Програмата "Личен асистент" - 2

• 180 425
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Радвам се за ВАС!!! Simple Smile Аз не мога и да се боря, ТЕЛКа ми изтича на 1ви март - чакам Плевен да ме викнат за ТЕЛК , всичко е мудно и трудно!!!

# 181
мамаРаче Благодаря Simple Smile

# 182
  • София
И.Христова моля ви да се запознаете с темите и функциите на бутоните. Когато искате да допълните написано ваше мнение, можете да натиснете бутона редактирай и да го направите, за да не се получава низ от ваши следващи се едно след друго мнения.
Знам, че имаме много проблеми и всички ни боли от неуредиците в тази държава, аз самата съм много често потърпевша от безмислията, но тук в този форум се опитваме да си дадем точна информация, за да се борим качествено, с цитиране на казуси и закони. И е хубаво не само да не обръщаме темите на чат и споделяния на определени моментни некасаещи темите случки, но и да не ги смесваме. Получава се пълна каша иначе, тук писано малко по определен проблем, там също малко, и се разпилява и информацията. Скоро ми трябваше нещо конкретно, докато си отговоря на въпроса прочетох 2 теми и незнам колко страници. Това не помага на никого! Надявам се, че ме разбирате... И не ми е приятно на никого да "мърморя" и правя забележки, защото тук сме все болеещи за милите си дечица и изстрадали.

# 183
Здравейте отдавна не съм ви писала подадох документи за личен асистент на малчо за програмата към общината и ме одобриха на 109 часа месечно малко е но е нещо на фона на нищото  Sad като заплащане незнам какво означава някой има ли представа колко ще плащат  newsm78

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 16:46 от galichka

# 184
Здравейте!!И аз да се отчета.Одобриха ни на 120 часа.Много бях притеснена,но поне тази година в общината са с предимство децата.Не мога да повярвам.

# 185
Здравейте,извинявам се че пиша тук,но не мога да намеря темата за заплатите на ЛА по европейската програма.Линка който е даден няколко поста по нагоре не отваря темата,а търся инфо за това кога ще се изплащат заплатите тъй като от нашата община,"милите ни служителки" не знаят Sad .Благодаря предварително

# 186
Момичета вие подписахте ли договори по общинската програма,аз само се видях в списаците и ми казаха ,че те ще ме търсят по телефона,но още никой не ми е звънял.Предполагам че има и други като мен на който договора им по европейската програма фаза 2 завършва на 28.02. и тогава ще звънят.А има ли представа някой по колко пари се заплаща на час и договора за какъв период от време е ?

# 187
вчера ме викаха подписвах някакви документи но втях имаше пак договор , но ми казах че ще ми викат в общината да подписвам договора , явно има договор към общината и отделно друг незнам точно  , аз също съм по европеиската програма до 28.02 

# 188
Ами в такъв случай ще чакам някой да ми се обади.

# 189
# 190
Момичета вие подписахте ли договори по общинската програма,аз само се видях в списаците и ми казаха ,че те ще ме търсят по телефона,но още никой не ми е звънял.Предполагам че има и други като мен на който договора им по европейската програма фаза 2 завършва на 28.02. и тогава ще звънят.А има ли представа някой по колко пари се заплаща на час и договора за какъв период от време е ?
Аз съм назначена от 10.01 на 240лв за 120часа значи плащат по 2лв на час  тези който ще ги назначат от март са за 1год.

# 191
Здравейте на всички!Скоро не съм влизала тук но сега искам да споделя и попитам нещо.Аз съм ЛА на сина си/6 годишен/по европейската програма и договора ми изтича на28.02.Казаха ми че мога да подам молба по общинската на2 фаза.Направих го и получих писмо че съм одобрена за 80часа и ще подпиша договор от 10.03.Предварително не бях запозната с условията и сега се разрових да чета.Ако съм разбрала правилно при 160 възможни часа съм одобрена за 80 защото съм роднина на болния.Ако е така съм изумена.Та въпроса ми е така ли е и трябва ли да обжалвам, или е по-добре да кандидатствам по националната?

# 192
Аз пак май трябва да ходя до общината да проверявам.Тук пишете ,че сте одобрени с 80часа,някои с 60ч.Мен ме одобриха на 110 часа и не влизам в програмата за тази година.Дали няма грешка се чудя newsm78.

# 193
niktanche във всяка община взимат сами решението.Аз също съм роднина и съм назначена на 120 часа.По добре обжалвай или поне искай някакво обяснение.В нашта община са одобрени общо 70 човека.15 на 120 и останалатие на 80 часа.

# 194
и аз съм роднина ще бъда  личен асистент на синът ми той е на 3 г. но все пак съм одобрена на 109 часа 

Общи условия

Активация на акаунт