Програмата "Личен асистент" - 2

• 180 775
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Как да се включим в програма?
Какви са изискванията?
Какви документи и къде се подават?

# 511
Здравейте! Днес звънях в ОИЦ-Русе да питам за проекта Нови алтернативи.Отговориха ми,че общината е кандидатствала по проекта,но най-рано след месец ще започнат да приемат заявления за кандидатстване.Ако някой има друга информация моля да пише! Благодаря!

# 512
  • Хасково
А дали програмите към общината ще са 2 различни Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. и Нови алтернативи

# 513
  • в дълбоката Прованс
Здравейте мами,някоя знае ли как ще се развият нещата с програмата за личните асистенти от 01.04.2015 г.?Разбрах,че програмата "Подкрепа за достоен живот" приключва окончателно от 31.03.2015г.Казват,че ще има програма "Нови алтернативи",но от кога ще започва ?На запитването ми на безплатния телефон за информация в Социалното министерство ми казаха,че ще има такава програма,НЯМАЛО да има подоходен критерий,но нищо повече,другото трябвало да ни кажат от общините,а в моята община нищо не знаят още.Някой има ли повече информация ?

# 514
Търся работа като социален асистент на дете .имам необходимия опит.предлагам цялостно обгрижване водене вземане от училище придружаване и социализиране в училище .подготовка на домашни и уроци.с радост ще се грижа за вашето дете
0893925504

# 515
Търся работа като социален асистент на дете .имам необходимия опит.предлагам цялостно обгрижване водене вземане от училище придружаване и социализиране в училище .подготовка на домашни и уроци.с радост ще се грижа за вашето дете
0893925504 варна

# 516
Здравейте

Някой знае ли какви са изискванията за програмата Нови алтернативи към общината, която започва прием на документи от април 2015 ?

# 517
  • Хасково
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/asistenti-i-medicinski-sp … uvrezhdanija.html

Май документите ще почват да се подават от 27 март

# 518
Здравейте!
И тук да пусна информацията за протеста пред Народното събрание на 03.04.2015:
http://sbhb.org/sites/default/files/protest_predlojeniya_2015%20g..docx
Този протест е за всички дечица с увреждания, а също и възрастни, без значение от диагнозата!
Колкото повече хора вземат участие-толкова по-добре!

# 519
  • Сф
Здравейте! Имам информация , че от 27 ми по общините в Сф започва прием на документи по евр. програма за хора с увреждания. Успех на всички!

# 520
Здравейте, днес взех заявления за подаване на молби за личен асистент. Дано отпуснат повече пари и да имаме всички късмет. Старата програма я удължават с още един месец, но въпреки това  имаме право да кандидатстваме.

# 521
  • София
А,какви други документи изискват необходими при кандидатстване?
Мен ми се обадиха да отида в понеделник в общината,когато ще имат пълна яснота относно новата програма.

# 522
И на мен ми казаха да звънна в понеделник. Още нямали яснота.Това е за Русе.

# 523
Заедно с молбите ми казаха да представя и копие от ТЕЛК, копие на личната карта/ моята и на детето/ и копие от удостоверение за преминал курс на обучение. Нищо друго.

# 524
Ами аз като не съм преминала такъв курс на обучение няма ли да мога да кандидатствам?

Общи условия

Активация на акаунт