Случвало ли Ви се е???

• 2 974
  • 19
  •   1
Отговори
Случвало ли ви се е след като сте били известно време с някой мъж, след това всички да ви "бледнеят"?
Тоест да са ви скучни и безинтересни.

# 1
Случвало ми се е. Това се казва ВЛЮБВАНЕ.

# 2
Ахааа , май  откри  топлата  вода Laughing.
Глезанке  винаги  има  по  сладка  ябълка  от  тази  дето  си  изяла,
така  че  не  спирай  да  търсеш  плода  на  живота  си  и  не  гледай  на  мъжете  с  лошо  око,  да  има  много  говеда  но  между  тях  се  крие  и  сладката  ябълка Peace.
Преди  много  години  по  същия  начин  гледах  на  всички  жени  щото  една  ме  чака  2  години  да  се  уволня  от  казармата  и  като  излязох  се  омъжи , но  се  оказа  че  има  жени  които  си  заслужават и  се  оказаха  по  сладки  и  сочни  от  киселата  ябълка  дето  ми  обърка  главата, но  така  е  в  живота, та  така  отговарям  на  твоя  въпрос Laughing.

# 3
Случвало ми се е!!!!
Даже и преди още да бъда с него.. Sunglasses Laughing

# 4
  • тук-там
М, дааа и все още бледнеят... Mr. Green всичките

# 5
И аз все сравнявах, сравнявах, ама по-хубаво от моето гардже не намерих. И съм си с него, а той продължава да избива конкуренцията на всички други мъже с поведението си.  Heart Eyes

# 6
На 14 ли си?

# 7
Случвало ли ви се е след като сте били известно време с някой мъж, след това всички да ви "бледнеят"?

Е, това ми е проблемът вече ..... няма да ти казвам колко години.
И затова съм се превърнала в една скучна домакиня, дето си гледа само мъжО  Laughing

# 8
Случвало ми се е. Просто въпросният индивид беше вдигнал много летвата и вс.ост. след него...

# 9
  • Бургас
Да. И?  Hug

# 10

Не!

Hug
Ами нищо...просто питам, за да знам има ли други като мен. Иначе за историята предполагам се досещаш. Hug

# 11
  • София
Не, не ми се е случвало  Rolling Eyes По-скоро е било обратното - всеки следващ мъж ми беше по-любопитен и интересен докато не срещнах такъв който хем да е интересен, хем надарен, хем достатъчно луд да се ожени за мене  hahaha

# 12
Еййй писна ми от пуберски истерии, честно. 
Това бг-мама ли е или бг-пикла?  Дайте малко по-отговорно, молим.

# 13
Обикновено май се случва така,че си мислим,че последния партньор е най-интересния.И така с всеки последен  Laughing .И при мен е така,но малко по-различно.

# 14

Случвало ми се е ... за съжаление ... още ме държи даже  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт