Програмата "Личен асистент" - 2

• 180 772
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Социалните анкета ли попълват,в какво се състои проучването им?Доктори,психолози ли са или пак чиновници?

# 541
  • Хасково
От социалните идват-сигурно са чиновници.

# 542
  • София
Здравейте, и при нас минаха социалните, а някой знае ли колко ще е на час заплащането? И после чисто ли са тези пари, защото ми е за първи път.

# 543
Социалните анкета ли попълват,в какво се състои проучването им?Доктори,психолози ли са или пак чиновници?
И аз се интересувам от тези въпроси.

# 544
  • София
При нас мина една жена-социален работник, разпита ме основни неща, за да попълни анкетната карта. Подписва те се и това е. Каза че документите с тази анкета отиват на комисия, която определя колко часа. Децата щяли да бъдат с предимство, а там където има и второ съвсем. 

# 545
При нас още не е минал никой,а още във вторник подадох документите.Почвам да се притеснявам да не ни прескочат.

# 546
Нали срокът е до 9 април? Защо толкова са се разбързали от социалното? Аз още не знам дали да ходя...или да си остана с пенсионерката, която сега ползвам.

# 547
Момичета ,има ли някоя от вас която е по граждански  договор в момента и на която вече да са се обадили ,че е назначена от май месец.? Днес една майка тук ми каза, че от общината са и се обадили и от май месец и подновяват отново гражданският договор. И че няма да се налага да преминава през интервюта и тем  подобни.  newsm78

# 548
Здравейте момичета, до къде стигнахте с програмата, при нас вчера беше интервюто, резултати следващата седмица!

# 549
  • София
При нас в събота мина жената от Закрила на детето,аз я попитах сега,какво следва,каза от общината трябва да ви се обадят за интервю с вас,ние си предаваме нашата анкета и от там нататък нямаме друг ангажимент,от общината решават,кои ще се класират и въобще всичко зависи от тях.Жената каза,че кандидатите са много и затова и в събота е тръгнала по адресите,че да си помогне.

# 550
И тук вече излязоха списъците на кандидатстващите за лични асистенти . Много не съм наясно как стоят нещата, но ми казаха, че ще има и списъци с хората нуждаещи се от тази услуги. Не бяха много любезни побързаха да ме отпратят, за някакви точки в класирането ми споменаха, но нищо не разбрах. Казаха ми, че на първо време ще ни пратят на борсата и някога от май месец късметлиите ще започнат. Моля ,ако има някой който е наясно с това и с тези точкувания да пише .Аз за втори път кандидатствах и ми е мътно в главата.

# 551
  • Хасково
non4eto0 точно така е излизат 2 класирания,едното е за личните асистенти,а другото за класирането на потребителите на услугата.За ЛА макс брой точки които знам,че се натрупват са 12.За потребителите точките се трупат от  тази анкета която провеждаха социалните.Горе долу точките са такива
0-Може самостоятелно,няма нужда от подкрепа
1-Може самостоятелно,но някой друг трябва да наблюдава или стимулира
2-Може единствено с усилие/някой друг трябва да помогне/
3-Не може самостоятелно/някой друг трябва да помогне
Обаче знаеш ли какво ми направи впечатление.Мен ме викнаха за да се подпиша,защото когато дойдоха не бяха сигурни,че на този екземпляр трябва да се подпиша.Като се подписвам гледам на формуляра имаше една табличка дето вписваха за дейностите които се извършват и колко време отнемат пр.готвене,чистене,пазаруване и т.н. и като ги пишеше горе долу ми излизаха около 8 ч.а като се подписвах гледам,че с коректора имаше заличени някой неща,та така
Значи тази седмица почти на всякаде май са излезнали резултати за ЛА,а другата ще излезнат за потребителите
Аз се грижа за майка ми която е с 100% с ЧП,2011 като кандидатствах не я одобриха,а година преди това беше одобрена и бях назначена на 6ч

# 552
Благодаря за изчерпателният отговор.

# 553
Някой знае ли къде може да се проверят резултатите за личен асистент в Пловдив?

# 554
Момичета, някоя от вас наясно ли е с това как се определят точките в класирането за личните асистенти, но имам в предвид класирането за кандидатстване за лични асистенти а не за потребител на услугата?. Имам чувството, че е по симпатии или ....да не влизам в подробности защото почвам пак да се ядосвам.

Общи условия

Активация на акаунт