Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 266
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Добро утро

Малко съм объркала при сервирането

Здравей, пусни някоя животинка, онази с пингвина с мечката най-ми е следка, така може пак да я постнеш. А ако искаш нещо ново, защото от кафенща и вкусотийки столовете ще вземат да се огъват под мен.   bouquet

# 272
Добро утро, дружина! Да откъснем още един лист от каледндара!

Ох,момичета, ние хубаво си направихме календар, но официален отговор все още няма!
Не ми се мисли какво ще стане, ако не почне на 13-ти?! newsm78 Thinking smile3515

Вени имай малко търпение  Hug, днес е два сряда а програмата май в петък или събота я публикуват. Тогава ще видим със сигурност!

# 273

Ох,момичета, ние хубаво си направихме календар, но официален отговор все още няма!
Не ми се мисли какво ще стане, ако не почне на 13-ти?! newsm78 Thinking smile3515

Ааа, Вени не така..Все някога ще го пуснат, а до тогава ще разглеждаме  снимките от доброто, старо време...

# 274
  • София
Guffi,това ли искаш  мила

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 10:12 от reksi

# 275
Guffi,това ли искаш  мила

Да, мерси!  newsm51

# 276
  • Русе
Ooo,ще си гледаме стари снимки, ще правим нови сюжети и предположения! И още как!
Само си мислех, че май прекалено навихме пружината от чакания близък старт и да не се разочароват момичетата?! Rolling Eyes

# 277
Здравейте момичета Hug
Пепел от рози, поздравления за новото клипче-много добро съчетание на кадри и текст, а и песента на Аеросмит е отлично попадение newsm51 newsm51 newsm51, и гифчетата ти са много хубави newsm10

Благодаря за кафетата и закуските момичета, добре, че са само виртуални, че то от толкова вкуснотийки, положението с килцата ще стане лошо hahaha hahaha hahaha

Хубав ден ви желая на всички Hug Hug Hug

# 278
# 279
Я, вижте кой бил още  фен на "Незабравима"....

# 280

Този календар е достатъчен да ни зареди с радостно очакване - силно вярвам, че този път графикът е ОК. Хубав ден на всички  !!!

# 281

Добро превъплъщение на Йозлем, в ролята на майка на Ямур  newsm10

# 282
Вени, много хубав момент ни предлагаш newsm10Нали тук Еда взе решение, че трябва да бъде с Харун, след като разбра истината за мнимата бременост на Мелда Peace

# 283

Оставям ви в добра компания момичета smile3503 newsm53 До по-късно Hug

# 284
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт