АВГУСТинчета №2

• 27 532
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Либи миличка, кураж! Пожелавам ви успех в сряда. Моя приятелка преди години беше в подобно на твоето положение с второто си детенце. Лекарите я бяха заклеймили, видите ли че детето няма да проходи изобщо, че ставата му незнам си какво си, пък костта му била не знам си каква си.., но тя не се отказа и се бори със зъби и нокти до последно. Води Косьо по доктори, масажи, рехабилитации и ... сега е напълно здрав и беснеещ второкласник.
Аз също пускам радиатор и в стаята на Калоян и при нас с Габи.
Давам ви една идейка за затегнатите стомахчета. Вместо термометър за Яни ползвах заострено сапунче и сякаш помагаше повече.
Тези ваксини задължително ли се бият и двете наведнъж, не е ли много за едно бебе. Какво ще им стане на докторите ако се направи малък интервал от седмица за поставянето на втората ваксина. Калоян нямаше никакви неразположения когато му биха Пентаксина, но тази втората ме притеснява ... Дано Габи ги понесе добре ...  Praynig

# 91
  Имам температура 37.4, някой знае ли дали мога да взема Парацетамол и дали мога да си кърмя?

# 92
  Имам температура 37.4, някой знае ли дали мога да взема Парацетамол и дали мога да си кърмя?
Можеш и 2те

# 93
Аз кърмих с 38.8 и взимах антибиотик през същото време.

# 94
  Мерси за бързите отговори!

# 95
Здравейте и от мен  Laughing

Здравейте и от мен. Мойта госпожица днес цял ден само спи та чек малко започнах да се притеснявам. сутринта спа до 11:30 след като яде в 8 но от тогава пак си спи  Shocked То като само реве се притеснявам, сега само спи пак се притеснявам. Няма угодия. Сутринта май без да искам и капнах в устата повече от 1 капака Деавит и се чудя дали не е от това newsm78

Не е от капките мисля, че атмосферното налягане им оказва влияние. При нас цяла нощ и цял ден вали дъжд и нашата бебка спи и аз чак се притесних Crazy

Всички ли имате изписани капки, нашият док каза не, само зимата  newsm78

# 96
Мерси са успокоението. за малко да помисля че съм я натровила. Между другото прочетох че наистина причинява сънливост но може просто днес да е била по спокойна, и коликите лека полека отминават. Понеже много обсъждате и запичането да споделя и моя опит. Първата кутия АМ беше Фризолак но усетих че от него се запича и веднага минах на Нутрилон 1 и и давам капки за колики Саб симплекс които също споделяте че запичат, но бебка никога от тогава не ми е била запечена. Ходи по веднъж на ден доста обилно обикновено като по часовник и предполагам че се дължи на млякото. Да не му правя реклама но аз лично съм много доволна. От мен лека вечер че мойта вече спи и аз май ще се възползвам да похъркам с нея Wink

# 97
Либи, ще преодолеете и това препятствие и дано да ви е последно! Вярвам, че ще е така!
На моята принцеса давам  Фризолак и Фризовом, капките ни за колики за Инфакол и нямаме проблеми с изхождането - веднъж или два пъти на ден но обилно. Фризолака в комбинация с  Инфакола ни запичаше, но откакто й давам и Фризовом, проблема изчезна.
Относно капките с витамин Д много ми е интересно как лекарите имат различно мнение - предписват по 1 капка, по две капки, някои казват задължително давай, други казват през зимата давай..................

# 98
Айде варненчета - към 13ч с Вилито ще сме в мола, станала съм от леглото специално да пиша тука от сега че да може да се оправите Simple Smile който е свободен- 0883 452 744 Марина /... и да идва

# 99
  • София
Здравейте.

Либи знаех си, че трябва да се посъветвате и с някой "който е виждал такива поражения на бедрената кост", а не само си говори наизуст. Стискам палци да получиш добри новини в сряда.

Цони, значи е време да действате вече. Laughing Най-много още няколко месеца до годинка можеш да си дадеш отсрочка и после наново с корем.

Моето дете снощи за първи път след къпането в 9ч си заспа и не се събуди до към 2:30ч. Хем имахме и гости с деца и беше едно викане и крякане. Дано да си побутне още малко тази пауза. Като го гледам какво е мишелинче хич няма и нужда да яде през нощта, но си е лакомийка и едва ли ще се откаже сам. Аз пък нещо въобще нямам нерви да го оставям да реве и май ще си караме така.
Ние в това време днес мисля да щурмуваме  някой мол. Вчера си бяхме цял ден вкъщи и на двамата ни се отрази добре. Той се спа перфектно, а аз си починах, но днес не ме свърта вече вкъщи.  newsm78

# 100
Всички ли имате изписани капки, нашият док каза не, само зимата  newsm78
[/quote]
 Нашата каза ако кача повече от 800гр на месец задължително по 1 капка

# 101
моята щерка е станала също някакъв абсолютен поспалан...  newsm78

след като я изкъпя и нахраня, вечер заспива към 22:00-22:30 и така си спинка до 2:30-3:00... това си е от почти месец и нещо, но последните дни се буди, хапва мъничко и после си заспива отново и така до 8:30-9:00... това са си направо две 5-6 часови паузи през нощта..

на мен така ми е добре, разбира се, дори много добре, защото си спя до нея!  Wink

вчера сложихме и двете ваксини и - слава богу!! - всичко беше наред и през деня, и вечерта..

# 102
Жени, живот и здраве много ми се иска ама ще видим:)))
Иначе Крум вече цяла седмица заспива около 9.30-10.30 и се буди към 2.30 и после в 6, 6 и нещо.
Вече се приспиваме без шезлонга:) Но на гърда, което не знам дали е по-добре.Ако в началото не заспи след хапването, започвам да му тикам бибата:)))Всичко това обаче става докато си лежим двамцата на спалнята.
Все пак го считам за напредък, защото с тоя шезлонг ми беше дотегнало приспиването.

Жени в кой мол?Пак ли във вашия?Моята кола е с паднал акумулатор и не мога да мръдна никъде. Чакам мъжо да ми го оправи вече 4 дни #Cussing out

# 103
  • София
Да, защото мисля да ходя с количката, ако не завали изведро. А на Крумчо браво. Очовечило се е момчето и си заспива вече овреме. А ти да не се похвалиш. Когато ви държеше будни до 1-2ч се оплакваше всеки ден, а сега си мълчиш. Laughing Naughty

# 104
Направо вече не ви завиждам благородно...а направо си злобея тихо  Rolling Eyes Моят Борко спи максимум по 3 часа ... и това си е рядкост. Като се ококори към 6 да ака до вечерта след банята спи не повече от 4 пъти за не повече от час, час и нещо. Баба му му купи шезлонг (http://eshop.hauck.bg/images/01-634059_WippeBungeeLeisure_ZooBear.jpg) и по цял ден си стои в него и (колкото и странно да звучи) гледа телевизия. А за мен никаква почивка. Направо умирам вече да си поспя малко повече от 2 часа и половина  Cry Но и това ще стане  Naughty
Цони, и ние много сериозно се замисляме по въпроса за второ до две години Thinking
Май днес ще правим дружн Hugи срещи по моловете.
Хайде хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт