да питам, глуповато ще кажете....ама  ме тормози от известно време...3х29 = 90 newsm78, т.е....как newsm78
Всъщост режима е 91 дена. След последният воден има още една четворка Peace

# 572
Днес за закуска праскови и кафе.
Обяд -пилаф с леща и салата ,за вечеря пак ще е същото. Simple Smile

# 573
90 - тройка е след последния воден.  Peace

# 574
  • София
Четворка е след последният воден и така режима става 91 дена Peace

# 575
И да питам, глуповато ще кажете....ама  ме тормози от известно време...3х29 = 90 newsm78, т.е....как newsm78
аааа...така по ми се вързва Peace

Лека нощ фиданки Hug

# 576
Pety Благодаря за отговора , не знам , днес не посмях , но за въглехидратния ще си помисля Simple Smile до тогава може и да не ми се пие Simple Smile Тъкмо и аз си пийвам едно чайче и отивам да спа , че утре пак ще е доста тежък ден Simple Smile))) малкия също ми скъса нервите докато заспи , то какво ли не беше , мамо искам да ям , искам вода , искам пиш , искам , искам искам само това се чуваше , но най накрая се умори и заспа Simple Smile

# 577
Ама... то ясно си пише 90 дневна... не е 91... значи си е тройка  Laughing Редуваш дните до 90... не редуваш определен брой четворки.  Peace

Да ви похваля брат ми днес... прибра се от работа и първо ме пита как съм... Видимо се зарадва, че не съм се предала. И преди малко преди да си легне каза "Ако прецакаш тая диета си е*ати лайното!", целуна ме и си легна... Много яко ми подейства милото ми братче!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 23:14 от Бубичка

# 578
  • София
Оф днеска качествено се издъних с плодовия ден  Embarassed, хем ми е от любимите, ама в нас едно КФС като се заразхожда, ама гости ни дойдоха и си дойдоха направо с яденето /:)от любимите ми/ и похапнах, уж разделно, като за белтъчен, но утре плодов, чудя се след това пак ли с белкъчен да карам, или направо на варива? Как мислите?

# 579
Ако днес си изкарала белтъчен, то утре бих карала варива.  Peace

Оооо, лека нощ... 100 пъти си лягах и се връщах  Joy

# 580
Лека нощ и от мен, днес успешен плодов, утре ще отчитам белтъчен Peace

# 581
  • София
Здравейте фиданки Simple Smile Малко късно стана и утре ще ви чета Simple Smile Отчитам се за днес! Simple Smile
Закуска - любимото кафе с мляко и банан
Обяд - 2 пълнени кюфтета с кашкавал
Вечеря - 2 пълнени кюфтета с кашкавал и салата от зеле и моркови Simple Smile
Слабееща вечер за всички Simple Smile

# 582
  • София
Ама... то ясно си пише 90 дневна... не е 91... значи си е тройка  Laughing Редуваш дните до 90... не редуваш определен брой четворки.  Peace
Бубичка, за 3ти последен път се повтарям, че диетата е 91 дена, защото след последния воден има още една последна четворка.
В тази тема съм от началото на годината и знам достатъчно добре правилата и принципите на режима, независимо от това, че понякога си правя лични интерпретации.

# 583
привет фиданки:) след свалените 14 кг сега се надъхвам  за три месеца почивка Rolling Eyes истината е че ме е страх ,че когато свърша  и третия цикъл ,дори и след разделното хранене на хранене  да не си върна кг... повярвайте -страх ме и то не напразно Sick преди време свалих от дюкан 27 ,но неуспях да задържа (доста скъпо ми стана  а и имах хиляди проблеми)и качих 35 hahaha! ужасно се страхувам от йо-йо ефекта! ще опитам ,но предупреждавам ... усетя ли качване ,ще започна доживотно да правя разделно!
питахте за снимки?? не-нямам ! ве4ерта когато се притеглих на 26юли бях 90 кг 164 см (буреееее) #Cussing out то не беше рев,то не беше самосъжаление и трябваше да взема решение ....взех го като се събудих .от тогава на сам съм все по-усмихната ,но още нямам кураж за снимки! свалих 14 ,но още дълъг път имам до постигането на резултатите! така ,че ме чакайте и ако не ви пиша ,то поне ще ви чета с удоволствие за кураж:) Hug
така и не разбрах-мога ли да ям  мюсли?? и кога? предполагам на въглехидратния ден ,макар да си мисля  ,че не е подходящ и за тогава! тия корнфкейксове ,пълни са със захар ,плодове (екстракти)и хрупкави овесени сърна?!! лелеееее не съм си и мислила ,че може да проям такова нещо:) ,ноооо режима ми отвори сетивата и вкусови и сексуални:))))) Embarassed  bouquet
много минуси за всички и лек режимен ден!:)

# 584
Олелеееее момичета, понякога си мисля, че се чудите за какво да се захванете.   newsm78
Моето лично мнение е, че всички сте прави и всички сте в голяма грешка. Кой, как, защо, за колко и т.н..........!!!!
Разберете едно, което е най-важно режима в никакъв случай не трябва да ви натоварва, нито физически, нито психически. И напротив точно обратното, трябва да се чувствате много добре, много положително настроени, ако можете да помагате и на другите. Дори и да не сте съгласни с мнението на останалите, да успявате да си премълчите или поне, ако ще правите забележка, да я направите с тон подходящ за интелигентен човек, в което изобщо не се съмнявам, за абсолютно всички присъстващи в този форум. Режимът е достатъчно свободен начин на хранене, самите авторки, са допуснали възможността да има прегрешения, смяна на дните, различен период за спазването му, комбиниране с лунната диета и прочие. А някои от вас, направо са готови с нож и вилица да бранят написаното на първа страница.
Писала съм го преди време, ще го напиша пак: - с или без прегрешения, всеки може да отслабне, но преди всичко, трябва силно да повярва в собственият си успех, не превръщайте режима във ваша фикс идея, това е първата и най основната ви грешка. Ако някой е чел внимателно, това, което съм написала по-горе, би трябвало да е забелязал, че нито един път не съм споменала думата диета (освен в частта с лунната диета  Joy ), защото, това е моето възприятие за тези 90-91 дни (кой, както си прецени). Не съм била, абсолютно стриктна през целият период, имала съм прегрешения, постарала съм се, да са малко. Допуснах прегрешенията единствено и само с цел, да не се натоварвам психически, че съм на диета и че вече ще се случи непоправимото, ако прегреша с една, две хапки непозволена храна, според деня. Въпреки всичко, аз за себе си съм доволна от постигнатите резултати. Постигнах, приблизителен резултат до този, който си бях поставила, като цел. Режимът адски много ми допада и затова, след паузата ще го повторя с кеф, отново без да се психясвам! Та това е от мен.   bouquet
Пожелавам на всички ви лек и успешен режим, много свалени килограми и още повече положителни емоции!  
 love001

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 01:09 от gloriana

Общи условия

Активация на акаунт