С навременни мерки би могло да се избегне усложняване на ситуацията. Много е важно майката да почива достатъчно и да осигури чести изпразвания на засегнатата гърда. Колко често кърмиш и колко продължава кърменето в момента?
Кърмя по 7 пъти на ден +- 1. Правих си топли душове и масажи и компрес със зелевото листо и сега съм доста по-добре. Вече почти не ме боли и бучките намаляха значително.
така че мисля да мачкам и целувам Ивелин докато не може да ми се противопоставя. Макар че и сега като го мачка някой друг( включително и баща му) протестина, сумти и мята с ръце.. 
и не го вземам защото ако е в мен няма въобще да се отлепи до следващото ядене
а не става цял ден да сме като залепени.. През деня пак минава номера- скимти , протестира и накрая заспива за около 30 мин ,час до следващото хранене. Но вечер е лудница- направо си реве като не е в мене. Снощи пак - милото готви , аз разкарвам малкия из стаята, пея месни, пускам от компа песни.. Като не съм при него0 само усилва воя..
и накрая пак го вземам.. Не ми се разкарва из стаята от 18 до 23ч с него на ръце до годинката както спомена Биляна... нз как ще се отучваме от това
. Биха ни и двете ваксини - моя малък герой почти не плачка. Даже след едната почна да гука
, ама го секнаха с втората. Температурка не вдигнахме и даже спа много спокойно - чак до 4.30, а друг път най-късно в 3.00 ме е събудил за манджа
Сега в просъница леко си проплаква, но незнам дали не го мъчи коремчето, че от вчера сутринта не е вършил "великите дела" .
и накрая пак го вземам.. Не ми се разкарва из стаята от 18 до 23ч с него на ръце до годинката както спомена Биляна... нз как ще се отучваме от това
?

Препоръчани теми