Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 167
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, имам да свърша няколко ангажимента и веднага след това се връщам при вас..

# 496
До тогава ви оставям в добрата компания на ...

# 497
А бе, този Нихат може да си има фенове!Перфектно да играе! Нищо против! Разли4ни вкусове! Ама никога няма да му лепна етикет S класа!Това е!

Ей, Каламитси, на тебе като ти влезе някоя муха, отърване няма. Стига го мисли тоя Нихат, че сега започвам да съжалявам задето го вкараха в сериала. Нещо никак не ми се връзва да върти дори и флирт с моето момиче. Грубичък е за нея. Предлагам го я за Ниса, я за любимката ти Едже, а?!

# 498
  • Русе
А бе, този Нихат може да си има фенове!Перфектно да играе! Нищо против! Разли4ни вкусове! Ама никога няма да му лепна етикет S класа!Това е!
newsm10 newsm10 newsm10  Щом сме видели веднъж Серхан....

# 499
  • Русе
Вени,смених рамката с по-тясна и увеличих размера максимално.

Не мога да се мръдна от нея! Леле,Пепел от рози, разкош! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

# 500

Ей, Каламитси, на тебе като ти влезе някоя муха, отърване няма. Стига го мисли тоя Нихат, че сега започвам да съжалявам задето го вкараха в сериала. Нещо никак не ми се връзва да върти дори и флирт с моето момиче. Грубичък е за нея. Предлагам го я за Ниса, я за любимката ти Едже, а?!
Е,има нужда от такъв герой герой Нихат! Много здравословно ще бъде за връзката Еда-Харун!

# 501
Красотата и любовта ще спасят света!      

# 502
Здравейте и от мен Незабравими момичета и Петко!
Рядко изказвам мнение но Нихат по мое мнение с нищо не отстъпва на Серхан.

# 503
# 504
Според мен не може да става и въпрос за сравнение между Серхан и Нихат!   

# 505
  • Русе

Е,има нужда от такъв герой герой Нихат! Много здравословно ще бъде за връзката Еда-Харун!
Ниса-Едже-Мелда ! Изборът му е голям! Само да не пипа наша Еда! Че... smile3513  !

# 506
  • Русе

В тази поза, с Арас? Naughty Naughty Naughty

# 507
Ех ,тази усмивка!      

# 508
  • Русе
Дами,гласувайте за нашите от сем.Арсланлъ!

# 509
  • Русе
Ех ,тази усмивка!      
Елиааа,ама и ти си била добър рудокопач! От къде я извади?! Ауууу,бижу! #Silly #Silly #Silly #Shocked #Shocked #Shocked tantrum tantrum tantrum newsm18 newsm18 newsm18 smile3535 smile3535 smile3535

Общи условия

Активация на акаунт